Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Gebze'de henüz çok yeniyim ve hiç bir tanıdığım bildiğim bir yer yok.Focus mk1 aracımın tamponunu makyajlı kasa tamponu ile değiştirmeye karar verdim.Sizlerden çıkmacı ve bunun montajını boyasını güzelce yapabilecek bir kaportacı tavsiyesi istiyorum(?) Önümde 3 günlük bir boşluk var,yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Tampon için işte. Makyajlı kasa tamponu alacağım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 sıfır rakamları daha uygun olabilir bir sorun derim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Gebze'de çalışıyor Darıca'da oturuyorum ama burada hiç bir insana güven olunmuyor, o yüzde bir yer öneremem.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247543-online-ford-yedek-par%C3%A7a/page-7#entry2136584 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Gebze'de çalışıyor Darıca'da oturuyorum ama burada hiç bir insana güven olunmuyor, o yüzde bir yer öneremem.. Siz işlerinizi nerede hallediyorsunuz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247543-online-ford-yedek-parça/page-7#entry2136584Teşekkürler,linkteki konuya yazdım bakalım. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Siz işlerinizi nerede hallediyorsunuz? Teşekkürler,linkteki konuya yazdım bakalım. Bacağımın oto servisi var, orada lifte kaldırım v şarj kayışı dahil kendim yapıyorum. 4-5 saat sürsede zevkli oluyor Burada düzgün esnaf bulmak çok ama çok zor. İlginç bir yer 2 sene olacak ben daha çözemedim. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Bacağımın oto servisi var, orada lifte kaldırım v şarj kayışı dahil kendim yapıyorum. 4-5 saat sürsede zevkli oluyor :)Burada düzgün esnaf bulmak çok ama çok zor. İlginç bir yer 2 sene olacak ben daha çözemedim.İstanbul tarafına da gidebilirim aslında,yakın semtlere...Bizde yok ki oto servisi olan bi bacanak,aah ah. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İmkanınız varsa kendiniz yapın, teknisyensiniz madem Ben de teknikerim elimde az biraz alet tutar, deli cesareti giriştiydim Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Hayalim. İleride(bayağı ileride) bi ev alıp alt katına garaj yapmak.Alet edevat her şeyi döşeyeceğim,belki de lift bile.O zaman her bişeyi kendim yaparım. Ama şu an imkanlar,doğrusu imkansızlıklar.Malesef. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Servet (Aydın) abinin tanıdığı bildiği yer vardır belki? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Gebze'de opel servisi ile aram çok iyidir. Gebze Center'in yanında Proser Otomotiv. Taner2'e gidin selam iletin, imkanı var ise yardımcı olur. Yoksa da yönlendirir. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Gebze'de opel servisi ile aram çok iyidir. Gebze Center'in yanında Proser Otomotiv. Taner2'e gidin selam iletin, imkanı var ise yardımcı olur. Yoksa da yönlendirir. Mutlaka uğrayacağım.Ama önce tamponu almam lazım.Bir çıkmacı veya yedek parçacı?.. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Taner2,bu adamın adı mı?Direk Sevet Aydın'ın selamı var desem tanır mı ki?Şimdiden teşekkürler. O'na sorarsın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 tampon ne çıkma ne yan sanayi alınır. sıfırı 250 lira civarı olması lazım. bu arada tampon alt panjurunu satabilirim bende st170 panjuru siparişi ederim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Taner2,bu adamın adı mı?Direk Sevet Aydın'ın selamı var desem tanır mı ki?Şimdiden teşekkürler. Adamın geldi işte,Tüfekçi halleder işini, yapış yakasına 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 tampon ne çıkma ne yan sanayi alınır. sıfırı 250 lira civarı olması lazım. bu arada tampon alt panjurunu satabilirim bende st170 panjuru siparişi ederim Kardeş sen Körfez'deydin dimi,hadi bana bi yardımcı ol. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 bu arada 3 günde o iş olmaz parçayı ucuza bulup boyatıp takmak zor. bu arada tamponlar 300küsür olmuş sıfır olarak. iş tamponla da bitmiyor almışken tampon çıtası-sis çerçevesi felanda lazım. sen şimdi ön tampon ekide yaparsın FII nin kartal ve ikitellide çıkmacılara bak o 3 günde boyasını montajını da çağlar abinin orda Hakan usta var o yapsın . Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Kasım 2013 Yazar Paylaş 6 Kasım 2013 F2 eki de var tabi ama o Bursa'da,onu daha sonra taktıracağım artık.Şu tampon,boya montaj işini bi halletseydik.Bu gün Servet Abi'nin önerdiği yere gidiyordum ki gidemedim... Sanırım benzin pompasını yedik,araba çalışmıyor... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 11 Kasım 2013 Yazar Paylaş 11 Kasım 2013 Pompa tamam. Hazır elimiz kirlenmişken kışlık bakımları da yapalım dedik,buji,antifiriz,z rod,tatlı su kaçağı,lastik havası basınçları,benzin filtresi,hava filtresi vs. vs. de hallettik.Tabi bu sırada tampon için ayırdığımız nakitin de bir miktarını yedik,iznimiz de bitti.Artık tampon işi başka bahara... Yorum bağlantısı
Recommended Posts