İçeriğe Yönlendir

Ford Stil Kataloğu

Volkan özyurt

Recommended Posts

Volkan özyurt

arkadaşlar merhaba,  yeni gördüğüm ford stil kataloğunu sizlerle paylaşıyorum. daha önce paylaşıldı ise silinebilir.

ford servislerinden temin edilebiliyorlarmış...

2gWxDd7.jpg?1

V8ynNmj.jpg?1

6YOxafD.jpg?1

WxA9mSm.jpg?1

DAA9F7M.jpg?1

TXjLArd.jpg?1

BEXLx0G.jpg?1

LPo57e2.jpg?1

K8j6Ig9.jpg?1

ohHwNhU.jpg?1

RUWonW9.jpg?1

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Ford Motorsport kategorisi hariç diğerleri gerçek Ford renk ve uyumunu içermiyor. Ama yine de bu paylaşım için teşekkürler. Servise ilk uğradığımda fiyatları bi öğreneceğim. Umarım uygun olurda alırız bir takım :)

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

Aslında Ford'un o kadar geniş bir koleksiyonu ve ürünleri var ki ... Ancak malesef ülkemizde satışı da yok kargoyla getirme imkanı da yok :( 

bu konuda yurtdışındaki arkadaşlardan rica edilebilir... bir gelen ile yollayabilirler..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

yıllar önce scanıa servisine gitmişken birde shopuna bakıyım dedim shop yoktu önüme kalın bir katalog getirdiler istediğini seç parasınıda ver en geç 1 hafta içinde getiririz dediler bende gözümle görmediğim deneyemeyeceğim birşeyi almak istemedim . kalite yerinde  vede çok ucuzdu ,saırım reklam amacı güdüldüğünden böyle.

Bende şapkası, yeleği, havlusu var...Ürünler gerçekten kaliteli oluyor, burada başka servislerin yaptırdıkları da var ama kalite aynı değil...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...