Kadir Türkeli 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Hayirli aksamlar, bugun iceriden ayna ayari yaptigimiz butonun sigortasini bulmak icin biraz kurcaladim sigorta kutusunu sonrasinda teyp calismadigini ve sol far yanmadigini fark ettim, biraz kurcalayarak Teybi calistirdik fakat sol far sigortasinin hangisi oldugunu cozemedim bu konuyla ilgili yardimci olabilecek varsa sevinirim? Sol Far Sigortasi , sigorta kutusunda hangisi oldugu konusunda yardimlarinizi bekliyorum.. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Kısa far sigortaları, akünün yanındaki sigorta kutusundadır.. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 Iceride Torpido Gozunun Arkasindaki Kutudan Alakali degil mi mehmet bey? Akunun Yaninda Nerede Sigorta Var ki :/ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Kısa far sigortaları, akünün yanındaki sigorta kutusundadır.. Abi her farın sigortası ayrımı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2013 Paylaş 2 Kasım 2013 Abi her farın sigortası ayrımı? parklar, sağ sol kısalar sağ sol uzunlar hepsinin sigortası ayrı.. parklar içerde, uzunlar içerde, kısalar ve röleleri kaput altında akünün yanındaki sigorta kutusunda hocam.. Tabi hiç fiestam olmadı.. sahip olduğum araçlarda bu şekilde idi.. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 Kaputun Icerisinde Kisa Far Sigortasinin yerini Tarif edecek Var mi? Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 3 Kasım 2013 Yazar Paylaş 3 Kasım 2013 Sorun cozuldu.. Sol, Sag Far Sigortalari arabanin Icerisinde Torpito Arkasi Sigortalari arasinda.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Sorun cozuldu.. Sol, Sag Far Sigortalari arabanin Icerisinde Torpito Arkasi Sigortalari arasinda.. Röleler nerede.. ? Akünün yanında sigorta kutusu yok mu ? Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 4 Kasım 2013 Yazar Paylaş 4 Kasım 2013 Baktigimda Akunun cevresinde Kutu goremedim ben mehmet bey.. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Röleler nerede.. ? Akünün yanında sigorta kutusu yok mu ? Röleler fiesta da içeride abi. Hatta gıcık olduğum şey uzun kısa yaparken rölenin sesi çok net gelir çıt çıt. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bir şey daha öğrendik... Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts