Hamza Palacı 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Herkese Merhabalar; Nisanda 2013 fiestamı aldım.Uzun süredir formu takip ediyorum. Aracım trend modeli ve pek aksesuarlı değil. Çok boş geliyor. ST modelindeki tamponlardan almak istiyorum. Sormak istediğim; Servis st modelini getirmiyor fakat st tampon siparişi ile gelir mi? Bu ön panjur,tampon ve arka difüzör, spoiler vs. Veya bunu getirttirebileceğim, bire bir yapan yer vs varmıdır? Herkese iyi forumlar. Yorum bağlantısı
Ferdi R Arslan 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 4-5 bin lira harcamak istiyorsan olur tabi Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Şaşmaz , karlıkçı halile bir uğrayın .. Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Servis maalesef getirmiyor. Ben denedim. Hatta parçalar sistemde gözüküyor, siparişi verdim, birkaç gün sonra araç Türkiye' ye gelmiyor diye siparişi kabul etmemişler. E-bay çok iyi bir alternatif. Yorum bağlantısı
İlker Uslu 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 araç süper olmuş.Araç sahibini fordclub ta görmek isteriz. Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Ohoo neler var abi , karlıkçı halilin kendi arabalarını görmedin herhalde. Orda bir Cancan oto var. Focusu var sahibinin tüm body kitini karlıkcı halıle yaptırmıs Hemde ST body kit Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 sabah gördüğüm bir fiesta çok tatlı olmuş kuğu gibi olmuş resmen telefon tırt olunca fotolar böyle oldu Bu jantlardan ben neden bulamıyorum... Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Bu jantlardan ben neden bulamıyorum... Bu jantları bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer. 1 Yorum bağlantısı
Barış Tuğsal 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 o kadar aradım bir türlü şu ön panjuru bulamadım ilgilenen arkadaşlar ilan vs verebilir mi ebay dışında Yorum bağlantısı
Erhan KURT 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 (düzenlendi) ebay da var http://www.ebay.co.uk/bhp/ford-fiesta-st-front-bumper Galip Bey, sipariş verdiğimizde bu bize kaça patlıyor? Örneğin ürün £450 ise bunun haricinde nakliye + gümrük için ne kadar para vermemiz gerekiyor? Bir de gümrük işlemlerinde prosedür nasıl işliyor bilginiz var mı acaba? 7 Kasım 2014 tarihinde Erhan KURT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metehan Parti 11 Kasım 2014 Paylaş 11 Kasım 2014 Ben getirttim arkadaşlar bana 850 euroya mal oldu https://www.facebook.com/mthnprty adresimden görebilirsiniz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 S.a devrem ben de özel harekat dairede çalışıyorum bir gün gelip seninle araç hakkında Konuşmak isterim. Bende de 2013 Fiesta var St body kit yaptrmak istiyorum senin gibi . 850 euro nun içinde neler vardı sadece ön tampon olamaz değil mi ( Facebook tan istek gönderdim kabul edermisin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 850 euro çok ya bi tıklattımmı arabayı gitti o kadar para boşverelim en iyisi Türkiye'de St tampon bulamadm ama 200 tl civarlarında St spoiler var , orijinali gibi durur mu acaba ? Kasko diye birşey var ama benim St ler işli kaskoya ve fark olarak 20-30 tl. mi ne ilave para verdim o kadar, hasar durumunda direk servisten sıfır St tampon takılacak Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Servis sipariş üzerine St tampon bile getiremiyor o iş nasıl olcak ki Siz nerden nasıl temin ettiniz Ali bey tamponu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 (düzenlendi) Servis sipariş üzerine St tampon bile getiremiyor o iş nasıl olcak ki Siz nerden nasıl temin ettiniz Ali bey tamponu Sizin kasayı nasıl getiremiyormuş, arabanın ithal edilmemiş olması nasıl engel oluyor anlamış değilim, araştırmak lazım Benim araba bir alt kasa MK6.5 yani, bu kasanın S ide ST side ithal edilmiş, oradan kurtardım sanırım, ben servisten direk sipariş verdim, zaten stokta var, yoksada 10 günde gelir zaten, şimdi bize ithal edilen araçlarda olmayan ama avrupada olan parçaları tamamlıyorum, ufak şeyler ama olsun işte, mesela arka helezon alt lastiği yok bizde, halbuki avrupada var, bunun gibi mesela... Servis getirmiyorsa Forumda bulabilecek arkadaşlarımızdan alır kaskoya işletir rahatça keyfini sürersiniz 25 Kasım 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 2013 model için St tampon maalesef getiremiyoruz dedi servistekiler .sipariş etmiştik ama Türkiye için olmuyormuş geri iptal edildi. Temin eden bir arkadaşımız var Metehan parti devrem konuştuk Bayağı tuzluymuş , tampon her nekadar tatlı olsada okadar parayı veremem Yorum bağlantısı
Recommended Posts