İçeriğe Yönlendir

Hyundai I30 1.6 Gdi Style

Kaan Fakılı

Recommended Posts

Kaan Fakılı

Bir süredir forumda gezemiyorum. Bir internet projemiz var. Yakında sizlere de duyuracağım. :)

Bizim biradere araba bakıyoruz. Bir araba beğenmiş. Ben de bir süredir uzak kaldığım için sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Araç Hyundai i30 1.6 GDİ Style.

İlan numarası:  141052486

Hyundai sitesindeki sıfır fiyatı 52.500.

Bu araç iyi midir, kronik sorunları var mıdır, ikinci el fiyatı bu kadar eder mi vs. Bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

yılda kaç km yapacak

En kötü ihtimalle 10-15 bini bulacaktır.

Klasik tipte lpg takılmaz takılanlar ise 5 bin tl.

Yani BRC, Atiker vs. takılmaz mı diyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lpg siz binecek ise düşünsün tsi/gdi motorları, veya 2011 temiz focus otomatik arasın

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

lpg siz binecek ise düşünsün tsi/gdi motorları, veya 2011 temiz focus otomatik arasın

2011 Focus otomatik şanzımandan dolayı pek tercih edilmiyor diye duydum. Bilmiyorum ne derece doğrudur.

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Bu yıllarlara kadar kullanılan klasik tipte olan fiyatı 1-1,5 bin tl arasında değişen sistemler olmaz. Gdi açılımı gasoline direkt injection yani fsi ve tsi ile aynı teknoloji.

Bilgi için teşekkür ediyorum. Haznemize bir şeyler daha kattık. :)

yanlış duyum?

Olma ihtimali var tabii. Kulaktan dolma neticede.

Yorum bağlantısı
Erhan Güler

O aracın dizelini Erzurum Hyundai bayi Cihan otoda test ettim ve çok tatmin etmişti. Güvenlik olarak çok dolu bir araç. Kronik bildiğim bir sorunu yok ama ABS ile ilgili sıkıntısı vardı onu da yazılımla hallettiler. Sunrooflu olanlarda bir de tıkırtı sorunu oluyormuş öyle okudum forumlarda onu da servis hallediyormuş. Ben de Dizel elite otomatik modelini almayı düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu devirde 1.6 benzinli cok yakmazmı ?  lpg uyumlu araç veya lpg takılı araç bulsanız daha mantıklı. Yakıt sorun değil ise düşünülebilir.

Yada Ford  Focus EcoBoost 1.0L motor yada 1.6L EcoBoost bakılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Düşük hızlarda abs devreye girip kızaklama yaparak fren mesafesi uzatıyordu. Kiada bu sebeble kaza yapanlar oldu. Yazılım ile her iki firmada durumu kökten çözdü.

Sözkonusu sıkıntı diğer konuda da belirttiğim gibi çözümlendi, bu ara Kia ve Hyundai'ye dönüş başladı forumda :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Evvela cevaplar için teşekkürler.

Bugün  i30 1,6 dizel, otomatik vites dolu modelini (tam hatırlamıyorum adını) Ata Hyundai'de test etme imkânımız oldu. Ben araca hayran kaldım. Açıkçası adamlar baz modelinde bile seni tam anlamıyla tatmin ediyorlar.

Öğretmen indirimi vs. derken 55 bin TL'ye indi.

Tan Oto'da Focus'a baktık. Benzinli otomatiği 47 bine verdi. İkisinin arasında kararsız kaldık.

i30'un benzinlisini LPG takılmadığı için eledik.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evvela cevaplar için teşekkürler.

Bugün  i30 1,6 dizel, otomatik vites dolu modelini (tam hatırlamıyorum adını) Ata Hyundai'de test etme imkânımız oldu. Ben araca hayran kaldım. Açıkçası adamlar baz modelinde bile seni tam anlamıyla tatmin ediyorlar.

Öğretmen indirimi vs. derken 55 bin TL'ye indi.

Tan Oto'da Focus'a baktık. Benzinli otomatiği 47 bine verdi. İkisinin arasında kararsız kaldık.

i30'un benzinlisini LPG takılmadığı için eledik.

Arada 8bin TL fark var. İkinci el az km'de dizel düşünülmez mi? 5-10bin km de memnun kalmayıp satanlar var.

Yorum bağlantısı
Kaan Fakılı

Arada 8bin TL fark var. İkinci el az km'de dizel düşünülmez mi? 5-10bin km de memnun kalmayıp satanlar var.

Açıkçası sıfır taraftarıyız ikimiz de. aracı beğendi ama tabii kullanırken aynı beğeniye sahip olacak mı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

54.300TL style vardı bayramdan önce İzmir Çakırlar'da, temiz ikinci elde değerlendirilebilir bencede, ben ikinci el aldım oldukça memnunum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...