Volkan özyurt 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 arkadaşlar merhaba, yeni gördüğüm ford stil kataloğunu sizlerle paylaşıyorum. daha önce paylaşıldı ise silinebilir. ford servislerinden temin edilebiliyorlarmış... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Yapılacak t-shirtler için fikir oluşturabilir. 3 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ford Motorsport kategorisi hariç diğerleri gerçek Ford renk ve uyumunu içermiyor. Ama yine de bu paylaşım için teşekkürler. Servise ilk uğradığımda fiyatları bi öğreneceğim. Umarım uygun olurda alırız bir takım Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Aslında Ford'un o kadar geniş bir koleksiyonu ve ürünleri var ki ... Ancak malesef ülkemizde satışı da yok kargoyla getirme imkanı da yok bu konuda yurtdışındaki arkadaşlardan rica edilebilir... bir gelen ile yollayabilirler.. Yorum bağlantısı
İlyas Baykal 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 bide fıyatları olsa tam super olacak Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 yıllar önce scanıa servisine gitmişken birde shopuna bakıyım dedim shop yoktu önüme kalın bir katalog getirdiler istediğini seç parasınıda ver en geç 1 hafta içinde getiririz dediler bende gözümle görmediğim deneyemeyeceğim birşeyi almak istemedim . kalite yerinde vede çok ucuzdu ,saırım reklam amacı güdüldüğünden böyle. Bende şapkası, yeleği, havlusu var...Ürünler gerçekten kaliteli oluyor, burada başka servislerin yaptırdıkları da var ama kalite aynı değil... Yorum bağlantısı
Baran Ekici 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Yeni mondeonun ancak maketi gelebildi daha, kendisinden ses seda yok. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts