İçeriğe Yönlendir

Ekran Kartı Tamiri

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

ekran kartı tamir ettireceğim yer aramaktayım malum  atılacak ürün değil nerede kime güvenilir  bilmemekteyim  yardımcı olursanız sevinirim :( :( :( 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Murat Yılmaz geçenlerde fırına atmıştı ekran kartını ama seninkisi nasıl tamir olur bilemiyorum :)

kart biraz değerli olunca kıyamıyorum mert zotac 460 amp edition :D modeli 

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Tamir ederlermi bilmiyorumda (tanıdık lazım).çöpe atmaktansa fırına verin bencede murat arada fırınlayıp kullanıyor  :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Onarıma 100 tl ? Ayıp ayıp. 30 40 liralık mevzuat. O da işçilik parası alıp geçiyorlar. Ben rahat 5 tane tamir ettirttim burada :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Onarıma 100 tl ? Ayıp ayıp. 30 40 liralık mevzuat. O da işçilik parası alıp geçiyorlar. Ben rahat 5 tane tamir ettirttim burada :)

Burası İstanbul :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

hakan abi istersen kargolayım :D 

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Misal , Ben telefonumun kasasını değiştircem korkuyorum servise vermeye içinde parça değiştiriyorlar düzgün iş yapmıyorlar diye 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Haziran'da 170tl ye satıyorlarmış kartı. Onarımına en az 100tl vermen gerekecek. Bence değmez.

http://forum.donanimhaber.com/m_75510790/tm.htm

Yine de onarım istersen irtibatta olalım, sana yardımcı olurum tabii ki.

:D kalpten gidecektim sani :D 490 tl saymıştım 3 sene önce  bedava rakam

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

:D kalpten gidecektim sani :D 490 tl saymıştım 3 sene önce  bedava rakam

Çok normal :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Fırınlama olayı bence şans işi biraz...  Eğer ikinci el ekran kartı düşünürseniz, yardımcı olabilirim...

şu saatten sonra almam gibi ramazan abi bu aralar bıraktım oyun işin i 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Kartın arızası nedir? Görüntü mü gelmiyor, ekran mı karışıyor?

ekran karışıyor 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Arızalı olduğunu nasıl tespit ettiniz. PCI slotları kontrol ettiniz mi? Aktarım kablolarını kontrol ettiniz mi, farklı bir monitörde denediniz mi, farklı bir bilgisayarda denediniz mi?

OWuZXMY.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Büyük bir ihtimal grafik çipi gitmiş bunun.

ne yapmak lazım abi kutusunda duruyor garibim üç sene olmuş alalı garantiye gönderdim yemedi

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Neydi grafik chipseti seninkinin ? Laptopların grafik chipi olsa anında hallederik ama kart kartılarınınkini bulabilirler mi bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Behram Doygun
(düzenlendi)

Ekran kartı tamiri çok riskli iş ben 1 sene önce laptopumun ekran kartını yaptım tamiri yapıldı üstündeki ufak çip gibi bir şeyi değiştirdiler 6 ay sonra yine aynı arızayı verdi Türkiye'de olmayınca Amerika'dan sipariş ile yenisini getirtdim 700 liraya. Ekran tamirine boş yere verdiğim 150 lirayla kaldım yani.

tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Tamir yaptırılmaz ise yeni istenilen özelikte pc malzemelerinde yardımcı olabilirim . Uygun fiyata. :flowers:

Fırınlama mevzusunu duydum bu zamana kadar cok pc tamiratı yaptım hiç denemedim.. Bi gün denemek lazim :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Tamir yaptırılmaz ise yeni istenilen özelikte pc malzemelerinde yardımcı olabilirim . Uygun fiyata. :flowers:

Fırınlama mevzusunu duydum bu zamana kadar cok pc tamiratı yaptım hiç denemedim.. Bi gün denemek lazim :D

şu ara onboard idare ediyorum şafak gittiği yere kadar gideceğim :D tamir etme şansım olursa edeceğim

GeForce GTX 460

evet o abi nvidia :D 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Evren Erakçora

Eskiden bende bir ekran kartı vardı ,ati ,modelini hatırlamıyorum, hızıaşırma ile hızı yüzde 60 artıyordu. 100 dolarlık kartı 250 -300 dolarlık kartların hıza yaklaşıyordu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...