Evren Erakçora 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 24 kare biraz düşük fakat. Ayarları düşürmek lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Murat hangi yazılımla testlerini yapıyorsun? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 GTA IV'te Graphics kısmından Benchmark testi var kendisinin. Bol scooterlı yangınlı silahlı çatışmalı bir sahne ile test ediyor sistemi. İşlemci karta darboğaz yapmasın diye 380 liraya G2030 + yeni anakart + yeni ram mi alsam yoksa 80 liraya anakartımın desteklediği en iyi işlemci olan E6700 mü alsam? e6700 al. Ben olsam öyle yapardım. Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Ankarada notebook chip tamiri yapmaktayim bilginiz olsun arkadaslar ekran karti kayde degerse tamir yaparim Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Bende bir 5520G var çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor. Yeşil ışık yanıp sönmeden normalmiş gibi yanıyor. Monitöre bağladığımda görüntü yok. Ekran kartını söküp fırınladım sonuç vermedi, hybrid çalışıyormuş bunların dahili ve harici ekran kartı sanırım. Dahili Nvidia chipsetine de saç kurutma makinası tuttum sonuç vermedi. Nasıl tamir edebilirsiniz, maliyet ne olur? ortalama 100 TL gibi rakama çıkar ama fırına koymuşsun herhangi bir yerine zarar verdinmi bilemiyorum görmem lazım ama tamiri mümkün hocam harici ekran kartı varsa sizin dahili dediğiniz ekran kartı değil mcp chipsettir muhtemelen 2 chipde onarılması gerekecektir. Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 reballing yapıyorum ısıtmak çözüm değildir. işlem bittikten sonra chip ısı testleri yapıyoruz uygun ısı derecesi görülürse teslim edilir. ısı normal değerlerden yüksek görülürse chip arıza yapmıştır değiştirilmesi gerekir. çok nadirde olsa reballing bile bazı chipleri kurtarmaz çalışır görüntü alınır sorunsuz gibi görülebilir fakat ısı olayı yüksek ve düşürülemiyorsa chip değişimi yapılmalıdır. Isıtıyorsanız tekrar bozulması tahmini ne kadar sürer? Yoka reballing mi yapıyorsunuz? reballing yapıyorum ısıtmak çözüm değildir. işlem bittikten sonra chip ısı testleri yapıyoruz uygun ısı derecesi görülürse teslim edilir. ısı normal değerlerden yüksek görülürse chip arıza yapmıştır değiştirilmesi gerekir. çok nadirde olsa reballing bile bazı chipleri kurtarmaz çalışır görüntü alınır sorunsuz gibi görülebilir fakat ısı olayı yüksek ve düşürülemiyorsa chip değişimi yapılmalıdır. Yorum bağlantısı
Bahri Tepegöz 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 Bu hafta cumartesi hariç her gün sınavım var haftaya pazartesi getireyim o zaman Adresinizi yazabilir misiniz özel mesaj ile? özel mesaj olarak yazdım getirirsen yardımcı oluruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts