İçeriğe Yönlendir

Bagaj Kapagi Benimle Dalga Geciyor :)

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Dun kendi kendine acilan bagaj kapagi bugun yine ayni seyi yapiyor. Dun 2 3 dakika ben kapattim o acildi. Biraz once gene yapti anlam veremedim.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Kilit dilinde arıza mevcut olabilir ya da dil takılı kalmış olabilir. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kapılar kilitliykende açılıyormu ? Açılmıyorsa bence bagaj açma düğmesini kontrol etmekte fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Millet kendiliğinden açılan bagaj için para ödüyor bee :D

Geçmiş olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kapak açılıyor mu yoksa sadece kapı açık lambası mı yanıyor.. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Aciliyo abi. Sanki yeni aldigim telefonun bluetooth'u ile ilgili olabilir mi acaba. ikisinde de konusurken usb den sarki dinliyordum ve ekran kilitlendi bi sure. Kapak aciliyor. Ben kapatiyorum sanki dugmeye basmisim gibi aciliyor.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Cam

Kapılar kilitliykende açılıyormu ? Açılmıyorsa bence bagaj açma düğmesini kontrol etmekte fayda var.

+1

Yorum bağlantısı
Ufuk Süleyman Nakış

kesinlikle bir elektrik aksamı kontrol ettir örnek ben farı yaktığım zaman bagaj açılıyordu bir elektrikçiye götürdüm bagaj kısmındaki bir yerden kaplo katlanmaktan kırılmış ve kısa devre yapıyormuş. düşünün far neresi bagaj kapağı neresi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Araba kilitliyken acilmiyor. Demin gene yapti. Kapilari kilitledim yapmadi. Actim kilitleri gene yapti.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Araba kilitliyken acilmiyor. Demin gene yapti. Kapilari kilitledim yapmadi. Actim kilitleri gene yapti.

Yazılımla ilgili olabilir mi? Aracınız garantide sanırım. Ancak servisin çözebileceği bir hata gibi gözüküyor. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...

Bagaj kapagi bugune kadar boyle bir ariza vermedi fakat su anda bazen manuel acilmiyor. Su almis servis degistirdi su an. Bi abimiz de daha once mesaj atmisti onda da benzer sorun varmis, su almis onun ki de serviste garantiden degistirmisler. Basina gelen olursa diye belirtmek istedim.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hasan Güler

Benim de aracı aldıktan sonra ertesi günü aynı sorun olmuştu, servise götürdüm bagaj kilidini garantiden değiştirdiler...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...