İçeriğe Yönlendir

Tekno Paket Nedir?

Misafir

Recommended Posts

Misafir

2006 model ghia aracım var.ilk başlarda önemsememiştim ama bu aralar iyice ısındım aracıma ama paketi nedir bilmiyorum bu tekno paket nasıl anlaşılır kitapcıgı falan yok. Esp var sunroof var voice tuşu yok bluetooth varmı bilmiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim ford club üyeleri...

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Tekno paket 2006 da yoktu diye biliyorum.  Ghia ve trend vardı.

Resimleriniz  de görünmüyor ayrıca....

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Yüklediğiniz siteyle yada boyutuyla ilgili olabilir sorun .resim içeriğinde ne var ? Ayrıca Forum kullanımıyla ilgili yardım kısmına açılmış konu. Moderatör arkadaşlar taşıyabilir mi ilgili bölüme?

Yorum bağlantısı
Misafir

Teknopakette farlar merceklidir ve direksiyona göre hareket eder. Ön camı mor pembe bir renktir güneşi kırar. En kolay anlama yolu bunlar.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Yüklediğiniz siteyle yada boyutuyla ilgili olabilir sorun .resim içeriğinde ne var ? Ayrıca Forum kullanımıyla ilgili yardım kısmına açılmış konu. Moderatör arkadaşlar taşıyabilir mi ilgili bölüme?

fotolarda aracın içi ve dışı görüntüleri  vardı fikir verebilmesi açısından acaba boyutları kaç olmalıdır yeniden yüklesem...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

farladan belli ki tekno paket değil. mercekli ve direksiyonla dönen far / atermik ve ısıtmalı ön cam ve su fıskiyesi / ses komutla çalışan klima teyp ve telefon bağlantısı vardır teknoda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

çaglar bey acaba paketim nedir bu konularda çok acamiyim diyebilirim...

farladan belli ki tekno paket değil. mercekli ve direksiyonla dönen far / atermik ve ısıtmalı ön cam ve su fıskiyesi / ses komutla çalışan klima teyp ve telefon bağlantısı vardır teknoda

çaglar bey acaba paketim nedir bu konularda çok acamiyim diyebilirim...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

espl opsiyonlu ghia tdci, renig de kasası da gayet güzel

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

3 ayrı tarayıcıda denedim hiçbirinde resimler görünmüyor. çağlar bey gördüğüne göre sorun benim pc de....

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Bugün o kadar çok c-max sayfasına baktım ki bahsedilen aracın c-max olduğunu sandım.Ancak farkettim focus olduğunu. Afedersiniz....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

fotoları imgur dan yüklüyorum daha önceden de bu şekilde yapıyordum hata neyden kaynaklanıyor bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Sizden önceki sahibi, Ghia + ESP + Sunroof ile güzel bir kombinasyon oluşturmuş, güle güle kullanın. 2006 modellerde Tekno paket oldukça az sanırım, ben de aracımı alırken çok aramıştım ama bulamamıştım.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Tekno paket 2006 da yoktu diye biliyorum.  Ghia ve trend vardı.

Resimleriniz  de görünmüyor ayrıca....

2006 da tekno paket mevcut..

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

2006 da tekno paket mevcut..

Ayhan bey 4-5 mesaj yukarıda bahsettiğim gibi ben aracı c-max olarak algıladım.  O yüzden yok diye düşündüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

fotoların görünmemesinin sebebini bilen varmı ben kendim görebiliyorum XBoULh0.jpgSgCvpMm.jpgHWOzNf8.jpg8SZ3WVl.jpginşallah  bu sefer görünür imgur hesabımdan fotoları silmeden deneyeyim birde :(

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Şuan görünüyor. Rengi çok güzelmiş güle güle kullanın....

fotoların görünmemesinin sebebini en varmı ben kendim görebiliyorum inşallah  bu sefer görünür imgur hesabımdan fotoları silmeden deneyeyim birde :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...