İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Kolçak Önerisi?

Mustafa Çiçek
Çözüme git Umut Taşlı tarafından,

Recommended Posts

Mustafa Çiçek
  • Çözüm
Umut Taşlı

ilkinde karar kılarsanız, aynısından ve kullanılmamış bir şekilde bagajda bekleyen bir tane var. gerçi üçü de bayağı benzer ürünler ama...

symbol'e uymuyor, diğerlerinde kol d. zaten var. yüklü miktarda elektronik alışverişinin yanında sormuşlardı böyle böyle ne gönderebiliriz diye, ben de kol d. gönderebilirsiniz demiştim. 

aracınıza uyumundan emin olduğunuz zaman, isterseniz yazabilirsiniz. bu forumda birilerinin işini halletmek, mutlu eder beni.  :good1:

Yorum bağlantısı

ilk ürün ü bende kullanıyorum aracımın resimlerinden bakabilirsin nasıl durduğuna, sağlam ve şık. üstelik yükseklik ayarını keyfine göre yaptırıyorsun

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

çok teşekkür ederim nereden temin ettiniz acaba ? ayakları geniş olan mı oynama yapıyor mu ?

Yorum bağlantısı

çok teşekkür ederim nereden temin ettiniz acaba ? ayakları geniş olan mı oynama yapıyor mu ?

sizin 1. ilandaki ürünün aynısı 40 tl ye aksesuarcıya taktırdım üst kısmı kızaklı öne arkaya gidip geliyor ,öyle sallanma ses yapma vs.. gibi sıkıntı olmuyor rahatça kolunuzu yaslayıp yayılabiliyorsunuz koltukta ve yana oturanlarda mutlaka kolunu koyuyor iki kişi bile kullanıyosunuz:)  elinizle tutup sağ sol yaptınızmı mutlaka sallanıyor tabi plastik aksama tutturuluyor sonuçta ama sağlam ve kullanışlı tavsiye ediyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Haznesini kullanmak istiyorum çünkü oralarda bir şey koyacak yer maalesef yok. Plastik aksama değilde aşağıya vidalasam ayakları uzun oraya daha sağlam olmaz mı? 

OA_2497208.jpg

Yorum bağlantısı

resimde görünen yer haricinde başka montaj noktası yok akıllı vidayla gayet sağlam oluyo...

IMG_20130929_103356.jpg

IMG_20130929_103401.jpg

IMG_20130929_103404.jpg

yükseklik ayarınıda kelebek vidalardan yapıyosunuz,,,   saygılar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

ilkinde karar kılarsanız, aynısından ve kullanılmamış bir şekilde bagajda bekleyen bir tane var. gerçi üçü de bayağı benzer ürünler ama...

symbol'e uymuyor, diğerlerinde kol d. zaten var. yüklü miktarda elektronik alışverişinin yanında sormuşlardı böyle böyle ne gönderebiliriz diye, ben de kol d. gönderebilirsiniz demiştim. 

aracınıza uyumundan emin olduğunuz zaman, isterseniz yazabilirsiniz. bu forumda birilerinin işini halletmek, mutlu eder beni.  :good1:

Mesajınızı atlamışım o ürün uyumlu sanırım arkadaş da kullanmış. Renk siyah veya gri ise çok memnun olurum

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

Mesajınızı atlamışım o ürün uyumlu sanırım arkadaş da kullanmış. Renk siyah veya gri ise çok memnun olurum

siyah. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

siyah. 

Hocam o zaman kolçağınıza talibim  :D

Adresimi öm atıyorum yalnız siz de gönderirseniz naçizane benim de bir hediyem olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Yunus Yıldız.

Herkese slm...Bende kolçak arıyorum ama uyar mı uymaz mı endişeliyim.Deldirmekten başka bir çare yok mu acaba?2003 ford focus hb var bende.

Sizce bu nasıl

ben

Herkese slm...Bende kolçak arıyorum ama uyar mı uymaz mı endişeliyim.Deldirmekten başka bir çare yok mu acaba?2003 ford focus hb var bende.

Sizce bu nasıl?

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-gri-yumusak-dolapli-bardaklikli-kolcak-

ben döşemeciden 20 tl ye ghia lardaki gibi koltuga monte kolçak aldım. döşemecide koltuk kılıfını yarısına kadar actırıp monte ettirdim zaten koltuk içinde ghialardaki gibi takmak için yer mevcutmus. bana toplam 40 tl ye mal oldu ve gayet güzel orjinal görünümlü ayrıca bir haylide saglam.istersen fotoda atabilirim

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kemal VİCDAN
(düzenlendi)

ben

ben döşemeciden 20 tl ye ghia lardaki gibi koltuga monte kolçak aldım. döşemecide koltuk kılıfını yarısına kadar actırıp monte ettirdim zaten koltuk içinde ghialardaki gibi takmak için yer mevcutmus. bana toplam 40 tl ye mal oldu ve gayet güzel orjinal görünümlü ayrıca bir haylide saglam.istersen fotoda atabilirim

valla foto olursa güzel olur tarihinde Kemal VİCDAN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yunus Yıldız.

kolcagı sanayide araba döşeme kumaşı satan bir iş yerinden aldım. çeşitli genişlikte modelleride vardı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...