Mustafa Cerci 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 sag onden donuslerde gelen tak sesini kesmek amaci ile amortisor takozunu, korugunu ve sabit orta rotu degistirdim nasil yapildigini resimlerle acikliyayim1 araci askiya alip tekeri sokuyoruz2 sabir orta rotu sokuyoruz3 dreksiyondan gelen rotili sokuyoruz4amortisoru alttan tutan vidasini sokuyoruz5 yaylari yummaya yardimci olan atetimizi takip yay araliklarini biraz kisalttim6 cekic levye ile allah ne verdiyse deyip amartisoru alt kismini cikartiyorum7geriye ust kismi tutan uc kucuk vidayi cikartmak kaliyor son vidayi sokerken dikkatli olup diger elle amortisoru alttan tutup yere dusmesini onluyoruz8 amortisoru cikarttiktan sonra yayi karsilikli guzel bir sekilde gerdirip ustteki son vidayida sokup takozu ve korugu rahatlikla degistiriyoruz ve ayni sekilde geri topluyoruz 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 arac 206 amortisor saglamdi degistirmedim sadece takoz koruk ve birkac plastik aksamini degistirdim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2013 Paylaş 28 Kasım 2013 elinize sağlık, henüz sökülmeden yay kısma aparatı gereksiz olmuş? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 arac 206 amortisor saglamdi degistirmedim sadece takoz koruk ve birkac plastik aksamini degistirdim Ses kesildimi Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Vallahi Helal Olsun. tesekkurler elinize sağlık, henüz sökülmeden yay kısma aparatı gereksiz olmuş? tesekkurler yuvasindan cikarabilmek icin uzun saglam bir demire ihtiyac duyuluyor 206 larda benim elimde demir olmadigindan yuva kismini assagi bastirmak yerine yaylari kisarak amortisoru yukari cekmis oldum sonucta ayni kapi Ses kesildimi ses kesildi suana kadar bir sikinti yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts