Tunahan Yılmaz 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 (düzenlendi) Merhabalar aracı çalıştırdığımda bazen, tam anlamadığım bir şey diyor ve arızası var lütfen servise gidin diyor. Yani cümlenin başını tam anlayamıyorum ama arıza var ve servise gidin diyor. Aracın ekranında bir arıza gözükmüyor. Bu sesi 3 kez duydum toplam. Servise gitmem gerekir mi ? Yoksa bir arıza olduğunda ekranda belirir mi ? Şimdiden teşekekürler. 12 Ağustos 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla kurallarına uyunuz! Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Bi foto çekip koyarsanız belki yardımcı olabiliriz daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 (düzenlendi) Görsel bir sorun değil olsa çekip koyayım. Aracı çalıştırdığımda çıkan bir sesli arıza uyarısı. Motor sesinden ve ortam gürültüsünden tam anlayamadım ama arıza ve servise gidin dediğini duydum tam olarak. 12 Ağustos 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Sesli olarak mı söylüyor araç? Ben yazıyor diye anlamışım, pardon. Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 12 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2013 Evet sesli. Robot gibi konusan bi kadin sesi var ya iste o . Zaten normalde ne dedigi anlasilmiyor birde gurultu vardi anlayamadim hicbir sey yani Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Gösterge ekranında hata kodu vesaire yazmıyor mu?Ses ikazı olabilir ama ekrandada yazaması gerek diye düşünüyorum.Siz yinede servise gidin ve pcye bağlatın önleminizi alın. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Eğer ses ile uyarı veren bir arıza ise bir uyarı ışığı da yakmalı diye düşünüyorum. Ya da ecu'da arıza kaydı oluşturur. En doğrusu bilgisayara bağlamak aracı. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Merhabalar aracı çalıştırdığımda bazen, tam anlamadığım bir şey diyor ve arızası var lütfen servise gidin diyor. Yani cümlenin başını tam anlayamıyorum ama arıza var ve servise gidin diyor. Aracın ekranında bir arıza gözükmüyor. Bu sesi 3 kez duydum toplam. Servise gitmem gerekir mi ? Yoksa bir arıza olduğunda ekranda belirir mi ? Şimdiden teşekekürler. araç kaç km de? önceki aracım wolksvagen'di ve her 15 bin km de bir servis ve bakım uyarısı veriyordu sizinkide böyle bişey olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 ford da sesli arıza uyarısı yok ki? Yorum bağlantısı
Tunahan Yılmaz 13 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2013 Bir kadin sesi ariza var diyor iste. Ve servise gidin diyor. 3 kez duydum. Cevaplariniz icin tesekkurler. Bir sorum daha olucak. Araci calistirmadan once ikaz isiklarinin sonmesini bekliyoruz ya , mesela araci bi sure kullandik ve 3 4 dk stop ettirdikten sonra da calistirirken beklemek gerekir mi ? bekleme suresi maksimum 5 dk. Yorum bağlantısı
Recommended Posts