İçeriğe Yönlendir

Fiesta'dan Sonraki Aracınız ?

Murat Yalçın

Recommended Posts

Murat Yalçın

Selamlar arkadaslar ,

Alternatif bir konu başlatayım dedim su an fiesta  kullanıyorsunuz ... peki bir sonraki aracınız ne olmasını istersiniz  ve  neden ? (Motor Gucu , Dayanıklılık, Fiyat, Bakım Masrafları , Yakıt Tuketimi  vb )  

Tşkler

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

fiesta kullandım 2 sene 1.4 tdci şimdiki onun bir büyüğü 1.6 tdci fusion kademe kademe ilerliyorum. ama bundan sonraki cmax olucak gibi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aile için C-max, ama D sınıfı bir araçta olabilir, mesela Süperb station gibi, hatta bu daha iyi :)

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

1.6 dizel 6 ileri bir araç. Artık focus mu golf mü ya da cıvıc mı bilemedim. kısmet :D 

Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan
(düzenlendi)

Fiesta alıp 2 sene bindikten sonra çocuk olunca C-max'a geçtim.Fiestadan sonra çok iyi geldi. :)

tarihinde Cihangir Elbasan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

:D  Cogunluk sanki  ford agırlıklı gibi ,  ben  jetta'ları  begeniyorum  acıkcası bir wolksvagen grubu bir araç iyi  gelir sanki  yada  toyota corolla  gibi fakat  su an ki aracın ebatlarından sonra nasıl alısılır  tabi bu uzun araclara  bilmiyorum.  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ersin Bahar

2 yıl 2000 model Fiesta'ya bindikten sonra 2005 Model Mondeo TDCİ O.V. geçiş yaptım. Fiesta'dan önceki aracım ise 2006 model Focus Ghia benzinli idi. 

Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

polo 1.4 comfortline yanına bide lpg çok iyi gelir bana  ;)  :)

polo yu merak etmiyor degilim açıkcası  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bana şu gider :)

Skoda-Superb_Combi_2014_800x600_wallpape

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Yine fiesta ama ST150 olurdu. Veya 1.6 tdci versiyon. Süha abi hayalimdeki aracı yapıyor şuan :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bana şu gider :)

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Sana bir fiat grande punto tjet alalim da arabaya biniyorum dersin :) Yetti artik triportörle gezdigin Ali gardaş. Bosver skoda mıkoda tirt bunlar italyana gel.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sana bir fiat grande punto tjet alalim da arabaya biniyorum dersin :) Yetti artik triportörle gezdigin Ali gardaş. Bosver skoda mıkoda tirt bunlar italyana gel.

İtalyan dedinmi ferro derim, öyle tırt fiat-fiattan bozma alfaya falan para vermem, e ferroda alamayacağıma göreee, alamandan şaşmam  :D

Punto kardeşimde var, yeterince gördüm, daha doğrusu birşey göremedim  :D  :p

Not: Kardeşim, kusura bakmasın  :flowers:

Sonraki arabam %90 alaman olacak, alamanların içinde son sıra vw olur, opel listeye dahil değil ona göre :)

Skoda-Seat listede, vw bağlantısından kurtarmış durumdalar.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak

Ford Fiesta ST150 yada mk7 Ford Fiesta 1.6 Sport (120 Hp - 945 kg :D ) düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Mını yı kullanmadığımı ve araçla bütünleşemediğimi varsayarsak; önümüzdeki yaza kısmetse F30 kada 320d ya da 328i hayalim veya bir fantezi yapıp ikinci el dizel bir araç ve yanına Evo 9...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

2011 Titanium X Benzinli otomatik Fiesta'dan sonra Cupra'ya geçiş yaptık daha az yakıta daha fazla performans, sıfır fiyatları birbirine çok yakın olmasına rağmen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...