İçeriğe Yönlendir

Bu Flash Bellek/kart Okuyucu Işe Yarar Mı?

Misafir
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

İbrahim Can

aracıma tesisat yaptırdığım abinin dükkanında bir gün rastgeldim, bir araca takmışlardı bundan kullanışlı bir ürün hepsi her araca uymuyor diye biliyorum ama abi.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

sadece işe yarıyor diye duymuştum,türkiyede 135 tl civarı fiata satıyorlar internette.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

aracıma tesisat yaptırdığım abinin dükkanında bir gün rastgeldim, bir araca takmışlardı bundan kullanışlı bir ürün hepsi her araca uymuyor diye biliyorum ama abi.

Acaba hangi araçlara uyuyor ?

Yorum bağlantısı

Cd changer yerine takıyorsun bu aparatı abi...

Sonrada usb sd kart hangisini istersen kullanabilirsin.

klasörleri 99 şarkı yapmak suretiyle mp3 olarak ne istersen dinleyebilirsin.

Cd ile uğraşmazsın...

Yorum bağlantısı

Soketleri farklı olduğu için,uygun olanı arayıp bulacaksınız...

Hemen her orjinal teyp için uyumluları var...

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Soketleri farklı olduğu için,uygun olanı arayıp bulacaksınız...

Hemen her orjinal teyp için uyumluları var...

+1

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

mükremin abi tüm c-max cılar takipteyiz.. hayırlara vesile olur inşallah..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mükremin abi forumda bununla ilgili bir konu olacaktı.

Bir arkadaş yapmıştı hatırladığım kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Türkiye de ki donanımlar gibi teyplerde farklı..Her araca uymayabilir.Mesela F1 kasa focus teyplerine olan bir aparat Türkiye de ki teyplere olmuyordu. Yine f2 kasalar için bir usb çıkış var fakat Türkiye deki araçlarda bulunan teyplerin arkasında mini usb giriş olmadığı için kullanılamıyordu..Benim bildiklerim böyle.. c-max hakkında fikrim yok.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

burdada satılıyor abi aynı paraya . arkadaşım corollası için aldı çok güzel bir malzeme . her marka model için ayrı çeşitleri var . teybin arkasında bunun gidereği bi soket var oraya takılıyor usb bölümünüde kendi kablosuyla istediğin bir yere sabitliyorsun . arkadaşım corollasında direksiyonun solunda bir kapaklı yer var cihazı oraya koydu sadece şarkıları yenilemek istediğinde flaşını ordan alıp yükleme yapıyor .

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Benim bildiğim mp3 çalan sony'lere olmuyor. CD changer girişi olması lazım.  Yoksa şimdiye kadar çoktan almıştık, ama yanlış biliyor olabilirim. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Tahir kullanıyor olması lazım abi. Ama şu an hizmet dışı :D balayından dönünce sorarız.

Yorum bağlantısı

mükremin abi tüm c-max cılar takipteyiz.. hayırlara vesile olur inşallah..

Benim araçtaki cihaz mp3 CD çalıyor o nedenle bana çok lazım değil, maksat mp3 olmayanların işine yarasın. Zaten bu aparatın açıklamalarında CD chancer giriş soketine bağlanacağı belirtilmiş. Sanıyorum bizim cihazlarda bu giriş yok.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Benim araçtaki cihaz mp3 CD çalıyor o nedenle bana çok lazım değil, maksat mp3 olmayanların işine yarasın. Zaten bu aparatın açıklamalarında CD chancer giriş soketine bağlanacağı belirtilmiş. Sanıyorum bizim cihazlarda bu giriş yok.

Evet abi benim cihaz da mp3 çalabiliyor ve aux girişi var.. iPhone u bağlayabiliyorum.. Fakat sd card yada flash bellek bağlamak ve direksiyondaki kumandadan müzikleri taramak da fena olmazdı hani..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Evet abi benim cihaz da mp3 çalabiliyor ve aux girişi var.. iPhone u bağlayabiliyorum.. Fakat sd card yada flash bellek bağlamak ve direksiyondaki kumandadan müzikleri taramak da fena olmazdı hani..

kart veya taşınır bellek kullanabilmek için bu parayı da vermem, bu zahmete de girmem. Mevcut cihazda da direksiyondaki kumandadan cd içindeki dosyaları ve mp3'leri rahat rahat tarayabiliyorum, önceki ve sonraki şarkılara gezinti yapabiliyorum?

Sen aracındaki cihaza ve onun verdiği sese hürmet et. Ara sıra başka araçlara binip müzik dinlemeye çalış sonra da gel kendi aracındaki Sony'yi sev :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sen aracındaki cihaza ve onun verdiği sese hürmet et. Ara sıra başka araçlara binip müzik dinlemeye çalış sonra da gel kendi aracındaki Sony'yi sev :D

Bigün benim arabaya bindiriyim seni :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Niye ki?

Abi birgün seni şu teybi sökmek için rahatsız edebilir miyiz acaba babamla ? Bizim Teyp Mp3 okumamaya başladı. :)

Yorum bağlantısı

Abi birgün seni şu teybi sökmek için rahatsız edebilir miyiz acaba babamla ? Bizim Teyp Mp3 okumamaya başladı. :)

Olur tabi Mert, ne zaman isterseniz.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm

Bizzat kendim kullanıyorum. Şiddetle tavsiye derim. ben bunu kullanmaya başladığımda Türkiye de pazarı bile kurulmamıştı :)

Opel hariç her araca uyum sağlıyor. ses cd kalitesinde. Eğer aracınızda direksiyonda teyp kumandası mevcut ise orijinal teybinizi kullandığınız için kumanda iptal olmuyor. 100 liraya teyp alacağınıza gidin bu ürünü alın. kibrit kutusundan biraz daha büyük. torpito v.s. yere koyuyorsunuz. yek pare soketi var. direk teybin arkasından Cd Changer girişine takıyorsunuz. ayrıca enerji kablosu v.s. çekmeye uğraşmıyorsunuz enerjiyi teybinizden alıyor. Kolayca bozulacak bir ürün değil.. Flash belleğin içine,

CD01

CD02

CD03

CD04

CD05

CD06 

şeklinde 6 klasör oluşturuyorsunuz. Her klasöre flash belleğin hafızası kadar şarkı atabilirsiniz. örneğin aracınızın 3 tuşuna bastınız CD03 klasörünü çalmaya başlıyor. 4 tuşuna bastınız CD04 klasörünü çalmaya başlıyor. yani tarza göre arşiv yapabilirsiniz. her klasördeki şarkıları da teybinizin ileri-geri tuşlarıyla değiştirebiliyorsunuz. Ben Çin den direk üreticisinden aldım. Türkiye de oldukça kar marjını yüksek tutarak satıyorlar. Aslında malzemenin gerçek fiyatı çok uygun. Yatour marka olanı tavsiye derim. Aklınıza takılan başka bir soru varsa cevaplayabilirim.. :)

Opel hariç tüm araçlara. Pioneer teyplerde dahil.

Yorum bağlantısı

En güzel yanı aracınızın orijinalini bozmuyor kumanda kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Örneğin benim aracımın orijinal teybi geniş ben şimdi gittim ona Pioneer teyp aldım diyelim. altında kalan boşluğu plastikle kapatmak zorunda kalıyorsun. v.s. En kötüsü de aracımın göğsü teyp dahil orijinal maun kaplama uyumu bozma çok anlamsız.

Yorum bağlantısı

Bassı,hisset diye :D

Önemli olan arkaya sandık/kasa koymadan bası hissetmek. Orijinalden bahsediyoruz.

En güzel yanı aracınızın orijinalini bozmuyor kumanda kontrolü sağlayabiliyorsunuz. Örneğin benim aracımın orijinal teybi geniş ben şimdi gittim ona Pioneer teyp aldım diyelim. altında kalan boşluğu plastikle kapatmak zorunda kalıyorsun. v.s. En kötüsü de aracımın göğsü teyp dahil orijinal maun kaplama uyumu bozma çok anlamsız.

Bir de bizim mp3 çalabilen cihazlara uyumlu mu ona bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...