Ahmet Özbey 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 2005 model tdci aracım 183000 km de. 3 yıl önce egr körlendi. 2 yıl önce manifolt temizliği yapıldı. 181000 km de bakımı yapıldı. yağ,mazot,hava filtreleri değişti 5000km de bir maf sensörünü yağsız kontak spreyi ile düzenli olarak temizlerim. çekiş problemi olarak başlık açtım ancak aracım hiç çekmiyo anlamında değil sanki eskiye nazaran araba iyi gitmiyo gibi his var ara hızlanmalarda koltuğa yapıştırırdı araç. bu hissi son 3-4 aydır hissetmez oldum. ilk aklıma turbo geliyor. acaba yeterince hava basamıyormu diye? birde aracım 183000km de ve baskı balata değişmedi. bundan olabilir mi? baskı balatanın değişmesi gerektiği nasıl anlaşılabilir? çözüm önerilerini bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Fabrikada takılan baskı balata mı var hala araçta. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Baskı balata olabilir hocam .Belirtileri çok yakar,Çekişten düşer,Kalkışlarda titreme veya vuruntu şunu yaparak tam emin olabilirsiniz Aracınızı düz bir yere park edin. Önü boş olsun 3000 devire getirin motoru bu devirde 3,4 ve 5. viteslerde kalkmaya çalışın. 3.Viteste dahi kalkmıyorsa balatanız sağlamdır. 3. Viteste kalkıyor ama 4. Viteste kalkmıyorsa bir müddet idare eder.Ancak 5. viteste bile araç kalkıyorsa baskı balata bitmiş değişmeniz gerekecektir. Yorum bağlantısı
Ahmet Özbey 20 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2013 (düzenlendi) evet orjinal balata var üzerinde değişim olmadı. turbo bakımı yaptırmam gerekir mi? veya turboyla alakalı herhangibir öneriniz varmıdır? 20 Ağustos 2013 tarihinde Ahmet Özbey tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Bulut 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 evet orjinal balata var üzerinde değişim olmadı. turbo bakımı yaptırmam gerekir mi? veya turboyla alakalı herhangibir öneriniz varmıdır? 183 bin orjinal baskı balata Abi turbo falan uğraşma bence baskı balata buyuk ihtimal sorun Bir önceki mesajımda baskı balatanın bitip bitmediğini kontrol etmeniz icin bir yazı yazmıştım uygun zamanda onu yapın. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 180 bin km. aynı baskı-balata gerçekten inanılır gibi değil. Yalnız, bu şikayetin baskı-balatadan olabilmesi için araçta motor devri yükseldiği halde çekişin yükselmediğini hissetmeniz gerekir. Böyle bir tespitiniz varsa, aracınızla el freni çekili iken kalkış yapmaya çalışın, debriyaj sisteminiz sağlamsa motor ya stop eder ya da arka tekerlekler sürüklendiği halde aracınızı hareket ettirir. Bitmiş balatada ise (kaydıracak kadar eskimiş bir balatada) öne doğru ivmelenme yeteri kadar güçlü olmayacak, motor stop etmeyecek ve araç yerinde kalacaktır. Benim aklıma katalitik konvertör geliyor. Onunla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmamışsınız. Debriyaj sistemi başarılı ise konvertöre de bakılmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 aynen sorun bende de var aracın focus 2 150bın de bugun gazlayıp çıj dıkkatlı bı seklide ızledım motorum turbo muhafazasının altından turbodan eksoza giden yanı katalitik konvertör e giden boruda sıkışmadan dolayı dumanı dısarı atma tespit ettim buyuk ihtimal kat dolu ve artık emınım kırdırıcam kat ı benımde cekite dusme söz konusu Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 aynen sorun bende de var aracın focus 2 150bın de bugun gazlayıp çıj dıkkatlı bı seklide ızledım motorum turbo muhafazasının altından turbodan eksoza giden yanı katalitik konvertör e giden boruda sıkışmadan dolayı dumanı dısarı atma tespit ettim buyuk ihtimal kat dolu ve artık emınım kırdırıcam kat ı benımde cekite dusme söz konusu Soner bu gözlemi bir daha yap, ama bu defa yanında iki asistanın olsun, biri gaz verirken diğeri de hafifçe egzoz çıkışını tıkasın. Sen de çıkan dumanı takip et. Bakalım ne gözleyeceksin ve nasıl yorumlayacağız? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Soner bu gözlemi bir daha yap, ama bu defa yanında iki asistanın olsun, biri gaz verirken diğeri de hafifçe egzoz çıkışını tıkasın. Sen de çıkan dumanı takip et. Bakalım ne gözleyeceksin ve nasıl yorumlayacağız? abi zaten üç kişiydik bakarken biri sadece gaz a bastı turbo metal muhafazayı soktuk tekrardan hortumları baglayıp çıplak gözle baktım kat ın metal borusunun turboyla arasında kelepçe var onuda iyice sıktık tam gaz da oradan duman attıgını görduk ekzosu hiç tıkamadık ama benim aklıma ılk gelen kat tı abı gunku orda baktıgımda dolabılecek sadece kat gibi arabayı kasıyo resmen Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 zaten kat ın arabaya hiç bir faydası yok abı bence zararı var sadece cevresel kirliligi onlemek amaclı yaoılan bir sey ama benım suandakı cekincem su yonde kat ı kırdırırsam ve ya iptal ettırırsem arabada ne gibi bir degişiklik olacak ıkıncısı arac farrıka çıkışında yazılımsal olarak bu kat ıle yapıldı ben kat ı ıptal ettirirsem arabada ne gibi bi degişiklik olacak Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Eski üyelerden Mustafa Liman denemişti, bir süre boş olarak kullandı ve alt devirlerde çekiş kaybı yaşayarak yeni kat ile çözmüştü. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Eski üyelerden Mustafa Liman denemişti, bir süre boş olarak kullandı ve alt devirlerde çekiş kaybı yaşayarak yeni kat ile çözmüştü. abi o zaman en mantıklısı kımyasallarla temizleme yoluna gitmek Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 abi o zaman en mantıklısı kımyasallarla temizleme yoluna gitmek Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum, örnek var mı? Bence, 500-600 arası yan sanayi üretimleri varmış onlardan alıp takılacak. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2013 Paylaş 21 Ağustos 2013 Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum, örnek var mı? Bence, 500-600 arası yan sanayi üretimleri varmış onlardan alıp takıla o zaman bu sekilde kullanacagız abı o kadar para dökmenın anlamı yok bıde yan sanayısı orjinalı 2000 falan vardır herhalde Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Eski üyelerden Mustafa Liman denemişti, bir süre boş olarak kullandı ve alt devirlerde çekiş kaybı yaşayarak yeni kat ile çözmüştü. cekis problemi cozuldu abi egr tamamen doluymus igne deligi kadar yer kalmis metal boruda cihazda egr dedi zaten sokuldu temiZlendi promlem kalkti Yorum bağlantısı
Recommended Posts