Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Batuhan Çınar yazdı: Sabri beyin yanına gidip fotoğraf çektirmekte sorun değil ama Sorun işte.. çünkü İzmir'dedeğil ankara'dasın Neyse gidenin arkasından konuşmak bize yakışmaz... Eski bir üyemizdi kendisi arkadaşlar.. Murat Yılmaz yazdı: Bu uygulama yeni mi? Duyurusunu görmemiştim. Karıştırma Murat... Konu kapanmıştır.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Murat Yılmaz yazdı: Bu uygulama yeni mi? Duyurusunu görmemiştim. Sabri ustanın elini öpmeyen Izmirli kimseyi üye yapmıyoruz 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Olması gereken oldu.. Yalanların elbet birgün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Murat mesaj ile attım kim olduğunu.. Karıştırma.. 6 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Servet Aydın yazdı: Vatan sana cip feda ( yerine forester isterim ) Hah, şimdi seni daha çok sevdim, Vatan dan şüphem yok ta Forester için, yanlış anlaşılmasın... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Murat Yılmaz yazdı: Bu uygulama yeni mi? Duyurusunu görmemiştim. :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts