İçeriğe Yönlendir

Yüksek Sesle Müzik Dinleme Cezasi

Tugay Kayseri

Recommended Posts

Tugay Kayseri

Merhaba arkadaslar seyir halindeyken yüksek sesle müzik dinleme cezasi gelmis ceza tarihi 16/07/2013 ama bugün geldi ceza buna itiraz etme sansim olabilirmi

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yasayı net olarak bilmemekle beraber, cezalara itiraz süreleri bir çok halde tebliğle başlar, henüz tebliğ aldığınıza göre itiraz süreniz olduğunu düşünüyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Verilis tarihini bilmiyorum ceza evde edirnede ben ankaradayim daha ceza gelicekmi acaba

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde itiraz etmeniz gerekmektedir. Kuvvetle ihtimal eğer desibelmetre ile ölçüm tespiti yapılmamışsa iptal olur.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Evin önünden aracında yüksek sesle müzik dinleyerek geçenler oldukça rahatsız ediyor insanları.Bence güzel bir uygulama olmuş.Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.Size de geçmiş olsun.Umarım aracınızda artık daha uygun bir ses seviyesiyle müzik dinlersiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Dogru diyorsunuz mustafa bey ama benim aracimda müzik sistemi yok ayrica ankarada yüksek sesle müzik dinlemiyorum

Yorum bağlantısı
Misafir

Dogru diyorsunuz mustafa bey ama benim aracimda müzik sistemi yok ayrica ankarada yüksek sesle müzik dinlemiyorum

Bu daha da garip  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Bende onu anlamiyorum neye gore yazmislar

Yorum bağlantısı
Berk Karatan

Belki de memur bey plakanın 1 harfini yanlış gördü olamaz mı?

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Iste nasil duzelticez ayrica ankarada kactane 22 vardir

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Bilmiyorum bende ondan supheleniyorum isin tuhafi ramazan zamani iftara 45 dakka kala

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

O zaman büyük ihtimalle plaka karışmıştır.Çevrede bu şekilde camı açıp son ses gezen çok olunca insan duyarlı oluyor.Haksız yere ceza kesilmesine üzüldüm.Plakanızı kopyalamış olmasınlar.

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Aynen kopyalanmis olabilir ama nasil itiraz edicem onu dusunuyorum

Yorum bağlantısı
Kenan Tomris

Öncelikle geçmiş olsun. Sıkıntılı bır durum ve gercekten sizi biraz üzeceğe benzıyor. Türkiyede boyle durumları halletmek maalesef  imkansız gibi birşey. ama umarım halledersiniz hakkınızda hayırlısı

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Geçmiş olsun.İnşallah itiraz edebilme durumunuz olur.Fakat bu ses istemine antipatisi olanları anlamıyorum.Sonuçta kişisel zevk meselesi.Eminim forumda onlarca ses sistemi orijinalinden daha güçlü hale getirilmiş  araç vardır.Benim aracımda da çok güçlü bir ses sistemi var.Tabi ki açsam mahalleyi ayağa kaldırır herkesi rahatsız edebilirim.Fakat yüksek sesle müzik dinlerken camlarım kapalı oluyor hatta özellikle şehir içinde açmamaya gayret ediyorum.Bu iş biraz da bilinçli olmaya bakıyor.Her ses sistemli aracı bir tutmamak gerek..

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Haklisiniz benim cok aracim oldu hepsi modifiyeli bundan once sahinim vardi 9 milyarlik müzik sistemi vardi onunla ceza yemedim tesisatsiz aracimla ceza yedim canim ona cok sIkIliyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şahine sayın :D

Şaka bir yana.. itiraz edin.. imkan varsa tazminat davası da açın kaybettiğiniz zamanı telafi etsinler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Adana'da oturduğum zamanlar, aylardan Temmuz, hava sıcak ve nemli (Emmi iyi bilir sıcaklığı ve nemi :p ) .. Kapı pencere açık yatılıyor. Gece 3 uyuyorum, derinden derinden bir gümmmmmmmmmmmmmmm gümmmmmmmmmmmmm gümmmmmmmmmm ses geliyor..Gözümü açtım yaklaşıyor ses gümmmmm gümmmm gümmm.. Eşiktekinden beşiktekine kadar sövdüm.. Tamam zevk eyvallah ama gecenin 3'ünde içine tükürdüğümün zevkine beni ortak etmek zorundamısın. Hele de saçma salak yabancı bir şarkı ile..

Böyle insanlara ceza yazılmalı, ama fiziki ölçüm yapıp raporu ekine iliştirip yazılmalı. Yoksa mahkemeden dönüyor..

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Yarin cezayi yatirticam ve gidip itiraz edicem bakalim pek birsey cikmaz sanirim 7.caddede yazmislar

Yorum bağlantısı
Misafir

Yarin cezayi yatirticam ve gidip itiraz edicem bakalim pek birsey cikmaz sanirim 7.caddede yazmislar

Eğer daha zamanınız varsa cezayı yatırmadan, kesilen şubeye detay açıklamalı bir dilekçe yazın. Ceza iptali yapılabiliyor anında. (... aracımda müzik tesisatı yoktur, sesi standartlar dahilindedir... gibi cümlelerle)

Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri

Sube falan yazmiyor yazanin adi soyadi sicil numarasi vae baska bilgi yok

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Adana'da oturduğum zamanlar, aylardan Temmuz, hava sıcak ve nemli (Emmi iyi bilir sıcaklığı ve nemi :p ) .. Kapı pencere açık yatılıyor. Gece 3 uyuyorum, derinden derinden bir gümmmmmmmmmmmmmmm gümmmmmmmmmmmmm gümmmmmmmmmm ses geliyor..Gözümü açtım yaklaşıyor ses gümmmmm gümmmm gümmm.. Eşiktekinden beşiktekine kadar sövdüm.. Tamam zevk eyvallah ama gecenin 3'ünde içine tükürdüğümün zevkine beni ortak etmek zorundamısın. Hele de saçma salak yabancı bir şarkı ile..

Böyle insanlara ceza yazılmalı, ama fiziki ölçüm yapıp raporu ekine iliştirip yazılmalı. Yoksa mahkemeden dönüyor..

Sonrakine ne çalıvereyim? söyle ona göre geleyim :sandalye:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...