Güray Taşkan 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 Eskiden böyle bir ses yoktu yol sesi alıyor diye dunuyordum ve dedıler kı aks bılyalarından geldıgını soyledıler. Yola cıkınca 50-60 km den sonra uçak havalanır gibi wuuuuuuuuu diye ses başladı. Önceden de vardı ama az oldugu ıcın ben yoldan aldıgını dusunuyordum. Dusuncelerınız nelerdır arkadaslar ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Eskiden böyle bir ses yoktu yol sesi alıyor diye dunuyordum ve dedıler kı aks bılyalarından geldıgını soyledıler. Yola cıkınca 50-60 km den sonra uçak havalanır gibi wuuuuuuuuu diye ses başladı. Önceden de vardı ama az oldugu ıcın ben yoldan aldıgını dusunuyordum. Dusuncelerınız nelerdır arkadaslar ? Bilyalar ömrünü doldurmuş. Tekeri kitlemeden acil değiştirin derim. 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 Hangi tekerin ordan geldiğine bakılmalı ona göre %90 oradaki bilyadır değişmelidir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 genelde kitlemez ama yerinden çıkanı ben gördüm arka tarafta, müşteri de bayılmıştı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 genelde kitlemez ama yerinden çıkanı ben gördüm arka tarafta, müşteri de bayılmıştıOnumdeki son kasa vectra da teker kilitlenip yerinden ayriak istemisti. Vectra nin sahibinin yuzunu gormek lazimdi. Allah tan viraj donuyordu da, hizi dusuktu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 freni sıkışıp kalmıştır oğphel wir leben autos... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim 2013 Paylaş 13 Ekim 2013 freni sıkışıp kalmıştır oğphel wir leben autos... Yok abi, teker bildiğin 90 derece döndü. Adam arabayı sağa bile çekememişti Belki de aks kırılmıştı Yorum bağlantısı
Turkay Enez 14 Ekim 2013 Paylaş 14 Ekim 2013 Lastiklerden olma ihtimali (lastikler eskiyse) göz ardı edilmemeli... Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Merhabalar, Benimde dünden beri aracımda arka lastik civarında bir ses var 60 km hıza ulaşınca loop loop diye bir ses geliyor 90 km hıza ulaşınca azalıyor ama 50-60km hıza ulaşıncaya kadar herhangi bir ses olmuyor sizce neden olabilir Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Buna benzer bir ses bende de var. Düz asfaltta bir uğultu var ama kışlık lastikten mi, bilyeden mi bilmiyorum. Bir baktırayım diyorum ama bunu motor ustası mı, ön düzenci mi daha iyi anlar? Yada tespiti için bir makine var mıdır? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Diyelim ki, sağ arkadan uğultu, hırıltı sesi geliyor. Lastikten mi, bilyadan mı? Tespiti çok kolay. Şüphelenilen teker krikoya kaldırılır. Teker, güçlü bir şekilde elle çevrilir. Sessiz bir şekilde dönmeli. Eğer hırıltı varsa bilyadan; yoksa lastiktendir... 1 Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Teşekkürler yarın ilk önce lastikçiye değilse tamirciye gitmek gerekli sanırım Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Uğultunun ön teker bilyesinden kaynaklandığı tespit edildi. Kayseri'den bir arkadaşa bilye siparişi verdik 1 saate kadar alıp otobüse verecek.. Ancak usta parçacıya porya bilyesı dedi.Şimdi evden bakıyorum da 2000 model için porya ve bilye ayrı ayrı satılıyor. Sadece bilyeyi çıkarıp poryaya mı takacaklar? Yoksa ikisini de ayrı ayrı sipariş mi vermeliydim? Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Bugün arabayı servise götürdüm sesi duydu ,birde rot balanscı gördün dedi ona baktırdım oda sesi duydum dedi ama rulmanda değil gibi dedi tekrar tamirciye gittim .tekrar baktı ve arka kampana üzerinde ki iki tarafın rulmanı nı değiştirdi ,tornacı rulman porya kapağı falan derken işçilik hepsi 215 Tl ye skf rulman taktırdım . Ses kesildi gibi hala kulağımda o tekerin her turunda duyduğum lop lop ses var ama 2 farklı kişiyi dinlettim ses yok dediler bakalım yarın sabah bir daha dikkatlice dinleyeceğim .Aklıma bir şey takıldı benim arabada abs var bu rulman absli ve abs siz ayrılıyor mu ?birde arka giren telinde biraz boşluk vardı oda ses yapar mı ?Aklıma gelmişkenyapan usta kulağımı arka camurluğa dayattı ve tekeri dondurdu bak hırıltılı bir ses var rulanlar bunlar dedi,hırıltıyı bende duydum ve değişim kararı verdik Birde fiyatlar nasıl sizce? iyi geceler 9 Aralık 2013 tarihinde Murat TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat TAŞ 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Bakılmadık lastik kalmadı 3 tane usta baktı lastikte bir şey yok diyorlar 2 farklı rot balancı baktı herhangi bir şey olmadığını söylediler teşekkürler Son birsey arka firen teli tutucusunun içinde gevşek gibi oda ses yapar mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts