İçeriğe Yönlendir

Mono Bass Amfisi Takıldı Bass Azaldı ?

Emin Tugay Yolaçar

Recommended Posts

Emin Tugay Yolaçar

Sayın büyüklerim sevgili kardeşlerim edison 2400 watt normal amfinin yanına xetec 600.1 mono bass amfisi taktırdım bass'ın sesi azaldı mono bass amfisi takılmadan bass'ın sesi daha fazla çıkıyordu anlam veremedim mono bass amfisinin görevi bass'ı tam güç beslemek değil mi ? ayarıyla da oynadım yine aynı acaba neden ? takan eleman stereo amfisinden mono amfiye kablo çekti artık ne için çektiğini bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

teyp ten arka ya kaç tane rca çekil di bi de teyp 3 anfi çıkışlı mı ?

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Takan eleman yanlış bağlamış olmalı.Kısa süre içerisinde ehil kişilere baktırılıp yeniden montaj yapılmalı.Hi volt çıkışlarını rca lara bağlarsa ampliniz yanar yazık olur :s

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

montaja bir bakmak lazım. streo amfiden çekilen kablolar hem power hem de audio kablosudur muhtemelen. aslında bass amfisi kullanılan sistemlerde ana üniteden bir tane de bass kablosu gelmesi lazım subwoofer out kısmından.

şu da olabilir, bass amfisi düzgün ayarlandığında güzel bir derin titreşim verir. siz daha önce streo amfi üzerinden bridged modunda sub'ı sürerken belki tam LPF modunda bile değildi, şimdi duyduğunuz temiz bass size az geliyor da olabilir. ;)

Yorum bağlantısı
Emin Tugay Yolaçar
(düzenlendi)

hepinize teşekkür ediyorum cevaplarınız için bugün bir başka ses sistemiyle uğraşan arkadaşa götürdüm o da baktı acaba aküden kablo çekildiği için mi ses az geldi bana dedim yok alakası yok dedi sesiyle oynadı bass amfisinin teybe baktı kablolara baktı herhangi bir sorun yok dedi ama bana az geliyor sesi eskiye nazaran dedim o sırada bir başka vatandaş geldi senin bass amfisinde 4 kanal yok o yüzden ses az geliyor dedi bass amfisinin özelliklerine baktım 4 kanal 350 rms 2 kanal 600 rms yazıyor sanırım oda anlamadı attı kafadan en kısa zamanda fotolarını koyacağım zaten bide siz bakın belki onların göremediği bir hatayı görürsünüz bu arada ana ünite navitech f212 double din

tarihinde Emin Tugay Yolaçar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

genelde mono anfi er 2 kanal olur   2 kanal üstü olursa normal anfite girer resimleri atarsanız daha ii olur :İD

Yorum bağlantısı
Emin Tugay Yolaçar

fotoları atacağım da peki uğur abi eğer 2 kanalsa subwoofer 4 kanal herhalde subwooferı satıp 2 kanal çalan subwoofer mı almak lazım tahminimce düzgün ses alabilmek için.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle

ben bizim buralarda 4 kanallı mono amfi termi duymadım o bağlamda konuşuyorum köprülü bağlanıp bağlanılmaıdığını kontrol edin gain ayarlarını kontrol edin birde bunlardan ayrı bağaj içinde veya subwooferin herhangi bir yerde konumunun değişmeside kulağa yansır tabiki alışkın bir kulakta belki ondandır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...