İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Usta Öğretici Belgesi

Hüseyin Yergin

Recommended Posts

Hüseyin Yergin

Direksiyon usta öğreticilerin, diğer adıyla direksiyon öğretmeni nasıl olunur konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın telefondan girdiğim için arattırdım bulamadım.Usta öğretici nasıl olunur devlet memuru ders verebilirmi kendi aracımla ders verebilirmiyim.

İnternette de net bilgi yok kursları kim yapıyor nereye başvuru yapıyoruz milli eğitim mi yoksa sürücü kurslarımı

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çalışan memurlar veremiyor diye biliyorum, emekli olmanız gerekiyor sanırım.

Yorum bağlantısı

Halk eğitim merkezleri bu kursları a açıp o belgeyi veriyor sanırım ama çalışan memurlar ders veremiyor galiba,yoksa benimde aklımda sürücü kurslarında hocalık yapmak.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kursa alırsınız ama veremezsiniz. Genelde emekli astsubay tercih ediyorlar buralarda.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

O zaman eşim bayanlara özel kendi arabamızla yada isteyene kendin arabasıyla verse kursa bağlı olmadan ?

Birde Halk eğitim mi milli eğitim mi yoksa sürücü kursları mı veriyor ?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

O zaman eşim bayanlara özel kendi arabamızla yada isteyene kendin arabasıyla verse kursa bağlı olmadan ?

Birde Halk eğitim mi milli eğitim mi yoksa sürücü kursları mı veriyor ?

Halk eğitm zaman zaman kurs açar. Özel ders verebilir. Şimdi direksiyon sınavları çok zorlaşıyor. Her adam yarım saat araç kullanacak. Kursiyer potansiyeli artacak kısaca.

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

daha dün bu konuyu sürücü kursuna sorduk oradaki arkadaş,M E B kursu zaman zaman veriyormuş,daha sonra sürücü kurslarına baş vuruyorsun,onlarda personel lazım olursa çagırırlar çalışırsın..internetten veya meb,den şartları ögrenebilirsin.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bazı öğretmen arkadaşlar bu kursu aldılar, fakat kurs verme yetkileri yokmuş. ( sürücü kurslarında)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim usta öğreticilik belgem var.

Milli eğitim bir kurs açmıştı, katıldım, sınavını da kazanıp almıştım.

Bir yıla yakın bir süre de sürücü kursunda hafta sonları çalıştım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Benim usta öğreticilik belgem var.

Milli eğitim bir kurs açmıştı, katıldım, sınavını da kazanıp almıştım.

Bir yıla yakın bir süre de sürücü kursunda hafta sonları çalıştım.

Ozaman milli eğitim yolu gözüktü bize çok sağol abi.

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Annemde Usta öğretici belgeli. Milli eğitim açıyor diye biliyorum. Ancak bir sene yanlış hatırlamıyorsam staj durumunuz oluyor. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

bir kaç tanıdığım halk eğitimden almıştı, artı olarak lisedeyken bir öğretmenim kurstayken de dersime girmişti, tabi araştırmak lazım,

kendi aracınızla ders veremezsiniz, dışarıdan ders verebilmek için kursiyere ehliyeti yok ise k sınıfı sürücü belgesi lazım ve sağ taraftan pedal lazım.

kaza durumlarında eğitim alanın k sınıfı sürücü belgesi ve sizin sürücü belgeniz, ek olarak da aracın evrakları gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam, 10binde bir baskı balata değişmeniz gerekir, araca yazık. çok kötü sürüyorlar, kazandığınızın yanında giderler daha çok olur, oluyorsa eğer kursta çalışmak daha mantıklı.

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

2000 yılında MEB lığının açtığı 3 haftalık kursla almıştım.

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...