İçeriğe Yönlendir

Far Karartma

Mert Keçeci

Recommended Posts

Hüseyin Kuvvet

Durduğun hata Hüseyin  :D çokta tatlı durur.

hafta sonu işlemi gerçekleştiriyorum o halde abi :D

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci
(düzenlendi)

hafta sonu işlemi gerçekleştiriyorum o halde abi :D

Fotoları bekliyoruz Hüseyin.Kardeşim unutmadan söyliyeyim çanakları nemli bezle ve bastırarak silme nikelaj gidiyor kuru bezle üstün körü tozunu alman yeterli :good1:

tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Fotoları bekliyoruz Hüseyin.Kardeşim unutmadan söyliyeyim çanakları nemli bezle ve bastırarak silme nikelaj gidiyor kuru bezle üstün körü tozunu alman yeterli :good1:

bu hafta kaldııı inşallah önümüzde ki hafta abi :) dershanem falan vardı bugün birde sınav haftam o yüzden farları çıkartmadım bile..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Çok şık olmuş. Ufak dokunuşlar ne kadar da fark yaratıyor. Gerçi ufak dokunuş diyip de emeğinizi hiçe saymak olmaz, yoğun bir çaba olduğu belli. Ben de gaza geldim sanırım Ford KA'ya aynı işlemi yapacağım. Ama sorularım var;

1- boya bildiğimiz sprey siyah boya mı ve piano black olarak ayrı bir tür sprey boya var mı?

2- Sani Bey de sormuş, oradan huylandım, ısı bu boyaya ve dolayısıyla zemine nasıl bir olumsuz etki yapar?

3- Isıl işlem ile camı ayırmak nasıl oluyor? Saç kurutma makinesi felan mı?

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Çok şık olmuş. Ufak dokunuşlar ne kadar da fark yaratıyor. Gerçi ufak dokunuş diyip de emeğinizi hiçe saymak olmaz, yoğun bir çaba olduğu belli. Ben de gaza geldim sanırım Ford KA'ya aynı işlemi yapacağım. Ama sorularım var;

1- boya bildiğimiz sprey siyah boya mı ve piano black olarak ayrı bir tür sprey boya var mı?

2- Sani Bey de sormuş, oradan huylandım, ısı bu boyaya ve dolayısıyla zemine nasıl bir olumsuz etki yapar?

3- Isıl işlem ile camı ayırmak nasıl oluyor? Saç kurutma makinesi felan mı?

Çok teşekkür ederim.

1-parlak siyah,siyah veya mat sıyah şeklin boyalar ben fiestada parlak siyah kullandım ve enson 3 kat parlak vernik attım üzerine.(focus mat siyaha boyandı vernik vs. bir işlem yapılmadı fiesta parlak siyah ve vernik işlemi yapıldı.)

2-bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum çünkü bi xenon yapılırken çanaklar yansıma yapmaması için mat siyah yapılıyor bununla ilgili herhangi bir sorun yaşayan olmadı bende yaşamıyacağımı düşünüyorum.

3-ben ısı hava tabancası ile ayırıyorum farları ama form üyelerimizden İsmali bey fön makinası ile açtı yakın zamanda.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...