Bekir Burak Aydos 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Merhabalar, Bugün aranıza yeni katıldım.2-3 gün kadar önce 2004 model 1.6 HB collection lpg li araç aldım.Birde 2004 tdci 1.8 sedan aracımız mevcut,aile toptan fordcu anlıyacağınız. Ford kalitesini bildiğim için direk focus aldım,daha önce clio hb aracım vardı.Hepinize selamlar. Problemime gelecek olursak; Aracım gayet iyi performanslı vb.. Tek kusuru sol dikiz aynasının camı 3 parçaya ayrılarak çatlamış ve aynanın kasasını araca montelediğimiz döner kısmın araba tarafındaki ucu kırılmış ve ayna yolda giderken titreme-sallantı yapıyordu.Dün şaşmazda tanıdığımız bir ford servisine gittim, ayna camını tek olarak bulamadılar, titreme probleminede çözüm bulamadılar, bende gidip fiberciye silikonlattım ve sabitledim aynayı şimdilik.Aynanın orjinaline 300 tl fiyat çekiyorlar,yan sanayi 90 diyorlar.Bana bir çözüm önerisi olan varmıdır, yan sanayi taktırmak istemiyorum görüş kalitesinin düşeceğini varsayarak.Çıkma orj vs bulabilirmiyiz ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Çıkmacılarda bulunabilir kanaatindeyim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Yıldız oto sanayi de vardır büyük ihtimalle.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Mondeoda tek aynam yan sanayi,orijinali ile hiçbir farkı yok Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 26 Ekim 2013 Yazar Paylaş 26 Ekim 2013 (düzenlendi) Çıkmacılarda bulunur büyük ihtimallede bayağı bir dolaşmak lazım sanırsam, keşke forumda satan falan olsada alıversek Birde yıldız sanayi sitesi kadar acayip bir yer görmedim, oraya gitmek pek akıllıca gelmiyor tuttuğuna geçiriyorlar maalesef. mondeoda tek aynam yan sanayi,orjinali ile hiçbir farkı yok öncelikle ALLAH kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun araban... dikiz aynası'na gelince yan sanayi alırsan sana paşa paşa yeter yok orjinal olsun dersen temiz bi çıkma al derim bence. sıfırına 300 tl vercen yazık o paraya Sağolun cümlemize.. Sıfır 300 tl param olsada vermem çünkü çok manasız bir fiyat.80-90 tl belki verilebilir ancak gerçekten korkuyorum özellikle görüş kalitesinin düşmesinden,ayna camının kalitesiz olabileceğinden vs.. Birde elektrikli ayna olması işi dahada kritikleştiriyo, ben biraz fazla hassasım bu tip konularda 27 Ekim 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 27 Ekim 2013 Paylaş 27 Ekim 2013 Bisikletli çarpıp çatlatmıştı.10 tlye focus için olan yan sanayi ayna takıldı.Orjinali gibi değil ama idare eder.En iyisi çıkma derim. Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 27 Ekim 2013 Yazar Paylaş 27 Ekim 2013 abi parçacı ve aksesuar'cılarda sadece ayna satılıyor 15-20 tl gibi bi fiyata ben önceki aracım opel corsa'ya almıştım oda elektirikliydi hiçbi sıkıntı yaşamadım ... içim rahat etsin dersen temiz orjinal bi çıkma al derim Bisikletli çarpıp çatlatmıştı.10 tlye focus için olan yan sanayi ayna takıldı.Orjinali gibi değil ama idare eder.En iyisi çıkma derim. Beyler ben problemi tam anlatamadım sanırım, aynanın kendisi çatlak tamam orası doğru fakat büyük problem aynanın kendisinin yani kasasının araçla birleştiği döner kısımda.Orası kırılmış ve şu an cam silikonuyla sabitlettirdim öyle duruyor.Bana toptan bir sol dikiz aynası lazım tüm aksesuarlarıyla birlikte. Yorum bağlantısı
Yunus Tuna 1 Kasım 2013 Paylaş 1 Kasım 2013 Merhaba arkadaşlar 2001 focus ghia kaportası ankarada nerde yaptırılır(ufak tefek düzeltmeler) bılgısı olan varmı? Yorum bağlantısı
Ergün TEKİN 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 2005 focu1 giha mın yan ayna camı çatladı.15 liraya cam aldım ama uymadı orjinali tırnaklı ama satıcı bundan bulamasısın komple alman gerekir dedi.bir kaç satıcıyada sordum bulamadım dediği doğrumu sizce. Yorum bağlantısı
Recommended Posts