Hakan Karataş06 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 öncelikle herkese merhaba 2001 1.6 ghia aracımın şanzımanda yağ eksiltme sorunu var ustaya gösterdim kaçak yok diyor ancak 1000 km yapıyorum 250 300 gr eksiltiyor konuyla ilgili yardımlarınızı ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 İllaki ısınınca bir yerden atıyordur.. Yağın başka gideceği yer yok.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ağustos 2013 Paylaş 20 Ağustos 2013 Araçla yol yaptıktan sonra gözlem önemli. Aracı park ettiğiniz yeri takip edin.Damlama olabilir. Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 20 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2013 dün ankara keçiörenden şaşmaz sanayi sitesine gittim gider gitmez lifte alındı araç 10 dk liftte kaldı her yerinde bakıldı ancak kaçak yok dendi. park hali ise binanın garajında yerim sabit altına bakıyorum bişey yok sürekli takipteyim Yorum bağlantısı
Abdullah Talay 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 şanzıman yağı uygun özelliklerde değilse ısınınca eksiltme yapıyor olabilirmi ? Yorum bağlantısı
Alper Ayvalı 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Radyatörlerin önünde ve alta doğru otomatik şanzumanın yağ soğutma peteği var. Bu petek üst noktalardan bir yerden delindi veya çatladıysa seviye olarak yukarıda olduğundan normal durumda damlatma yapmaz. Fakat hareket halindeyken kaçak yapar veya yağ ısınınca buhar olarak bu noktadan eksiliyor olabilir. Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 9 Eylül 2013 Yazar Paylaş 9 Eylül 2013 Radyatörlerin önünde ve alta doğru otomatik şanzumanın yağ soğutma peteği var. Bu petek üst noktalardan bir yerden delindi veya çatladıysa seviye olarak yukarıda olduğundan normal durumda damlatma yapmaz. Fakat hareket halindeyken kaçak yapar veya yağ ısınınca buhar olarak bu noktadan eksiliyor olabilir. teşekkür ederim alper bey tekrar kontrol ettireceğim özellikle uzun yolda çok eksiltme yapıyor Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 10 Eylül 2013 Yazar Paylaş 10 Eylül 2013 motor suyunda yağ var mı? motor suyundada yağlanma yok abi her yerine baktılar şanzımancı arkadaşım tek tek kaçak olabilecek yerleri incelediler aldığımdada yağı yağ filtresini değiştirdim.(ancak uzun yolda çok eksiltiyor.) Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 Radyatör temizliği yapıldı ustanın söylediğine göre gözler tıkanmış yağı tamamlandı bir problem kalmadı şu an eksiltme yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts