Resul Demirel 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 Öncelikle herkese merhaba, 2006 C-max'im için 2012 model gösterge paneli takabilirmiyim? eğer mümkünse bunu İstanbul Avrupa yakasında yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 yapıldı daha önce, ancak anahtar kodlanacak tekrar ve gösterge tanıştırılacak ids ile, yani serviste 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Ağustos 2013 Paylaş 14 Ağustos 2013 çokta güzel olur. dünden bugüne c-max konusuna bakın. Yorum bağlantısı
Resul Demirel 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 yapıldı daha önce, ancak anahtar kodlanacak tekrar ve gösterge tanıştırılacak ids ile, yani serviste serviste derken yetkili servismi ? yoksa özel ford servisi bunu yapabilir mi ? çokta güzel olur. dünden bugüne c-max konusuna bakın. lokman bey sizin cmax in gösterge paneli değişimini forumda gördüm.siz nerde yaptırdınız? Yorum bağlantısı
Resul Demirel 25 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2013 daha önce takılanlar makyajlı kasa göstergeleri benim takmak istediğim 2012 güncel kasa için olanlar,ebat olarak ayni ölçülerde mi ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 lokman bey sizin cmax in gösterge paneli değişimini forumda gördüm.siz nerde yaptırdınız? 2012 uymaz diye düşünüyorum. ben Ankara da taktırmıştım. Yorum bağlantısı
Halil Cebeci 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 lokman abi sizin taktırdığınız göstergeden bir yerde buldum. ancak benim aracın teyp ve klima içi ışıkları yeşil, alacağım göstergenin içi yanılmamıyorsam beyaz ışıklı, yol bilgisayar kısmı kırmızı ışıklı, bu durum görüntü açısından nasıl durur. bulduğum gösterge fiyatı 350 tl. dediler sizce nasıl bu fiyat. saygılar..... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 lokman abi sizin taktırdığınız göstergeden bir yerde buldum. ancak benim aracın teyp ve klima içi ışıkları yeşil, alacağım göstergenin içi yanılmamıyorsam beyaz ışıklı, yol bilgisayar kısmı kırmızı ışıklı, bu durum görüntü açısından nasıl durur. bulduğum gösterge fiyatı 350 tl. dediler sizce nasıl bu fiyat. saygılar..... ben 250 tl. ye almıştım, o ışık rengi yüzünden butün iç aydınlatmayı kırmızı yapmıştık, çokta güzel olduydu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts