Ali Ozan Yurtsever 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Az önce sürekli yakıt aldığım opette depoyu fulletim tık ettiği anla birlikte depodan dışarıya birazcık yakıt döküldü. Pombacı arkadaşa sordum bu ne diye bir tek fordlarda oluyor o da her zaman yapmıyor dedi. daha önce de doldurduğumda hiç böyle olmamıştı benzer sorunu yaşayan oldu mu normal midir? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Depoya yakıt akarken depodaki hava dışarı çıkamamıştır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2013 Sizin araçlarda bazı pompa aletleri için özel bir ağızlık var. Onu kullanmanız gerekiyor diye biliyorum. o dediğiniz kendiniz yakıt takviyesi yapmak istediğiniz zaman plastik bir hunisi var kullanıyoruz. istasyondan alırken normal tabancalarda sıkıntı yok. dediğim gibi ilk kez oldu şaşırdım. . Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 hiç depoyu fulllemiyoz ki. bilelim... 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2013 hiç depoyu fulllemiyoz ki. bilelim... valla bende alalı 1 yıl oldu 5 ya da 6 dır fullediğim yarın yola gideceğim diye o da. . Amcam yakıt ışığı yandığında memurun sönmeyen tek ışığı diyordu bir de bizim depo küçük yine sizinkine göre şanslıyız 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 depoyu nası fulliyek mazota 17 krş zam var yine Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Aynı sorun bende de var depo yarımdayken bile kaçırıyor hareket halindeyken... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Yakıt azaldı ışığını çok yakmaktan dolayı ampul patlarsa sizi uyaramaz ve yolda kalırsınız 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2013 depoyu nası fulliyek mazota 17 krş zam var yine yeni mi bu ? yeni mi bu ? evet şimdi okudum yuhhh artıkk Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 yeni mi bu ? evet şimdi okudum yuhhh artıkk 00.00 dan sonra geçerli Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 00.00 dan sonra geçerli iyimiş... Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Benim hiç başıma gelmedi. Yalnız eski fiestada ağzına kadar doldururken şimdikinde pompacılara dediğimde abi sizin araçlarda farklı fazla basmak için pompayı hafif çektiğimizde kapak kapatıyor sonra dökülebiliyor deyip fazla basmak istemiyorlar. Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 30 Ağustos 2013 Paylaş 30 Ağustos 2013 Benzim lastiğin ordaki tahliye borusundan mı döküldü pomanın ağzından mı pompa tık dedidiğin de daha doldurmamak lazım alttaki tahliyeden benzini dışarı veriyor birde opetin(bazı) tabancaları arabalara uymuyor sürekli atıyor.Bu durumdada pompacı eliyle doldurmak zorunda kalıyor ve tık sesi çıkmadığı içinde dışarı akıtıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ağustos 2013 Paylaş 30 Ağustos 2013 (düzenlendi) zam haberini buradan okuyunca hemen gidip zamsız fiyattan opetten depoyu doldurdum, ses gelince bıraktırdım taşma falan olmadı 30 Ağustos 2013 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 30 Ağustos 2013 Paylaş 30 Ağustos 2013 enjektor temızleyıcı aldım aracıma ama gel hadı onu depodan dok malesef ozel huni gerekıyomus depoda malum dıyafram var sadece pompalar acabılıyor benzınlıkllerde yok yetkılı servıste var dedıler sadece ne ıstır anladım Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 Benzim lastiğin ordaki tahliye borusundan mı döküldü pomanın ağzından mı pompa tık dedidiğin de daha doldurmamak lazım alttaki tahliyeden benzini dışarı veriyor birde opetin(bazı) tabancaları arabalara uymuyor sürekli atıyor.Bu durumdada pompacı eliyle doldurmak zorunda kalıyor ve tık sesi çıkmadığı içinde dışarı akıtıyor. tık etti tamam doldurma dedim depodan tabancayı dışarı çıkarırken mazot attı biraz dışarı lastiğin ordan değil. . direk depodan Yorum bağlantısı
Fırat Çakıroğlu 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 (düzenlendi) Bence pompacının bazen oluyor dediği ve siz de biz de olan şey şu. Pompa attıktan sonra pompa içinde belki yarım çay bardağı kadar yakıt hala kalıyor. Pompa da hızlı çekilirse deponun koruyucu kapağı girişi kapatıyor ve az miktar benzin dışarı depodan atılmış gibi dökülüyor. Benim başıma da geldi ama tamamen pompacının zamanlaması ile alakalı. Çok nadir de olsa oluyor. Pompa atar atmaz çekilirse genelde olur. O da pompacı başında durmuyorsa zor. Ya da fullerken yavaş yavaş çekilecek ki kapak üzerine akmasın. 31 Ağustos 2013 tarihinde Fırat Çakıroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 Bence pompacının bazen oluyor dediği ve siz de biz de olan şey şu. Pompa attıktan sonra pompa içinde belki yarım çay bardağı kadar yakıt hala kalıyor. Pompa da hızlı çekilirse deponun koruyucu kapağı girişi kapatıyor ve az miktar benzin dışarı depodan atılmış gibi dökülüyor. Benim başıma da geldi ama tamamen pompacının zamanlaması ile alakalı. Çok nadir de olsa oluyor. Pompa atar atmaz çekilirse genelde olur. O da pompacı başında durmuyorsa zor. Ya da fullerken yavaş yavaş çekilecek ki kapak üzerine akmasın. hmmm söylediğiniz aklıma çok yattı Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Arkadaşlar az önce vw polosu olan bir arkadaşımla sohbet ediyorduk aracında yaklaşık 10 lt lik yedek depo olduğunu söyledi.Petrolde pompacıların ilk olarak ana depoyu doldurup daha sonra tabancayı biraz geri çekerek yedek depoyu da doldurduğunu söyledi.Bizim araçlarda var mı böyle bir depo?Normalde 40 lt diye biliyorum bizim depolar ama yinede bir sorayım dedim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Arkadaşlar az önce vw polosu olan bir arkadaşımla sohbet ediyorduk aracında yaklaşık 10 lt lik yedek depo olduğunu söyledi.Petrolde pompacıların ilk olarak ana depoyu doldurup daha sonra tabancayı biraz geri çekerek yedek depoyu da doldurduğunu söyledi.Bizim araçlarda var mı böyle bir depo?Normalde 40 lt diye biliyorum bizim depolar ama yinede bir sorayım dedim. İlk defa duydum. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Fırat Çakıroğlu 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bu bana adı lazım değil bir şehirde araba kiralamacılar ın vatandaşa kiraladığı arabaya standardına göre yarım depo konulan ama ibrenin her ne hikmetse çeyrek depo gösterdiği zamanı hatırlattı. GT-I8190 cihazımdan gönderildi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Aynı problem Fullerken veya çok benzin alırken bende de oluyor. İçeri ödeme yapmaya gidiyorum bi gelmişim olan benzin yerlerde. Pompacıya özellikle yavaş dolum yap diye uyarmak zorunda kalıyorum o zaman bir şey olmuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts