Mehmet Gürcüoglu 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Göz doktoruna yeni gittim o,75 astigmat çıktı, zaten farlar üstüme üstüme geliyordu gözlük almam gerekiyor nerden nasıl alınıyor hangi firmalar avantajlı filan dört gözlerin bilgisine ihtiyacım var Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Sgk yada özel sigortanız var mı? yoksa cebinizden mi alacaksınız? Herhangi bir gözlükçü sorununuzu çözer.Forumda gözlükçü var mı bilmiyorum.(Eski bir üyemiz vardı ama http://www.otoclubturkiye.com/forum/user/16484-galip-zel/ ) 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Gözlükçüden esprisi yapıldı mı Herhangi bir yerden alabilirsiniz SGK belli bir miktarını karşılıyor. Benim de miyop+astigmat var sadece çalışırken kullanıyorum. Uv filtreli olanlarından al 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 22 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2013 Hangi fiirmalarda çeşit çok ve fiyat uygun onu merak ediyorum aslında.. sigorta var da çok az miktarını ödüyor Yorum bağlantısı
Borga Tansel 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Hangi fiirmalarda çeşit çok ve fiyat uygun onu merak ediyorum aslında.. sigorta var da çok az miktarını ödüyor Atasun'da çeşit çok oluyor. Fiyatlar da gayet makul 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) Atasun'da çeşit çok oluyor. Fiyatlar da gayet makul Eniyi cevapGeçmiş olsun 22 Ağustos 2013 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eray Sireli 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Adını hatırlamıyorum ama normal cama göre şu araç ışıklarının göz almasını engellemeye yardımcı bir cam varmış. Normal cama göre +80 TL gibi bir farklı olduğunu söylüyordu bir arkadaş. Bir sor sende bakalım ne diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Gözlük piyasasında kar marjı yaklaşık olarak % 400. Bu yüzden aynı ürünü size süsleyip püsleyip marka, uv, vs. vs. diyerek maalesef fahiş fiyata satabilirler. Ama optisyen yada gözlükçü tanıdığınız var ise orada alınız. Hem doğru ürün hemde uygun fiyata almış olursunuz. Örn.üzerinde 515 tl. fiyat olan bir güneş gölüğünü 170 tl. karşılığında almam gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Bende Atasun'dan aldım gözlüğümü. Orada verilen fiyatlar standart cam fiyatları. Antirefle ve inceltilmiş cam isterseniz fiyat artıyor. Sizin numaranız düşük olduğu için inceltmeye gerek yok. Var diyene inanmayın. Ürünler fiyatına göre kaliteli-dandik ayrılıyor. Yani bu Atasun'da herhangibir mağza işte. Vitrinde gördüğünüz düşük fiyatlara aldanmayın. Herhangibir gözlükçü ile fiyatları aynı. Yani özetle paranıza göre alırsınız. Bir de 1 adet gözlük alana 1 adet çerçeve bedava diyor. Diyorum gözlüğümü aldım ver benim çerçevemi, öyle sırf çerçeve vermiyoruz, cam da alacaksın diyor. Eee naapçaz? İşte 60-70 tl cam parası verecen birinin çerçevesi bedavaya gelmiş olacak diyor. Niye durduk yere sıfır cam+çerçeve aldığım halde bir tane daha alayım? Almadan çıktım. Alana da gülerim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) Benimde sol gözümde 0.50 astigmat çıktı, ssk dan hiç para vermeden cam+çerçeve alabiliyormuşum, gittim mahalledeki gözlükçüden aldım, çerçeve hikaye zaten, yüzümde dursun şeklide düzgün olsun yeter, ama camda paraya kıydım, sürekli saha çalışmasında bulunduğumdan bana %100 UV korumalı güneş gözlüğüne yakın ayrada cam lazımdı, cam olarak transitions (organik camla fotokromik camın birleşiğiymiş) cam aldım, UV yükseldikçe saniyeler içinde koyu griye dönüyor, gayet rahat ve nerdeyse güneş gözlüğünü aratmıyor, eğer sürekli güneş gözlüğü kullanma sıkıntısı çekiyorsan cam tercihinde buna dikkat et bence. Not: çok toz toprak ve riskli durumlarda ise şunu kullanıyorum, ayrıca motor-bisiklet yada açıkta seyahat tarzı durumlardada bunu kullanırım. Bazı motorcuların gözünde sık sık görürsünüz. Uv koruma-darbe ve yüksek hızda gelen cisimlere karşı kırılmaz ve dağilmaz parçacık koruma, yüksek netlik optik 1. sınıf, esnek komple bükülür ve kırılmaz, çizilme koruyucu kaplama, kesinlikle hoh desende buğu olmaz, buğulanma önleyici kaplama, ultra hafif vs... 23 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ben Atasun dan hiç bir anlamadım..Eşim için geçen sene bakmıştık.. 8-10 tane çerçeve gösterdiler bize ..Ötekiler ne dedik onlar farklı dediler. Hani bir ara reklamları vardı atasundan başkasına gitmem falan diyorlardı o dönem işte.. Uydurukları neredeyse beleşe veriyorlar. O şekilde müşteri çekip diğerlerini satıyorlar. Bence politikaları yanlış.Bir daha asla gitmem.. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Babamı gözleri 6 küsür numara hipermetrop. Nornal yakın ve güneş gözlüğü olmak üzere 3 farklı gözlük taşırdı. Kendisin yeni gözlük aldı. Tek gözlük 3 nün işini aynı anda yapıyor. Güneşi görünce camlar kendiliğinden kararıyor. Dedim ki teknoloji bayağı bir gelişmiş Otomatik kararan gözlük camı,full+full (affınıza sığınarak) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Hehheehe, bu tabiri tuttum, full+full gözlük, bu ne yaa Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Kadıköy Gözüm Optik fiyatları ve kalitesi gaayet iyi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 2 numara miyop astigmatlı biri olarak anti refle cam önemli. çerçevesi sizin zevkinize kalmış ama kullanışlı olmasına dikkat edin. atasunadan hiç almadım ama bir kez girdim ve çok içime sinmedi uygun ama basit gibi çerçeveler. polikarbon cam da ekletebilirseniz (kırılmaz) güzel olur ama maliyeti arttırır bunlar. Hayrettin Bey'e katılıyorum. sıkı bir pazarlıkla hem cam da hem çerçeve de ciddi bir indirim yaptırabilirsiniz. ben güneş gözlüğümü de dereceli kullanıyorum çerçveye 250 demişti(Mustang) dereceli cama 270 demişti. totalde 350 ye aldım emin olun buna rağmen kazıklanma ihtimalim yüksek. bu arada cam temizliği için dandik bez vermesinler. hiç temizlemiyor. Ya da camlar kesilmeden önce paketle gelince içinde kaliteli bezleri oluyor ama gözlükçüler onu genelde vermiyor. güzel bir cam bezi isteyiniz mutlaka. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Bende Atasun'dan aldım gözlüğümü. Orada verilen fiyatlar standart cam fiyatları. Antirefle ve inceltilmiş cam isterseniz fiyat artıyor. Sizin numaranız düşük olduğu için inceltmeye gerek yok. Var diyene inanmayın. Ürünler fiyatına göre kaliteli-dandik ayrılıyor. Yani bu Atasun'da herhangibir mağza işte. Vitrinde gördüğünüz düşük fiyatlara aldanmayın. Herhangibir gözlükçü ile fiyatları aynı. Yani özetle paranıza göre alırsınız. Bir de 1 adet gözlük alana 1 adet çerçeve bedava diyor. Diyorum gözlüğümü aldım ver benim çerçevemi, öyle sırf çerçeve vermiyoruz, cam da alacaksın diyor. Eee naapçaz? İşte 60-70 tl cam parası verecen birinin çerçevesi bedavaya gelmiş olacak diyor. Niye durduk yere sıfır cam+çerçeve aldığım halde bir tane daha alayım? Almadan çıktım. Alana da gülerim. Alana neden gülüyorsunuz onu anlamadım. Bahane ile yedek bir gözlüğünüz olmuş oluyor. Hele ki göz numarası fazla olan insanlar için çok iyi bir şey. Benim arkadaşım gözlüğünü, kırdı 2 gün bir şey göremeden yaşadı resmen. Yedek gözlüğü olsa idi böyle bir şey yaşamayacaktı. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Alana neden gülüyorsunuz onu anlamadım. Bahane ile yedek bir gözlüğünüz olmuş oluyor. Hele ki göz numarası fazla olan insanlar için çok iyi bir şey. Benim arkadaşım gözlüğünü, kırdı 2 gün bir şey göremeden yaşadı resmen. Yedek gözlüğü olsa idi böyle bir şey yaşamayacaktı. Ben yedek gözlük bulundurmayı tercih edene değil, bu kampanyaya kanarak, boşu boşuna gözlük alanlara ve Atasun'un komik durumuna gülüyorum. Yoksa benim de eski de olsa evde bir yedek gözlüğüm bulunuyor. Kullandığıma birşey olsa, en azından beni, yenisini alana kadar idare eder. Burada Atasun yalan söyleyerek "1 adet cam+çerçeve alana 1 adet çerçeve bedava" demesine gülüyorum. Tırnak içinde yazdığımdan ne anladınız? 1 gözlük alınca boş çerçeveyi veriyor demek. İstiyorum boş çerçeveyi, belki evde saklayacam ileride camını da alacam. Yok vermiyor. Buna kanarak 1 gözlük daha alana yine gülerim. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ben yedek gözlük bulundurmayı tercih edene değil, bu kampanyaya kanarak, boşu boşuna gözlük alanlara ve Atasun'un komik durumuna gülüyorum. Yoksa benim de eski de olsa evde bir yedek gözlüğüm bulunuyor. Kullandığıma birşey olsa, en azından beni, yenisini alana kadar idare eder. Burada Atasun yalan söyleyerek "1 adet cam+çerçeve alana 1 adet çerçeve bedava" demesine gülüyorum. Tırnak içinde yazdığımdan ne anladınız? 1 gözlük alınca boş çerçeveyi veriyor demek. İstiyorum boş çerçeveyi, belki evde saklayacam ileride camını da alacam. Yok vermiyor. Buna kanarak 1 gözlük daha alana yine gülerim. Atasun bir kelime oyunu yapmış tamam ona bir sözüm yok. Ancak gözlük alıp yanında yedek gözlük almak isteyenler için güzel bir kampanya. Öteki türlü zaten kimse almaz bırakır gözlüğü sizin yaptığınız gibi çıkar gider. Ancak yine de gülünecek ya da o insanlara enayi gibi görmek yanlış bir hareket. Benim takıldığım nokta burası. Bazı insanlarımız saf yani naif olabiliyor. Ben bu insanlara gülerim demek yerine, yaptıkları bence yanlış ya da mantıklı değil bence demek daha doğru olurdu. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Sirkeci Doğubank... katılıyorum benim arkadaş da orayı önerdi amma upraşmak istemediğimden marmara forumda atasunun yanındaki gözlükçüden aldım. yakında fotoları paylaşırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts