İçeriğe Yönlendir

Peugeot 307 Otomatikmi, F1 Otomatikmi

Hamit Akkuş

Recommended Posts

Hamit Akkuş

herkese selamlar. bilindiği üzere şehir içinde araba sürmek insanı epey yoruyor.birazda ben üşengeç bir insan olduğum için otomatik vites bir araç almayı düşünüyorum. maksimum 22 bin civarı limitle 2 tercih arasında kararsızım:

1- peugeot 307 otomatik 2004 modeller 20-21 bin civarında sanırım full olanından düşünüyorum.pek anlamasamda baktıklarımda hız sabitleyici far sensörü falan vardı.

2- diğer seçenekte f1 kasa otomatik hb ghia. fakat f1 kasa 4 farklı araç alıp sattım.birazda sıkıldım diyebilirim.

sizce hangisini seçmeliyim.307 nin hangi modelini seçmeliyim.hangisi donanım olarak full+full dür. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Otomatik vitesli 307 alınacaksa kesinlikle 2006 ve sonrası makyajlı kasa alınacak.

Bu aracın en dolu olanı "xt premium" dur.

Hız sabitleyiciye takılmayın,307 için 100 TL'na taktırmak mümkün..

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

Otomatik vitesli 307 alınacaksa kesinlikle 2006 ve sonrası makyajlı kasa alınacak.

malesef 2004 üzerine çıkamıyoruz :elveda:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Eski kasa Jazz düşünmüyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

Eski kasa Jazz düşünmüyor musunuz ?

gözüme biraz küçük görünüyor.birazda geri satarken zorlamasın beni istiyorum.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

malesef 2004 üzerine çıkamıyoruz :elveda:

307 ,kullanıcılarda elektronik arızalarıyla bilinen bir model, 2006 senesinde yapılan makyajla tüm elektronik altyapı Bosch ile değiştirildi, bilinen arızalar çok büyük ölçüde giderildi. Eski kasa olanı alırsanız problem yaşama işi şansınıza kalmış.. Jazz beklediğinizden geniştir, dış görünüşe aldanmayın derim. Eski kasa 307 yerine Jazz düşünülebilir. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Benimki sadece bir hatırlatma olacak, Peugeot otomatik vites te çok sıkıntılı bir marka...

Şanzımanı ZF yapıyor makyajlıda,AL4 yeni versiyon sorunsuz.. ZF iyi bir üreticidir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Klasik otomatik Al4'ten daha sorunsuz. Ancak Al4'te de revizyona girmeden sorunlu parçalar dışardan değişebiliyor. Yani sarf malzemesi gibi; burçlar, selenoidler değişerek revizyon süresi ertelenebiliyor. Hidrolik beyin ise müdahale şansı olmayan parça.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

+

Çok araç kullandım ama şimdiye kadar kullandıklarımın içinde en keyifli olanı 307 oldu..

Kırmızı olursa daha bir güzel sanki :blush:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

+

Çok araç kullandım ama şimdiye kadar kullandıklarımın içinde en keyifli olanı 307 oldu..

İZmir için sunroof da olacaktı ki tam olsun.. Neyse abi o kadar kusur kadı kızında da var sanırım :)

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

307 ,kullanıcılarda elektronik arızalarıyla bilinen bir model, 2006 senesinde yapılan makyajla tüm elektronik altyapı Bosch ile değiştirildi, bilinen arızalar çok büyük ölçüde giderildi. Eski kasa olanı alırsanız problem yaşama işi şansınıza kalmış.. Jazz beklediğinizden geniştir, dış görünüşe aldanmayın derim. Eski kasa 307 yerine Jazz düşünülebilir.

Cok isinmistim bu 307 ye.kucuk birseyde degilki sansima ne cikarsa diyebilim.

Klasik otomatik Al4'ten daha sorunsuz. Ancak Al4'te de revizyona girmeden sorunlu parçalar dışardan değişebiliyor. Yani sarf malzemesi gibi; burçlar, selenoidler değişerek revizyon süresi ertelenebiliyor. Hidrolik beyin ise müdahale şansı olmayan parça.

Saygılarımla.

Riske girmeye gerek yok sanirim. F1 focustan baska secenek kalmiyor.

+

Bende mavi olanindan dusunuyordum

F1 nasildir.sanirim 2002 makyajli kasa alabilirim.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

İZmir için sunroof da olacaktı ki tam olsun.. Neyse abi o kadar kusur kadı kızında da var sanırım :)

Bir dahakine sanrooflu araba satarsın bana Cem. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Jipten hevesim geçerse senindir abicim lafı mı olur ? :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

Bir dahakine sanrooflu araba satarsın bana Cem. :)

birisi sanroofmu dedi.hemen satalım 2001 ghia hb sanrooflu :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...