İçeriğe Yönlendir

Focus 3 125 Ps Alınır Mı ?

Hasan Varnalı

Recommended Posts

Hasan Varnalı

Başlıkta da yazdığım gibi bu aracın sıfırı alınır mı ?Bayiden ne fiyat verirler bilemem ama şeker kırmızı hb smart paket titanyum araç 57.025 tl tutuyor peki bu arac bu fiyata alınır mı ?Birde bu araç için bi kaç yerde okudum rampada çekmiyor diye bu iş doğru mudur işin aslı varmıdır?

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hasan düşünmeden alınacak bir araç kardeş ancak renk konusunu birkere daha düşün derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Cekmiyormu :D gülerim 1.6 benzinli arabadan cok seri :D

2012 model 2013 22 şubat trafik cıkışlı 1.0L EcooboosT 125 hp  bu zamana kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım..

Benim tek sorunum  frenlerden di. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

Cekemeyenler anten taksin :D siz o yazanlara bakmayin.kedi ulasamadigi cigere mundar dermis :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

''Rampada çekmiyor'' bu cümleyi sanırım çekemeyenler veya çocuklar kullanır. Maddi manada sıkıntınız yoksa şüpheniz olmasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

yanlış anlaşıldı sanırsam bu araba 1.6 normal benzinli 1.0 turbolu değil.

Hasan düşünmeden alınacak bir araç kardeş ancak renk konusunu birkere daha düşün derim.

ayhan abi neden renk konusunda öyle dedin satarken diye mi ?

''Rampada çekmiyor'' bu cümleyi sanırım çekemeyenler veya çocuklar kullanır. Maddi manada sıkıntınız yoksa şüpheniz olmasın.

normal 1.6 ama bu araç 

Bana pahalı geldi.

bu direk ford kendi sitesinden aldığım fiyat bayide bişiler yaparlar belki diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

1.6 benzinli hızlanma değerleri aynı nerdeyse. Birde burdaki yakıt düketimi detayların +1lt ekle öyle karşilaştir.  

1.6L ecoboost bakabilirsin bence . Sıfır yerine bir cok kişi satıyor temiz ikinci el bulup alabilirsin. 

Bende satılığa koydum günlük km cok yaptığımız için benzinli bize göre değil . Satılırısa dizel almayı düşünüyoruz . Benim görüşüm benzinliye bulaşma :D 1.6L Duratorq TDCi 115PS al yola devam et :good1: 

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

68 lik fiesta yokuş çıkarken 125 ps lik focus niye çıkamasın.Bunu diyenler heralde 2.0 170 ps lik araçtan inmişler.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben olsam almam.O paraya 1.6 atmosferik motora gerek yok bu devirde bence.Daha farklı alternetiflere yönelebilirsiniz bence.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ben olsam alırım LPG takar binerim 3-4 sene sonra 1.0 motorun nasıl bir sorun çıkartacağı belli değil çünkü jetta 1.2 motor gibi şu anda servislerde sorunlu jetta çok ve nedense alan satıyor

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Klasik atmosferik motor yakıt olarak çok üzer zira Ford bayi çalışanı arkadaşım aldı dayanacak gücüm kalmadı diyordu henüz 2500 kmdeki focusuna :shok:

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Ben olsam almam.O paraya 1.6 atmosferik motora gerek yok bu devirde bence.Daha farklı alternetiflere yönelebilirsiniz bence.

başka alternatif ney mesela abi ?

ben olsam almam,1 lt ecoboost alınabilir 

abi bir yakınımız sıfır aldı aynı benzinli niye bilmiyorum ama adamlar tam garanti verememişler 300.00 km sonra bu motora ama ben 300.00 km ne bineceğimizi sanıyorum bu araca nede 300.00 km sonra birşey olacağına.1.0 ecobost bizim seçtiğimiz özelliklerle 2700 tl daha fazla oluyor abi.

Ben olsam alırım LPG takar binerim 3-4 sene sonra 1.0 motorun nasıl bir sorun çıkartacağı belli değil çünkü jetta 1.2 motor gibi şu anda servislerde sorunlu jetta çok ve nedense alan satıyor

Klasik atmosferik motor yakıt olarak çok üzer zira Ford bayi çalışanı arkadaşım aldı dayanacak gücüm kalmadı diyordu henüz 2500 kmdeki focusuna :shok:

abi fazla bir km yapmıyoruz şuan ki aracım dizel ve araç 3 gündür garajda duruyor düşün hiç kullanmadım yaşadığım yer ufak ve heryere yürüyerek gidebiliyorum.amacımız aracımızı yenilemek.ilk kugalara baktık ama bütçemizi çok zorlucak o yüzden focusa yöneldik.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

başka alternatif ney mesela abi ?

Kullanım amacı da önemli elbette tercihlerde.Yeni 1.4  tsi leon olabilir ilk aklıma gelenlerden benzinli olacaksa araç.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Kullanım amacı da önemli elbette tercihlerde.Yeni 1.4  tsi leon olabilir ilk aklıma gelenlerden benzinli olacaksa araç.

abi ford düşünüyoruz 

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

forumda sıfır gibisi 43bin TL ye satılık

bakıyorum hemen abi.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

yanlış anlaşıldı sanırsam bu araba 1.6 normal benzinli 1.0 turbolu değil.

ayhan abi neden renk konusunda öyle dedin satarken diye mi ?

normal 1.6 ama bu araç 

bu direk ford kendi sitesinden aldığım fiyat bayide bişiler yaparlar belki diye düşünüyorum.

aynen kardeş, yoksa kırmızı can dır. Her araca çok yakışır.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı
(düzenlendi)

aynen kardeş, yoksa kırmızı can dır. Her araca çok yakışır.

anladım Ayhan abi zaten beyaz ve kırmızı arasında gidip geliyorum ama tabii alırken 2000 tl civarlarında fazla ver satarken hiç para vermediğin renge göre daha düşük sat adamın canını sıkar.

tarihinde Hasan Varnalı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Elbette tercih sizin ancak sıfır alınan araç ne kadar az km yaptığını söylesen de ilk heyecanla bi süre devamlı binme isteği olacak ne var ki şehir içi 50 krş söyletmez bir de aralık 10 a kadar sonuçlandırmanızı tavsiye ederim zira o tarihten sonra Ford un zam oyunları meşhurdur...

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Elbette tercih sizin ancak sıfır alınan araç ne kadar az km yaptığını söylesen de ilk heyecanla bi süre devamlı binme isteği olacak ne var ki şehir içi 50 krş söyletmez bir de aralık 10 a kadar sonuçlandırmanızı tavsiye ederim zira o tarihten sonra Ford un zam oyunları meşhurdur...

50 krş söyletmez derken 50 krş tan aşağı yakmaz mı diyorsunuz sürekli mi yoksa ilk 5000 km mi bu şekilde 

Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya

1 lt ecoboost yanılmıyorsam yılın motoru seçildi dünyada ben titanyumu kısa bir test etmiştim etkileyiciydi, bence 1 lt ecoboost .

Yorum bağlantısı
Osman Ünal
(düzenlendi)

50 krş söyletmez derken 50 krş tan aşağı yakmaz mı diyorsunuz sürekli mi yoksa ilk 5000 km mi bu şekilde 

İstanbul da şehir içi 8 Lt. civarı tüketim var.

8x4,80=38.4 TL. 100 km de tüketim, o da km de 38,4 kuruş tüketim demek.

Arabayı aldığımdan beri 12500 km. yol yapmışım bunun 3500 km. si uzun yol geri kalanın tamamı İstanbul şehir içi aşağıda bu 12500 km. sonunda aldığım yakıt miktarı ve tüketimi var. Bu belki bir fikir edinmenizi sağlar.

Gider mi gitmez mi olayı ise tamamen bir muamma, devir çevirmeye başladığında farklı bir durum oluşuyor kullanıp karar vermeniz gerekir, şayet ben arabayı alır iken 1.0 olsaydı kesin onu alırdım.

TOPLAM LT.     TOPLAM TL        100Km/Lt           Km/Tl

878,039             4076,38         7,024312             0,33

edit: tablo tuhaf olmuştu düzenlendi

tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...