Cem Keskin 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Arkadaşlar selam. Yurtdışına sürekli gidip gelen bir tanıdığımdan, uygun fiyata denk gelirse alması için RCD 200 teyp siparişi vermiştim.Evet geçenlerde verdiğim sipariş elime geçti. Teyp montajını yaptırdık fakat sonuç HÜSRAN.Cihaz 2. el. Cihazı alırken verdikleri kod maalesef yanlış. Verilen numaralar 6 rakamdan oluşuyor. Bu cihazın kodunu İstanbul Anadolu yakasında nerede ve nasıl çözdürtebileceğim hakkında fikri olan var mı? Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Ruhsat sahibiyseniz servisten alabilirsiniz . wolgsvagen transporter da başıma gelmişti ya teyipciye gidip halledeceksiniz yada servisten yeni kod veriyorlar. bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Arkadaşlar selam. Yurtdışına sürekli gidip gelen bir tanıdığımdan, uygun fiyata denk gelirse alması için RCD 200 teyp siparişi vermiştim. Evet geçenlerde verdiğim sipariş elime geçti. Teyp montajını yaptırdık fakat sonuç HÜSRAN. Cihaz 2. el. Cihazı alırken verdikleri kod maalesef yanlış. Verilen numaralar 6 rakamdan oluşuyor. Bu cihazın kodunu İstanbul Anadolu yakasında nerede ve nasıl çözdürtebileceğim hakkında fikri olan var mı? vw'ciler damlar şimdi. İlla ki vardır bi yolu. Fazla denemeyin, kitlemeyin aleti. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Egirdir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 üstündeki seri numarasının bulundugu yerin fotosunu özelden atabilirseniz belki yardımcı olabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 2 ay önce bende boraya takmıştım, vw servisleri 50 tl istemişler di, daha sonra bi arkadaşın önerisiyle BLAUPUNKT servisinde 25 tl ye şifreyi öğrendim. teybi cihaza bağlıyor ve hemen kodunu söylüyorlar 5 dk. sürmüyor bu işlem. Yorum bağlantısı
Cem Keskin 23 Ekim 2013 Yazar Paylaş 23 Ekim 2013 İstanbulda vw ile ilgilenen Ender Elektronikte şifre işini çözüme kavuşturduk.Şu an için kullanımdan vs memnunum. Bayram öncesi cumartesi günü sabahtan akşama kadar ( istanbul - antalya arasında ) bol bol deneme imkanım oldu. MP3 okumada bir sıkıntım yok. Beklediğim gibi oldu.Sadece radyo kullanımında parazit çok yapıyor. Buda galiba aracın anten veya anten tesisatı ile ilgili bir sıkıntı. Bu kronik midir, bana mı tesadüf ediyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts