Ertan Şen 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Merhaba Resimlerde görünen beyaz ve kırmızı oklarla işaretlenmiş hortumların ne olduğu ve ne işe yaradığını öğrenebilir miyim? Benim araçta kırmızı ok ile işaretlenmiş hortumun olmadığını, olması gereken yeride parmağımla tıkadığımda da motorun sessizleştiğini, rolanti dalgalanmasının azaldığını fark ettim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Büyük ihtimalle o boşluk yüzünden motor kontrolsüz hava alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Şen 16 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2013 Büyük ihtimalle o boşluk yüzünden motor kontrolsüz hava alıyor. Evet olabilir. Çünkü tıslama sesine dikkat kesilip eksikliği fark ettim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Büyük ihtimalle o boşluk yüzünden motor kontrolsüz hava alıyor. Karter havalandırma olmasın o? Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 16 Ağustos 2013 Paylaş 16 Ağustos 2013 Motorun sıhhatli çalışabilmesi için o hortum gerekli.Fordddan anlayan bir ustaya götürüp , orjinali olmasa bile oraya bir şey uydurun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts