İçeriğe Yönlendir

Megane'a Yeni Lastik Lazım

Sani Gerşon

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Bende PT515 kullanıyorum ve çok memnunum.

Babamın aracına Continental conti premium contact 5 aldık geçen hafta 205x60x16

218 TL den. Islak zeminde özellikle çok başarılı.

Benim araçta 205/50/17 ebatlarında lastik var.

Conti 380

Goodyear 420

michelin 520

pirelli 340

Lassa ve bridgestone artık bakmıyorum(Aldığım dönemde üzerinde lassa vardı 2.5 ayda çatlayan)

Petlas 185 (8 taksit demişti). Aldım ve 1.5 yıl (35 bin km) kullandım. Memnunum. Balans sorunu bile yaşamadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
(düzenlendi)

Benim arabada goodyear EfficientGrip Performance 195/50/15 modeli var kuru zeminde güzel ama ıslak zeminde resmen asfaltta yapıştırıyor.

internette 380 tl fiyatı var ama lastikcilerde daha ucuza bulunabilir.

Ben olsam jantlarıda değiştirmekte karalıysan jant ve lastiğin satıldığı ilandakini kaçırmazdım.

tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Abi senin aldığın dönemlerde 741 yoktu zaten. Sadece 711 vardı. En iyisini yapıp 515 almışın.

V desenli lastiğe karşıyım. Kesinlikle önermiyorum.

Tam ben yazacaktım İlteber yazmış. 

"V" desene karşıyım.

Conti 225*45*17 yi yaz başında 1000 tl ye aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sani 17 jantları hemde bu OEM leri ben öneririm ama konfor birazda olsa farkediyor, ama yol tutuş ve güvenlik kesinlikle artıyor.

Ayrıca PETLAS'ın PT515'i kesinlikle alma tavsiye etmiyorum, babamın önceki mondeo arkasını bırakıp takla attığında bu lastiklerden vardı üstünde, benim güvenim kalmamıştı.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Sani Aradaki fark neden oluşuyor söyleyim hemen..
Petlas ucuz bir lastik değil. 205/55/16 gibi ebatlarda, diğerleriyle aynı fiyat yada 20TL daha uygun olur.
Petlasın Stratejisi değişik. Ara ebat ve Büyük inç lastikler, standart ölçülerden uygun oluyor. Diğer markalarda uçurum olan fiyat farkı, Petlas'ta yok ki, bu ebatlarda piyasayı ele geçirmek istiyor..
Bu aralar reklamada inanılmaz yatırım yapıyor..
TV reklamlarında her şehirde reklam çekiyorlar Ana Tema Türkiye'nin Lastiği..
Türkiye Süper Ligindede saha kenarı reklamı aldılar..
Toyo'yu bünyesine kattılar. Yeni fabrikada Toyo üretecek.. Arge'sini 2 yıl önce kurdu..

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sani 17 jantları hemde bu OEM leri ben öneririm ama konfor birazda olsa farkediyor, ama yol tutuş ve güvenlik kesinlikle artıyor.

Ayrıca PETLAS'ın PT515'i kesinlikle alma tavsiye etmiyorum, babamın önceki mondeo arkasını bırakıp takla attığında bu lastiklerden vardı üstünde, benim güvenim kalmamıştı.

Furkan bugüne kadar dediğini yaşamadım.

Arkadaşlarımda yaşamadı.

Yorum bağlantısı
Misafir

Li,nkteki jant için o kadar mebla harcaman yazık olur.En azından senin o aradığın jant gibi güzel bişiler olursa masraf et ve değsin derim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim arabada goodyear EfficientGrip Performance 195/50/15 modeli var kuru zeminde güzel ama ıslak zeminde resmen asfaltta yapıştırıyor.

internette 380 tl fiyatı var ama lastikcilerde daha ucuza bulunabilir.

Ben olsam jantlarıda değiştirmekte karalıysan jant ve lastiğin satıldığı ilandakini kaçırmazdım.

Li,nkteki jant için o kadar mebla harcaman yazık olur.En azından senin o aradığın jant gibi güzel bişiler olursa masraf et ve değsin derim.

Oktay abi, beğendiğim jantlar 18" ti ve TR'de kesinlikle bulunmuyor. Orjinal gelen Megane RS'ler bile farklı 18" le geliyor. Seçenek sunulmuyor. Son kez makyajlanan Megane'larda yine farklı bir 18" mevcut ki, yine hayran kaldım, onlar da muhtemelen gelmeyecek. Gelse de 2bin'den aşağı olacağını sanmıyorum.

Linkteki arkadaş lastiksiz vereceğini söyledi ancak bijon ölçüsü yanlış girilmiş. Onaylarsa doğru ölçüyü, jantları kontrol ettikten sonra temin edeceğim, sonrasında da PT741'e yöneleceğim.

Heyecanla gelecek yanıtı bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

15" de dunlop dz101 kullanıyorum ve çok memnunum. Kullanacağınız jant a uygun modeli mevcut ise öneririm.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Furkan bugüne kadar dediğini yaşamadım.

Arkadaşlarımda yaşamadı.

Dedim hocam belki lastik ile ilgili değildi ama benim güvenim kalmadı.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Sani Gerşon

FCEoBrP.jpg

Standart olan seri sport serisinden nasıl daha pahalı olur?

Kafamı ezeyim.

180TL'lik lastik, 226TL'ye yükselmiş :angry:

Yanlış alarm.

Fiyatı göremiyorum, ürün yok :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ürünü buluruz Sani, buradan bakmana gerek yok.

Online almanın kârı, beğenmezsem 15 gün içinde iade hakkım var. Olur ya, hatalı üretim, balans problemi vs...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Online almanın kârı, beğenmezsem 15 gün içinde iade hakkım var. Olur ya, hatalı üretim, balans problemi vs...

Online dışında, hatalı üretim, balans vs. Problem olunca iadesi alınmıyor mu yani ?
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Online dışında, hatalı üretim, balans vs. Problem olunca iadesi alınmıyor mu yani ?

Satıcıyla muhatap olup derdini anlatmak mesele karşındaki insana bağlı olarak,internetteki kurumsal firmalarda bu şekilde problem yaşama imkanı daha düşük abi.

İlk iletideki jant gözükmüyorda ben jantı merak ettim tekrar atabilirmisiniz  :blush:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Hatalı üretimde, satıcının cebinden birsey çıkmıyor ki. Şikayette Firmadan yetkililer inceler. Gerekirse yenisi verilir.

Yani ha internetten almışın, ha gidip bayi'den ? Fark ne ki ?

Olay lastik üreticisinde bitiyor

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hatalı üretimde, satıcının cebinden birsey çıkmıyor ki. Şikayette Firmadan yetkililer inceler. Gerekirse yenisi verilir.

Yani ha internetten almışın, ha gidip bayi'den ? Fark ne ki ?

Olay lastik üreticisinde bitiyor

Sikayette firma yetkilisi inceler ve bi sey bulamazsa elimde kalir. Ama online alimda benim begenmemem yeterli.
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Ne esnaflar var abi adam uğraşmak istemediği için bile sorun çıkarabiliyor,tanıdık veya kurumsal firmalar bu anlamda daha avantajlı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

online satışta, bay,ye yönlendiriyor ordan alıyorsun :D arada küçük bir fark var, lastik al beğenmedim de iade etmeyi kabul ettir hediye edecem sana lastiği

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

online satışta, bay,ye yönlendiriyor ordan alıyorsun :D arada küçük bir fark var, lastik al beğenmedim de iade etmeyi kabul ettir hediye edecem sana lastiği

Bak, yaparım :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...