İçeriğe Yönlendir

Cmax Gösterge Paneli

Resul Demirel

Recommended Posts

Resul Demirel

Öncelikle herkese merhaba,

2006 C-max'im için 2012 model gösterge paneli takabilirmiyim? eğer mümkünse bunu İstanbul Avrupa yakasında yaptırabileceğim bir yer

var mıdır?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yapıldı daha önce, ancak anahtar kodlanacak tekrar ve gösterge tanıştırılacak ids ile, yani serviste

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Resul Demirel

yapıldı daha önce, ancak anahtar kodlanacak tekrar ve gösterge tanıştırılacak ids ile, yani serviste

serviste derken yetkili servismi ? yoksa özel ford servisi bunu yapabilir mi ?

çokta güzel olur.

dünden bugüne c-max konusuna bakın.

lokman bey sizin cmax in gösterge paneli değişimini forumda gördüm.siz nerde yaptırdınız?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Resul Demirel

daha önce takılanlar makyajlı kasa göstergeleri benim takmak istediğim 2012 güncel kasa için olanlar,ebat olarak ayni ölçülerde mi ?  

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

lokman bey sizin cmax in gösterge paneli değişimini forumda gördüm.siz nerde yaptırdınız?

2012 uymaz diye düşünüyorum.

ben Ankara da taktırmıştım.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Halil Cebeci

lokman abi sizin taktırdığınız göstergeden bir yerde buldum. ancak benim aracın teyp ve klima içi ışıkları yeşil, alacağım  göstergenin içi yanılmamıyorsam beyaz ışıklı, yol bilgisayar kısmı kırmızı ışıklı, bu durum görüntü açısından nasıl durur. bulduğum gösterge fiyatı 350 tl. dediler sizce nasıl bu fiyat. saygılar.....

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

lokman abi sizin taktırdığınız göstergeden bir yerde buldum. ancak benim aracın teyp ve klima içi ışıkları yeşil, alacağım  göstergenin içi yanılmamıyorsam beyaz ışıklı, yol bilgisayar kısmı kırmızı ışıklı, bu durum görüntü açısından nasıl durur. bulduğum gösterge fiyatı 350 tl. dediler sizce nasıl bu fiyat. saygılar.....

ben 250 tl. ye almıştım, o ışık rengi yüzünden butün iç aydınlatmayı kırmızı yapmıştık, çokta güzel olduydu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...