İçeriğe Yönlendir

Bu Videoda Ki Egzoz Sesini Almam Için Ne Gibi Işlem Yapmam Gerekiyor?

Hüseyin Kuvvet

Recommended Posts

Emin Tugay Yolaçar

Kumandalı egzoz diye aratırsan bulabilirsin illaki varex olmasına gerek yok 250 300 tlye işini görecek bulabilirsin ucuza da var ama tavsiye etmem aracın dizelse uğraşma ses alamazsın katalizör sesi kesiyor benim araç dizel ve taktırma hatasında bulundum ses çok az değişti kesinlikle memnun kalmadım bende ayrıca son susturucu taktırdım sonradan ama ses yinede benzinliye göre fiyasko ha değişiyomu dersen değişiyor değişimi farkediyorsun ama tatmin olacağını sanmıyorum keza dizelse aracın hayırlı günler.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Egzos adı verilen parça aracın gaz çıkışını sağlarken meydana gelen sesi azaltmak için imal edilen bir parça olmasına rağmen, özellikle ülkemizde neden  gaza bastıkça daha çok ses çıkaran egzos tipleri üretilir veya kullanılır anlayabilmiş değilim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Egzos adı verilen parça aracın gaz çıkışını sağlarken meydana gelen sesi azaltmak için imal edilen bir parça olmasına rağmen, özellikle ülkemizde neden  gaza bastıkça daha çok ses çıkaran egzos tipleri üretilir veya kullanılır anlayabilmiş değilim.

tabi bunuda düşünmek lazım  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sizdeki orta susturucu cam elyafsızıdrdır, bunu cam elyaflı ile değişlin, arakaya da içi susturuculu ama abarth tarzı (piyasa tarifi) susturucu taktrın. devamlı gürültü istenmiyor ise, vana da takarlar uzaktan kumandalı

zetec motor için İstanbulda bunu (orta değişimi hariç) 400 TL civarına yaptırıryoruz

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet
(düzenlendi)

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Peki açık hava filtresi taksak ? Yine kulağa hoş ses verir mi? Yakıtı etkiler mi ? 

tarihinde Hüseyin Kuvvet. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Ben de kumandalı egzoz var. Orta susturucu iptal ediliyor yerine vanalı egzoz takılıyor. 

Bundan beter bi durum oluyor egzoz açıkken. İnanın gezmeye çekiniyorum. 5 sokak paralelden sesiniz duyulur.

Kapatınca tık ses yok. Memnunum.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0pHcIlIADc

Arabayla vites atarken çıkardığı o sesler falan baya benzer.

Vites atmaya doğru çıkardığı o tiz ses, gazı bıraktığında çıkardığı o ses falan baya benziyor.

Civic sürdüğümü zannediyorum bazen.  :)< :)>

Hava filtresini falan boşver.

www.egzozmarket.com buradan seç beğen al.

videodaki egsoz sesi çok çirkin  :nea:  en güzeli bana göre yine hava filtresi  :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

videodaki egsoz sesi çok çirkin  :nea:  en güzeli bana göre yine hava filtresi  :good1:

açık hava filtresinde gazda verim alabiliyor muyuz ?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

açık hava filtresinde gazda verim alabiliyor muyuz ?

cok rahat . benim arabada vardi . sesi cok hostu . videosunu eklerim .
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Caner Arslan
(düzenlendi)

Orta kumandalı egzoz bu arkadaşlar dışarıdan görüntü olarak bir degişiklik olmuyor tavsiye ederim ancak dizel araçlarda  bu sesi alamazsınız.

Sesi istediginiz zaman açıp kapatabiliyorsunuz ve işin en iyi tarafı muayinede ve egzoz emisyonunda takılmaması diger abart egzozlarda muayineden geçemiyorsunuz en iyisi bu bence

örneği burada

http://www.erpaegzozmarket.com/kumandali-egzozlar/orta-kumandali-egzoz

tarihinde Caner Arslan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...