İçeriğe Yönlendir

C-Max Vs Scenic

Ahmetcan Yiğit

Recommended Posts

Ahmetcan Yiğit

C-Max candır, hele ki titanyumsa :exc1:

X paketi başka bir dünya :D

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

C-max alırken scenic'i de düşündüm. Liste fiyatları yakın görünse de scenic pahalı kaldı son fiyatlarda. Zaten tipini de çok sevmem. Yeniden makyaj yaptılar ama hala arka taraf tüm çirkinliğiyle duruyor. Türkiye de satmıyorlar, xmod denen bir versiyonu var. O geleydi belki biraz daha düşünürdüm.

Şerit takip sistemi, otomatik uzun - kısa far ayarı vs.. C-Max sunuyor mu bunları :)

Tekno paketle evet, tabi 5-6 bin lirayı daha gözden çıkarırsanız.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

j4hb5cv.jpg

NShm8Dj.jpg

Bunlar Temmuz ve Ağustos ayında tercih edilenler. Tabii ki herkesin bir tercih sebebi vardır. Örneğin Dacia uzuz fiyatıyla öne çıkıyor. Diğerleri hemen hemen aynı fiyat. 

yani c-max. X de olursa çok iyi olur.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Lodgy silmiş süpürmüş. 42 liraya ESP + dizel olunca...

Aralarında en ucuzu o :D 

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
(düzenlendi)

Dacia nın satış rakamlarının yüksek olma nedenlerinden biri de belirtilenlere ek olarak şirket ya da kurumlar tarafından tercih edilmesi olabilir mi? Geçen bizim hastanenin genel sekreterliğine 3 adet Lodgy alındı;)

tarihinde Doğu Kemik tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Dacia nın satış rakamlarının yüksek olma nedenlerinden biri de belirtilenlere ek olarak şirket ya da kurumlar tarafından tercih edilmesi olabilir mi? Geçen bizim hastanenin genel sekreterliğine 3 adet Lodgy alındı ;)

:good1: Renault grubunu sevmiyorum açıkcası.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

İçi nasıl, yeni birşey mi yoksa Duster gibi içini görmezden mi gelmek lazım?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

içler artık 7inch ekranla aynı kaakterde tüm markalarda neredyese, farklae azalıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...