İçeriğe Yönlendir

2001 Focus 1.6 Ambiente Güvenlik Paketli / Fotoğraflar 2. Sayfada

Misafir

Recommended Posts

Uzun bir uğraş sonunda İstanbuldan aracı alıp memlekete gelebildim, Mondeo almaya çıktık yola nasipte focus varmış o kadar çok mondeo baktımki olmadı olmadı, ilk mondeo ya Yunus Emre hocamla baktık araçta kasa güzel iç kozmetik güzel ama arıza lambası havayastığı lambası yanıyor, bosch servise gösterdik sağ emniyet kemeri sensör arızasından tutun bir sürü arıza verdi aracı kaldırdık karter den yağ geliyor conta takımı ve zincirin değişmesi lazım dediler sol salıncak değişmeliymiş vss.  vs..bir sürü iş,vazgeçtim ,.Daha sonra ben yaklaşık 7 tane mondeo daha baktım büyük hasar kayıdı volan arızası olan vergi borcu olan 2 senedir muayenesi olmayan  vss.  vs..ve hiç biri yoğurdum ekşi demedi bir sürü araba baktım daha, en son bu focustan önce bitane mondeo baktım araç cam gibi adamın demesine göre teyzelerinin aracıymış sıfırından beri biliyolarmış bikaç boya dışında birşeyciği yokmuş araca bindim kullandım debriyajı biraz sertti herneyse dedimki emmiyi arayayımda bir sorayım şase nodan baksın neyse emmiyi aradım aracın evveliyatını arkadaşlar biliyomuş ama yinede  bi şase no versem bakarmısın diye...  şaseyi verdim telefonun hoparlörünü açtım o arada bende kaputu açmış motora bakıyom , emmi dediki Bu Araba Peertt hoparlörde açık ya, adam bi kızardı bozardı hoparlörü kapatmaya yeltenirken ben emmi çoktan diyeceğini demişti:):):) adamlar duydular tabi ama,,, duymamazlıktan gelmeye çalıştılar baktılar öylede olmuyo işimiz var diyip biran önce uzaklaşmaya çalıştılar , hiç bir şey demediler diyemediler bir ara birtanesi bahane bulacak ya ,dediki o eski pilakadan kalmadır falan ama kısık sesle ,,,sonradan hatırlayınca teyzemin arabasıydı sıfır almıştı demesini, oda pişman oldu ama öyle dediğine ,emmiden yediği kalay yanına kar kaldı:):)):, Adamlar pert arızalı vs.. araçları alıyorlar 5 e  10 a ve bekliyorlar, acelesi olan bir kek gelsin direk noterde işi bitirsinler, 4 tane araçta bununla karşılaştım adam biran önce notere gitme peşinde tüm bakımları yapıldı diyenler geçen hafta daha ekspertiz yapıldı diyenler,arabayı ustanın ayağına götürmem diyenler,diyenler diyenler,,, velhasılkelam istanbulda araç bulmak kolay ama temiz araç bulmak almak çook zor,

1300 km kullandım aracı iki yetişkin bir çocuk, bağaj full dolu toplam 270 tl lpg aldım son aldığım depo daha bitmedi km şuanda 1310 da, araç 2001 model abs dört hava yastığı ambiente otomotik vites 188000 de , geçişler sarsıntısız ve hissettirmiyor geçiş devirleri tam istediğim gibi osman usta motor ve şanzumanı onayladı, ufak tefek yapılacakları var biraz derleyip toparlayayım resimleri paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06

hayirlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

sağolun

hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

hayirlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

Hayirli olsun..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun.Darısı bizim başımıza.

Hayırlı olsun.güle güle kullanın..

güle güle eskitin, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip etsin allah .

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

çok işim var daha

-kolçak

-kuaför pasta cila

-jant kapağı

-ön ızgara tamiratı

-merkezi kilit kumanda modülü ve sustalı anahtar

-park sensörü

-silecek takımı değişimi

-cam filmi

-gösterge ışığında patlak olan 2 ampulün değişimi ve kalorifer kademe düğmesi ampul değişimi

-submarine light ve kapı kolu ışığı,bilimum led operasyonları.

-mevcut halojenleri philips xtreme vision %100  le değiştirme

bu konularla ilgili önerisi olan arkadaşlar olursa çok memnun olurum özellikle kolçak ve jant kapağı tavsiyesi bekliyorum, gösterge ışığı ampulünü bir türlü bulamadım bugün sordurmadığım yer kalmadı nereden temin edebilirim?

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.Fotoğraf isteriz. :)

Size 16" orjinal titanyum jant lastik verelim.

jant işini seneye düşünüyorum şuan bütçem ancak şu eksiklikleri yaptırmama yetecek az toparlayayım aracı resimler önümüzdeki günlerde gelecek teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Vay be. O dediklerimi duydular ve yuttular mı. ?

P... ler yalan söylüyor. Bilmez olur mu pert olduğunu gibi bişey demiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

abi oan buz gibi oldum onlardada renk atti. Ama hayret ettim sustu kaldilar duymamis pozlarinda lar.zaten tenhadaydik bi an dalacaklar bana diye bakindim bi etrafa 3ebölseler kimsenin ruhu duymazdi))). bide s..r.f...sizler demistin ayriyetten ))))

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Emmi ne dediysen az bile demişsin. Benim içimden de çok şey geçti :)

Erol bey ben okurken sinir oldum.

Aracı satmayı düşünüyordum vazgeçtim.

Temiz araç bulmak gerçekten zor.

Aracın hayırlı uğurlu olsun. Güle güle bin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

sagolasin mehmet hocam.Gaza gelip aracinizi satmayin temiz araba bulmak coook zor. hele bitanesi vardi adam tamirci anlatiyo baski balata degisti amartsor disk degisti diyo tum balatalar vs..vs alacan 20000 km elini vurmayacaksin diyo.Dedim tamam almisim.Pazarliksiz hemde bi maslaga gidelim ordan notere gideriz dedim . Ben arabami kimsenin ayagina goturmem diyo. Ozaman esin dostun biribi ver gazini ben doldurayim onunla goturelim .diyoki benim arabam gosterilmeden alinacak araba sana her turlu senet veririm al gotur bisey cikarsa parani al. Bre ............ madem aracinin arkasindasin ve bu mali satiyosun neden korkuyon ellitane polim ayaga gitmem yok bilmem ne.Herneyse hocam istanbulda cogu satici aliciyi duduklemek pesinde yazik ya. Anadolu harbiden bu kadar degil.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

sagolasin mehmet hocam.Gaza gelip aracinizi satmayin temiz araba bulmak coook zor. hele bitanesi vardi adam tamirci anlatiyo baski balata degisti amartsor disk degisti diyo tum balatalar vs..vs alacan 20000 km elini vurmayacaksin diyo.Dedim tamam almisim.Pazarliksiz hemde bi maslaga gidelim ordan notere gideriz dedim . Ben arabami kimsenin ayagina goturmem diyo. Ozaman esin dostun biribi ver gazini ben doldurayim onunla goturelim .diyoki benim arabam gosterilmeden alinacak araba sana her turlu senet veririm al gotur bisey cikarsa parani al. Bre ............ madem aracinin arkasindasin ve bu mali satiyosun neden korkuyon ellitane polim ayaga gitmem yok bilmem ne.Herneyse hocam istanbulda cogu satici aliciyi duduklemek pesinde yazik ya. Anadolu harbiden bu kadar degil.

Yorum yapmıyorum.Yorum yaparsam ağzımı fena bozacağım.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun...

Emmi ne dediysen az bile demişsin. Benim içimden de çok şey geçti :)

Erol bey ben okurken sinir oldum.

Aracı satmayı düşünüyordum vazgeçtim.

Temiz araç bulmak gerçekten zor.

Aracın hayırlı uğurlu olsun. Güle güle bin.

Kaç kere dedim?

Günaydın canım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hayırlı olsun...

Kaç kere dedim?

Günaydın canım :)

Bulamazsam sen bana bir accord bulursun veya senin çok yakar MK2 ni alırım :D

Günaydın.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

temiz araba bulunur aslında temiz satıcı bulmak zor.ben 66 bin tl lik aracı kaptıran tanıyorum..üstüne bi de mahkemelik oldu.araba alım satımını dikkatli yapmak lazım..bence hep deneyimli biri de yanında bulunmalı insanın.özellikle araba arayan biri güzel buldu mu arabayı bazı şeyleri gözden kaçırabilir.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

yaptıklarım:

-kolçak : 40 tl

-uzaktan kumanda modülü,iki kumanda,yeni sustalı anahtar, çip kopyalama anahtar yapımı : 130 tl

-jant kapakları : 20 tl

-krom yan çıtalar ve arka plakalık üstü krom kaplama : 80 tl

-egzos lastikleri 5 adet : 30 tl

yapacaklarım:

-kuaför, pasra cila

-park sensörü

-cam filmi

-karşılama ışığı

-submarine ve kapı kolu aydınlatması

-beyaz halojen ampul

-kadran ışığı ampul değişimi

resimleri kuaför yaptıktan sonra ekleyeceğim,

ön sis farına ve ızgarasına 100tl dedi role tesisat yok fiyat nasıldır?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Nihayet resim çekmeye fırsat bulabildim ama ambians ışığı ve kapı kolu aydınlatmaları biraz titremiş,eksik kalan işlerim jant kapaklarına kaliteli ford logosu(yuvarlaklardan yapıştırmışlardı söktüm),park sensörü siparişini verdim pazartesi boyanacak salı takılacak, ön lip,incesini bulamadım orjinali çok pahalı bulduğum  biraz kalın ama taktıracağım herhalde 80 tl dediler, follow me home haftaya taktıracağım, son olarak cam filmi, 2 numara cam filmi çektireceğim ön cam hariç , ve işte resimler yorum ve görüşlerinize açıktır, Saygılar...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13,5.jpg

13.jpg

14.jpg

7,5.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...