İçeriğe Yönlendir

Sizce Hangi Jant Daha Guzel Olur :)

Yusuf Bayraktar2

Recommended Posts

Yusuf Bayraktar2

Bir jant daha var ki, yeri doldurulmaz...

Benimde gönlümde ST den ziyade RS jantı yatıyor :)

Yok mu kullanmaktan sıkılan, satmak isteyen :D

116357598fuk.jpg

evet buda cok efsane duruyor gercekten :)

pekı arkadaslar 1. jantın ısmı nedır bulmak ıstedgımız zaman ne yazıp bulablırız ? 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Para ile hiç alakası yok Abi, Sıfır replica jant alacağıma, 2.el oem jant almak ilk kuralımdır :)

Mesela ben, jantlarımı 800TL'ye aldım. Kargosunu ise Servet Abi yaptı. Sistemli çalışınca oluyor bu iş :)

Durmak yok, yola devam

Focus ile yola devam :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Middle class dream car focus :)

DÜn kolonları da hallettik diğer mevzuda çözüldü adım adım yaklaşıyoruz araştırmalara başlayalım abicim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

DÜn kolonları da hallettik diğer mevzuda çözüldü adım adım yaklaşıyoruz araştırmalara başlayalım abicim :)

Geçen 3 tır peşpeşe gidiyordu.. Hepsinin üstünde Sıfır MK 2.5 focus vardı. Görünce çok şaşırdım.. Nereden geliyor, nereye gidiyor çok merak ettim :) hepside beyazdı..

Focus bizim işimiz, canını okuruz. Sen hiç merak etme İbo ;)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Geçen 3 tır peşpeşe gidiyordu.. Hepsinin üstünde Sıfır MK 2.5 focus vardı. Görünce çok şaşırdım.. Nereden geliyor, nereye gidiyor çok merak ettim :) hepside beyazdı..

Focus bizim işimiz, canını okuruz. Sen hiç merak etme İbo ;)< ;)>

Biliyorum abi sıkıntı yok :) Onların hala sıfırları var mı ya?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Biliyorum abi sıkıntı yok :) Onların hala sıfırları var mı ya?

Konu amacından sapmasın, konuşuruz İbo, arabaların nereye gittiği bilgiside geldi. Fiyat belli değil.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Bayraktar2

evet yokmu ılk resımdekı jantın ısmını bılen ?? 

Yorum bağlantısı

Bu işte sabır çok önemli, ben tam 1 sene araştırdım. Hergün sahibinden.com'a girip baktım. Ankaradan bulunca, Erkan'a söyledim gidip bak diye, 1 tanesi işlemli dedi. Olsun farketmez deyip aldım.. 6 ay sonrada 100TL'ye tek bir jant düştü oda Antalyadan, her tarafı yağ, pislik, çizik doluydu. Oem olsunda çizik olsun hiç önemli değil deyip aldım.. islemliyi çıkarıp bunu taktım.. 1 sene sonrada hatır gönül işi boyattım mis gibi oldular..

Vesile ile bu forumda, Mahmud Abi hiç kullanılmamış OEM ST jant ilanı açtı, 1500TL'ye kimse oralı olmadı, pahalı dediler. Ama 1000TL replikaya herkes para veriyor..

Bana göre bu forumda en güzel fırsat ilanı idi..

Benim jantları alışımı hatırlıyordursun abi :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Benim jantları alışımı hatırlıyordursun abi :D  :D  :D

Evet çok sabırlı bir iş olmuştu :D  :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Benim jantları alışımı hatırlıyordursun abi :D:D:D

Hatırlamaz olurmuyum..

Telefonda bana, ilani gösterdin. Kaçırma uç dedim. Akşamı kendi jant ilanını verip, sabah sattın. Akşamına çorlu'ya gidip, yeni jantlarını aldın :) efsane oldu

Yorum bağlantısı

Hatırlamaz olurmuyum..

Telefonda bana, ilani gösterdin. Kaçırma uç dedim. Akşamı kendi jant ilanını verip, sabah sattın. Akşamına çorlu'ya gidip, yeni jantlarını aldın :) efsane oldu

Aynen abi 24 saat gecmeden uygulamistik :) bir de replika verip oem alip ustede para almistik fenaydi :) ama oem candir uc kurus fazla olsun oem olsun
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Aynen abi 24 saat gecmeden uygulamistik :) bir de replika verip oem alip ustede para almistik fenaydi :) ama oem candir uc kurus fazla olsun oem olsun

Bırak jantı, Arabaya somun, vida bile alacak olsam, oem alırım..
Yorum bağlantısı

4 ay sonra, yavru ceylan gibi seke seke gidersin replica jant ile :)

Ben çorluya giderken yavru ceylan gibi seke seke gittim :) geri dönüşte çita gibi geldi :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yusuf Bayraktar2

ST jant artık öğğ dedirtti yani :D

Oylede baska ne takcazki varmi fikir :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Oylede baska ne takcazki varmi fikir :)

Yakışıyor şimdi allahı var ama çok fazla var :) Farklı bir şeyler denerdim ben şahsen..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Bayraktar2

Sizin bütçeniz ne kadar jant için.

Butce problemi yok cok yuksek olmadi surece model onemli olan

Yakışıyor şimdi allahı var ama çok fazla var :) Farklı bir şeyler denerdim ben şahsen..

Ornek varmi ornek :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Örnek olursa özgün olmaz ki :)

Şahsen ben kendi arabama bir gün jant alırsam kesinlikle bu jantlar'ın offsetlisi olacak... 

65905521.jpg

Ya da bu şekilde olacak en kötü :p 

116981-1273517.jpg

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...