Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 2006 model ghia aracım var.ilk başlarda önemsememiştim ama bu aralar iyice ısındım aracıma ama paketi nedir bilmiyorum bu tekno paket nasıl anlaşılır kitapcıgı falan yok. Esp var sunroof var voice tuşu yok bluetooth varmı bilmiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim ford club üyeleri... Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 (düzenlendi) Tekno paket 2006 da yoktu diye biliyorum. Ghia ve trend vardı. Resimleriniz de görünmüyor ayrıca.... 9 Ekim 2013 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 inan bey fotolardaki sorunu anlayamadım ben görebiliyorum ama ? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Yüklediğiniz siteyle yada boyutuyla ilgili olabilir sorun .resim içeriğinde ne var ? Ayrıca Forum kullanımıyla ilgili yardım kısmına açılmış konu. Moderatör arkadaşlar taşıyabilir mi ilgili bölüme? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Teknopakette farlar merceklidir ve direksiyona göre hareket eder. Ön camı mor pembe bir renktir güneşi kırar. En kolay anlama yolu bunlar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Yüklediğiniz siteyle yada boyutuyla ilgili olabilir sorun .resim içeriğinde ne var ? Ayrıca Forum kullanımıyla ilgili yardım kısmına açılmış konu. Moderatör arkadaşlar taşıyabilir mi ilgili bölüme? fotolarda aracın içi ve dışı görüntüleri vardı fikir verebilmesi açısından acaba boyutları kaç olmalıdır yeniden yüklesem... Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219199-foruma-resimfotograf-ekleme/ ayrıntılı bilgi var burada. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 farladan belli ki tekno paket değil. mercekli ve direksiyonla dönen far / atermik ve ısıtmalı ön cam ve su fıskiyesi / ses komutla çalışan klima teyp ve telefon bağlantısı vardır teknoda 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 çaglar bey acaba paketim nedir bu konularda çok acamiyim diyebilirim... farladan belli ki tekno paket değil. mercekli ve direksiyonla dönen far / atermik ve ısıtmalı ön cam ve su fıskiyesi / ses komutla çalışan klima teyp ve telefon bağlantısı vardır teknoda çaglar bey acaba paketim nedir bu konularda çok acamiyim diyebilirim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 espl opsiyonlu ghia tdci, renig de kasası da gayet güzel Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 3 ayrı tarayıcıda denedim hiçbirinde resimler görünmüyor. çağlar bey gördüğüne göre sorun benim pc de.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 tek resim gördüm yandan ilk iletide resim yok Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Bugün o kadar çok c-max sayfasına baktım ki bahsedilen aracın c-max olduğunu sandım.Ancak farkettim focus olduğunu. Afedersiniz.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 fotoları imgur dan yüklüyorum daha önceden de bu şekilde yapıyordum hata neyden kaynaklanıyor bilemiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Sizden önceki sahibi, Ghia + ESP + Sunroof ile güzel bir kombinasyon oluşturmuş, güle güle kullanın. 2006 modellerde Tekno paket oldukça az sanırım, ben de aracımı alırken çok aramıştım ama bulamamıştım. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Tekno paket 2006 da yoktu diye biliyorum. Ghia ve trend vardı. Resimleriniz de görünmüyor ayrıca.... 2006 da tekno paket mevcut.. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 2006 da tekno paket mevcut.. Ayhan bey 4-5 mesaj yukarıda bahsettiğim gibi ben aracı c-max olarak algıladım. O yüzden yok diye düşündüm. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 fotoların görünmemesinin sebebini bilen varmı ben kendim görebiliyorum inşallah bu sefer görünür imgur hesabımdan fotoları silmeden deneyeyim birde Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 belki fotolar görününce tekno olur dedım ama olmadı sanırım çaglar bey Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Şuan görünüyor. Rengi çok güzelmiş güle güle kullanın.... fotoların görünmemesinin sebebini en varmı ben kendim görebiliyorum inşallah bu sefer görünür imgur hesabımdan fotoları silmeden deneyeyim birde Yorum bağlantısı
Recommended Posts