Yusuf Bayraktar2 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Arkadaslar 18 jant almayı dusnuyorum ılerıkı zamanlarda suanda 17 jant var aracımda alttakı jantlardan bırını almayı dusnuyorum st jantlarını bılıyorum buldum ancak sıyah focustakı jantın ne oldgunu bılmıyorum onuda cok beyendım sızce hangısnı alınabılır guzel olur. suanda bu sekılde arac http://n1310.hizliresim.com/1g/z/u31x9.jpg Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 (düzenlendi) Siyah Focusun jantları daha güzel duruyor, rs jantları bir çok araçta var, bu jantlar daha şık göstermiş focusu 5 Kasım 2013 tarihinde Ekrem Kalay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Bayraktar2 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 2. resımdekı jantın ne model oldgunu nerde buluncagını bılen varmı acaba ? Yorum bağlantısı
Yusuf Bayraktar2 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Eğer bunlardan da farklı olsun dersen, 18'' jant ve lastik takımımı satıyorum Düşünürsen eğer; http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249946-18-jant-takas/#entry2133495 tesekkur ederım bunlar arasında dusunuyorum Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 3ü de güzel. 2 numara opel jantlarına benziyor biraz. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 kafamdaki yeni jant modeli..18 inç 850tl civarı bir fiyatta...! Süpermiş!Ben bunu tercih ederdim. Ama illâ sunduğunuz seçeneklerden biri ise 2. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 (düzenlendi) kafamdaki yeni jant modeli..18 inç 850tl civarı bir fiyatta...! Yusuf selam, Hatırladığım kadarı ile Ibıza varken tam bir jant canavarıydın #12 deki jant benim çok hoşuma gitti. İşin ehli biri varsa senin aracın üzerine fotoşok ilen montelerse bir fikrimiz olur. 2 numara da güzelmiş. Bu arada hayırlı olsun focusun 5 Kasım 2013 tarihinde Oğuz Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 beyaz focus daki cantlara hasta oldum. çok güzelmiş. :D:D 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 3ü de güzel. 2 numara opel jantlarına benziyor biraz. tam ben diyecektim benden önce damladım opel insignia olabilir veya opc 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 kafamdaki yeni jant modeli..18 inç 850tl civarı bir fiyatta...! Jant güzel ama ,dışa çıkıntılı.çizilme ihtimali yüksek Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Hangi model olursa olsun, replika olmasın. Orjinal orjinaldir varsın çamurdan olsun 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Hangi model olursa olsun, replika olmasın. Orjinal orjinaldir varsın çamurdan olsun İşte Budur.. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İşte Budur.. pis burjuva, belkim paramız yetmiyor, sana ne 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 pis burjuva, belkim paramız yetmiyor, sana ne Para ile hiç alakası yok Abi, Sıfır replica jant alacağıma, 2.el oem jant almak ilk kuralımdır Mesela ben, jantlarımı 800TL'ye aldım. Kargosunu ise Servet Abi yaptı. Sistemli çalışınca oluyor bu iş Durmak yok, yola devam 3 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Para ile hiç alakası yok Abi, Sıfır replica jant alacağıma, 2.el oem jant almak ilk kuralımdır Mesela ben, jantlarımı 800TL'ye aldım. Kargosunu ise Servet Abi yaptı. Sistemli çalışınca oluyor bu iş Durmak yok, yola devam Küçük boyut olunca fiyatlar makul oluyormuş demekki Benimkine gitti kafa 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu işte sabır çok önemli, ben tam 1 sene araştırdım. Hergün sahibinden.com'a girip baktım. Ankaradan bulunca, Erkan'a söyledim gidip bak diye, 1 tanesi işlemli dedi. Olsun farketmez deyip aldım.. 6 ay sonrada 100TL'ye tek bir jant düştü oda Antalyadan, her tarafı yağ, pislik, çizik doluydu. Oem olsunda çizik olsun hiç önemli değil deyip aldım.. islemliyi çıkarıp bunu taktım.. 1 sene sonrada hatır gönül işi boyattım mis gibi oldular.. Vesile ile bu forumda, Mahmud Abi hiç kullanılmamış OEM ST jant ilanı açtı, 1500TL'ye kimse oralı olmadı, pahalı dediler. Ama 1000TL replikaya herkes para veriyor.. Bana göre bu forumda en güzel fırsat ilanı idi.. 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Küçük boyut olunca fiyatlar makul oluyormuş demekki Benimkine gitti kafa Boyutundan çok, işlevi önemli benim için 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 O zamana ancak jant-lastik ikilisine para birikir zaten. Bir daha açılırsa kimse kaçırmaz artık Hep kaybedince, degerlerini anlarız Benim ihtiyacım olsa idi. Bireysel ihtiyaç kredisi çekerdim vallaha 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu işte sabır çok önemli, ben tam 1 sene araştırdım. Hergün sahibinden.com'a girip baktım. Ankaradan bulunca, Erkan'a söyledim gidip bak diye, 1 tanesi işlemli dedi. Olsun farketmez deyip aldım.. 6 ay sonrada 100TL'ye tek bir jant düştü oda Antalyadan, her tarafı yağ, pislik, çizik doluydu. Oem olsunda çizik olsun hiç önemli değil deyip aldım.. islemliyi çıkarıp bunu taktım.. 1 sene sonrada hatır gönül işi boyattım mis gibi oldular.. Vesile ile bu forumda, Mahmud Abi hiç kullanılmamış OEM ST jant ilanı açtı, 1500TL'ye kimse oralı olmadı, pahalı dediler. Ama 1000TL replikaya herkes para veriyor.. Bana göre bu forumda en güzel fırsat ilanı idi.. 500 lira için hayatta değmez tabiki. Ama 22 lerde berbat oluyor fark 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Bayraktar2 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Yusuf selam, Hatırladığım kadarı ile Ibıza varken tam bir jant canavarıydın #12 deki jant benim çok hoşuma gitti. İşin ehli biri varsa senin aracın üzerine fotoşok ilen montelerse bir fikrimiz olur. 2 numara da güzelmiş. Bu arada hayırlı olsun focusun oo sendemı burdaydın evet tam bır jant canavarıydım o zman 7 takım degıstrmıstım bakalım sımdı kac takım degıstrcem ınsallah tek takım olur dıe dusnuyorum 2 numaradakının ne oldgunu bulamadım bulsam dusuncem herkese tesekkur ederım fıkırlerı ıcın bende 1 numarayı dusunuyorum en cok ama ıste replıka olusu benı dusunduruyor bide 3. jant cogu aracta var ben bıraz farklı olsun ıstıyorum o yuzden 1.e dogru kayıyor aklım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts