Ergin Ertuğrul 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 140-150km ile köpeğe çarptınız ve araç bu hale geldi ? Bence bol bol şükür etmelisiniz Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 140-150km ile köpeğe çarptınız ve araç bu hale geldi ? Bence bol bol şükür etmelisiniz İcim acıdı köpeğe carptıgımız zaman söyledigim gibi karsıdan karsıya geciyordu. Zaten son anda farkettik vurunca bam diye ses geldi soldan vurdugumuz icin sanslıyız diyorum ben,tam ortadan carpsak çok kötü şeyler olabilirdi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Maşallah, c-maxi nasıl tanımlarsın canahmet? Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 12 Kasım 2013 Yazar Paylaş 12 Kasım 2013 Maşallah, c-maxi nasıl tanımlarsın canahmet? Tam bir aile arabası,yedek parçası cok ucuz,kalkısı ve yol tutusu harika kısacası iyi ki almışız diyorum. Ayrıca böyle donanımlı bir arabanın bu fiyata alınması satılması cidden ilginç. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Ben de benimkinin km'si artıyor diyorum. Daha 65'inde... 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Kasım 2013 Paylaş 12 Kasım 2013 Çok güzel, nazar değmesin.Alıcam şu Cmax'den. 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 13 Kasım 2013 Yazar Paylaş 13 Kasım 2013 Çok güzel, nazar değmesin.Alıcam şu Cmax'den. Teşekkür ederim abi umarım istediğin c-max'i alırsın 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Araba Otokoç'ta Babamı ikna ettim ve götürdük. Yapmaya baslasmıslar. Sabırsızlıkla bekliyorum Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Ahmetcan, Bir kaç sorum olacak. 1- Bu araba dizel mi? 2- Motorda agır bakım parça değişimi oldu mu? 3- Debriyaj halen orijinali mi kullanıyorsunuz? Verdiğim satış ilanı için arayanlar motor ömrünü öğrenmek istiyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Ahmetcan, Bir kaç sorum olacak. 1- Bu araba dizel mi? 2- Motorda agır bakım parça değişimi oldu mu? 3- Debriyaj halen orijinali mi kullanıyorsunuz? Verdiğim satış ilanı için arayanlar motor ömrünü öğrenmek istiyor. Teşekkürler 1- Evet dizel 2- Sarj dinamosu motor takozu turbo hortumu (2-3 kez) benim yanımda degistirildi. Babamın götürdüğü zaman ne degisti bilmiyorum sormak lazım 3- Debriyaj setinden bahsediyorsunuz sanırım oda 1 kez degisti (yan sanayi degil) Motoru iyi durumda Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Maşallah bu ihtiyar c-max'a Sagol Abi Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Ahmetcan, Debriyaj baskı balataları kaç km.de değişti, hatırlıyor musun? Turbo değişti mi? Değiştiyse kac km.de değişti? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Ahmetcan, Debriyaj baskı balataları kaç km.de değişti, hatırlıyor musun? Turbo değişti mi? Değiştiyse kac km.de değişti? Teşekkürler Turbo degismedi hic sadece hortumu degisti sadece oda yerinden cıkmıs. Baskı balataları 288 Binde degişmiş Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 26 Ocak 2014 Yazar Paylaş 26 Ocak 2014 Otokoc arabamizi yapmis daha görmedim ama yarin gelecek. 2600TL tutmuş tek bilgim o (kasko tarafından) Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 8 Şubat 2014 Yazar Paylaş 8 Şubat 2014 Eski arabayla karşılaştım bugun Mutlu oldum Yorum bağlantısı
Recommended Posts