Misafir 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Merhaba arkadaslar. 2.5 ay önce yogun bi mondeo arayişimdan sonra temiz bi arac bulamayip 2001 ov ambiante aldim.aracimin hicbir sıkıntısı yok,özellikle sanzuman olsun gecisleri hizlanmasi muazzam.gelgelelim aldigimdan beri koltuğu bana cok rahatsiz geldi elli cesit ayar yapsamda yok.sert geliyor bana.tüm focus 1lerde mi böyledir yoksa ghia nin kadife tarzi olan koltuklari dahami rahattir.kullanan arkadaslar deneyimlerini paylasirsa cok sevinirim.Bayramdan sonra satacagim sanirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 koltuk yapısı sert olan az yorar makbuldur, kadifesi hariç iç mekanizması aynıdır, kadife teması dolayısı ile daha çok tutar vucudu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 makyajsız kasanın yarı kadife döşemesini hiç sevemezdim. hem kadife olmayan desenli kısım çok leke gösteriyor. ambianteninkinin tam kadife ama niyeyse onlardada sanki süngeri çabuk deforme oluyor gibi gelmiştir hep. makyajlı kasa tam kadife ghia koltuğu en güzeli Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Bu konuda Çağlar abiye katılıyorum.Özellikle yumuşak kadifeler uzun yolda inanılmaz yorucu oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Focusların koltuğu serttir.. Ama sağlıklıdır.. yormaz.. Şehirler arası otobüsleri düşünün.. Koltukları çok serttir.. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Bence pire için yorgan yakmak gereksiz. Otomatik viteste böyle sorunsuz bir araba bulmuşsunuz koltuk için mi değiştireceksiniz?Minder alın,bel yastığı alın çözün olayı.Şahsi fikrim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Mk2 sert degildi ama konforda focusa 50 basardi. Bence pire için yorgan yakmak gereksiz. Otomatik viteste böyle sorunsuz bir araba bulmuşsunuz koltuk için mi değiştireceksiniz?Minder alın,bel yastığı alın çözün olayı.Şahsi fikrim. Ehtiyarlar gibi one :-). :-) Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Ben 24 yaşındayım,bel destekle kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Ben 24 yaşındayım,bel destekle kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Yas geciyor.olmayaki o rahatsizlik koltugun degilde benim omuriligin ve bilumum bütün kaporta aksaminin rahatsizligi olsun.iyi demedin he :-) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Ekim 2013 Paylaş 19 Ekim 2013 Hayırlı olsun..Kadife yapı psikolojik olarak da rahat ettiriyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts