Hikmet Demirtaş 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Arkadaşlar, Almış olduğum 3D LED TV ile birlikte hediye verilen (çalınma, kırılma ,su baskını v.b ) tekno kask sigortasının aktivasyonu için çok büyük uğraşı vermeme rağmen, halen aktivasyonun olup, olmadığını bilmiyorum. samsung sorumluğu kabul etmeyip, Teknokask firmasını sorumlu tutuyor, Allah' tan bu sigorta için para ödemedim. İnternet' den şikayetim var' ı incelleyince kendimi şanslı buluyorum, en azından para vermedim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Abi faso fiso o kaskolar.Arkadaş laptopuna yaptırmıştı.Laptopun ekran çıtası çocuğunun oturması sonucu kırıldı , neyse aradı kaskoyu durumu anlattı tabi gönderin dediler gönderdik, yaklaşık 30 günlük bekleyişin ve telefon görüşmelerinin sonunda 18 yaşından küçüklerin verdiği hasarları karşılamıyoruz dediler geri gönderdiler. 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Abi faso fiso o kaskolar.Arkadaş laptopuna yaptırmıştı.Laptopun ekran çıtası çocuğunun oturması sonucu kırıldı , neyse aradı kaskoyu durumu anlattı tabi gönderin dediler gönderdik, yaklaşık 30 günlük bekleyişin ve telefon görüşmelerinin sonunda 18 yaşından küçüklerin verdiği hasarları karşılamıyoruz dediler geri gönderdiler. Tüketici mahkemesi devreye girmeliydi bence,, alırken size öyle bir bilgi verildimi ? kesin ufak yazılarla biyerlere yazmişlardir.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Abi faso fiso o kaskolar.Arkadaş laptopuna yaptırmıştı.Laptopun ekran çıtası çocuğunun oturması sonucu kırıldı , neyse aradı kaskoyu durumu anlattı tabi gönderin dediler gönderdik, yaklaşık 30 günlük bekleyişin ve telefon görüşmelerinin sonunda 18 yaşından küçüklerin verdiği hasarları karşılamıyoruz dediler geri gönderdiler. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Üşenmeyin bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığındaki tüketici mahkemesi hakem heyetine gidin, dilekçenizi verin halletsinler. Ben gecen sene bi ayakkabı firmasını şikayet ettim, 2 ay sonra paramı iade ettiler. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Tüketici mahkemesi devreye girmeliydi bence,, alırken size öyle bir bilgi verildimi ? kesin ufak yazılarla biyerlere yazmişlardir.. Aynen öyle bilmem kaç maddelik sözleşmede uafacık, tefecik yazmışlar ama sıkıntı şuarada telefonda görüşülürken arkadaş anlattı durumu tamam gönderin yapalım dediler.Sonra ki görüşmelerde ise sürekli inceliyoruz vs gibi yapacaklarına dair tabirlerde kullanıp bir gün habersizce geri gönderip bu maddeyi neden olarak sunmaları oldu. Reklamlarında boy boy çarp,düşme bilmem ne diye reklam yapmayı çok iyi beceriyorlar ama. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 7 Kasım 2013 Yazar Paylaş 7 Kasım 2013 Arkadaşlar işim çıkınca, paylaşmayı yarım bıraktım. Allah' tan şu an için sigortalık bir işim yok, umarım da olmaz . Aktivasyon için verilen telefon ve internet adreslerinden bir sonuç çıkmıyor ve 15 gün içerisinde yapamazsanız hakkınız da ölüyor...işte böyle bir şey...Ancak, bir hasar olursa ve bizler de sigortaya güvenerek, nasıl olsa birebir değiştiryorlar diye hayal kurararsak, boşuna kurmuş olacağız diye anlatmaya çalışacaktım. Bu sigortayı bana hediye olarak, verdiler ancak bunun haricinde kasko ile bağlantısı olmayan 2 yıl garantiyi+ 4 yıllık daha garanti uzatması için 480 TL verdim, çok uzun süre gün ola harman ola... verdiğin paradan daha çok adamı aptal yerine koymaları daha çok üzüyor...Tahir Bey' in dediği gibi faso fiso o kaskolar.. sonuç; satıcı ayak üstü size bir şeyler dayatırsa hemen okeylemyin . süre isteyip, araştırın... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Aynen öyle bilmem kaç maddelik sözleşmede uafacık, tefecik yazmışlar ama sıkıntı şuarada telefonda görüşülürken arkadaş anlattı durumu tamam gönderin yapalım dediler.Sonra ki görüşmelerde ise sürekli inceliyoruz vs gibi yapacaklarına dair tabirlerde kullanıp bir gün habersizce geri gönderip bu maddeyi neden olarak göndermeleri oldu. Reklamlarında boy boy çarp,düşme bilmem ne diye reklam yapmayı çok iyi beceriyorlar ama. Ne yazıkki bütün bu tarz aynı konularda hep ufak yazılar yerlerini alıyor meşhur.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Her şeyde durum böyle maalesef.Garanti uzatma meselelerinde de dikkatli olmak gerekiyor.Onunda hileleri var,ufak puntolarla sıkıştırıyorlar aralara. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Bir yakınım Arçelik buzdolabı için +4 yıl sigorta yaptırmıştı, sanıyorum 5. yılda buzdolabı arıza çıkarmaya başladı, 3 kez tamire gittikten sonra servis tarafından tutulan tutanakla değişim verdiler ve onarımı mümkün görülmeyen buzdolabı +4 yıllık sigorta sayesinde değişti. Bu da iyiye örnek değil mi? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Bir yakınım Arçelik buzdolabı için +4 yıl sigorta yaptırmıştı, sanıyorum 5. yılda buzdolabı arıza çıkarmaya başladı, 3 kez tamire gittikten sonra servis tarafından tutulan tutanakla değişim verdiler ve onarımı mümkün görülmeyen buzdolabı +4 yıllık sigorta sayesinde değişti. Bu da iyiye örnek değil mi? Arçelik , Beko ,Vestel bu konularda genelde sıkıntısız bir profil çiziyor.Takip ettiğim kadarıyla müşteriyi sıkan arızalarda genelde hemen değşim veriyorlar.Garantisi bitmiş dolabı değiştirdiklerine şahit oldum. Garanti bitse bile bu kadar kısa zaman içinde bu arızayı vermemeliydi diye. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Abi faso fiso o kaskolar.Arkadaş laptopuna yaptırmıştı.Laptopun ekran çıtası çocuğunun oturması sonucu kırıldı , neyse aradı kaskoyu durumu anlattı tabi gönderin dediler gönderdik, yaklaşık 30 günlük bekleyişin ve telefon görüşmelerinin sonunda 18 yaşından küçüklerin verdiği hasarları karşılamıyoruz dediler geri gönderdiler. dedem oturdu deseydi 70 yaşından büyüklerin verdiği hasarı karşılamıyoruz mu diyeceklerdi acaba 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Ben de laptop aldığımda aldığım teknokask zarfında "aktivasyon gerekmez etiketi faturanıza yapıştırın" yazıyordu. Emin olmak için müşteri hizmetlerine mail attım. Zaten başka türlü iletişime geçemiyorsunuz. Online Müşteri Hizmetleri yazıyor ama tıklayınca yeni mail penceresi açılıyor Önce "aktivasyon yapmanız gerekir" cevabı geldi. "Ama zarfta gerekmez yazıyor" dedim Sonra "evet aktivasyon gerekmiyor" cevabı geldi. Neyse sonra web sitelerinde tesadüfen bulduğum şu linkten aktivasyon yaptım. 2. yıl yenileme yapılamıyormuş. Tekrar alır mıyım, sanmıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 7 Kasım 2013 Paylaş 7 Kasım 2013 Sanırım televizyonunuzu Teknosa'dan aldınız. Öncelikle herhangi bir aktivasyon yapmanıza gerek yok. Ayrıca etiket vs. faturanıza yapıştırmanıza da gerek yok. Faturanızda zaten teknokask'ın yer alması yeterlidir. Olası bir hasar durumunda herhangi bir Teknosa mağazasına fatura ve gerekli evrakları götürdüğünüzde işlemleri sizi yerinize takip ediyorlar. Ayrıca teknokask'ın zarfını kaybetmemelisiniz çünkü üzerinde poliçe numarası yeralmaktadır. Yine de hasar beyanı yapmadan önce 1 hafta gibi bir sürenin geçmemesi gerekiyor ve poliçeyi okuduktan sonra mantıklı bir hasar beyanında bulunursanız işleminiz çözülecektir. Fakat işlem süresi maalesef uzun sürmektedir. Bu konuda haklısınız. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 8 Kasım 2013 Yazar Paylaş 8 Kasım 2013 Bir yakınım Arçelik buzdolabı için +4 yıl sigorta yaptırmıştı, sanıyorum 5. yılda buzdolabı arıza çıkarmaya başladı, 3 kez tamire gittikten sonra servis tarafından tutulan tutanakla değişim verdiler ve onarımı mümkün görülmeyen buzdolabı +4 yıllık sigorta sayesinde değişti. Bu da iyiye örnek değil mi? teşekkürler, zaten bu sigortayı yaptırırken ,VİP müşteri konumuna giriyorsunuz, hiç bir şekilde servis ücreti falan da alınmayacak, tamir edilmeyen bir arıza da birebir, yoksa bir üst modellle değişecek v.b şeylerle satıyorlar.. Engin Bey, Ürünü samsung yetkil satıcı KUTUP pazarlamadan aldım Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 8 Kasım 2013 Yazar Paylaş 8 Kasım 2013 Sanırım televizyonunuzu Teknosa'dan aldınız. Öncelikle herhangi bir aktivasyon yapmanıza gerek yok. Ayrıca etiket vs. faturanıza yapıştırmanıza da gerek yok. Faturanızda zaten teknokask'ın yer alması yeterlidir. Olası bir hasar durumunda herhangi bir Teknosa mağazasına fatura ve gerekli evrakları götürdüğünüzde işlemleri sizi yerinize takip ediyorlar. Ayrıca teknokask'ın zarfını kaybetmemelisiniz çünkü üzerinde poliçe numarası yeralmaktadır. Yine de hasar beyanı yapmadan önce 1 hafta gibi bir sürenin geçmemesi gerekiyor ve poliçeyi okuduktan sonra mantıklı bir hasar beyanında bulunursanız işleminiz çözülecektir. Fakat işlem süresi maalesef uzun sürmektedir. Bu konuda haklısınız. Engin Bey, Anakara Kutup pazarlamadan aldım. Bir tane mavi renkli bröşür gibi bir belge verdiler.Üzerindeki telefonu arayıp, haber verceksiniz dediler. Nasıl olduysa ilk arayışımda karşıma canlı birisi çıktı ve internet adresinden yapılacağını söyleyip, oraya yönlendirdi.Sıkıntı ondan sonra başladı.Ne telefona ulşabiliyorsunuz ne de elktronik ortamda aktivasyonu gerçekleştirebiliyorusunuz. Şikayetimvar.com ' u bir inceledim ki benden daha beterlerinin olduğunu gördüm... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Ben de cepkask tan eşimin telefonuna kasko yaptırdım. Telefon elinden düştü ve ekranı kırıldı. Gönderdik, yapıp yolladılar?????? Sözleşmeleri "dur bi okumam lazım" deyip okusak ta "dayatmalar" hakkında bir yaptırımımız yok. Adam maddeleri yazıyor da yazıyor. Sözleşme iki taraf arasında "karşılıklı" olur. Bir tarafın dayatmalarını öbür taraf seve seve imzalıyorsa bu iş sözleşmeden çıkar. Türkiye'de ticaretin, esnaflığın %90 ı yalanlar üzerine kurulduğundan, mümkün olduğunca maddeleri iyi okuyup, haklarımızı aramalıyız. Haklı olduğum 3-4 durumun tamamında hakem heyeti lehime karar verdi, maduriyetlerim giderildi. Hakem heyetlerine başvuru da atla deve değil. Kısa sürede, hızlı ve kolay başvuru yapılabiliyor. Herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Bu tarz kasko işlerine gerek yok bence . Evim , dükkanım , arabam hepsi çalınma ve olası risk grupları için sigortalı . Ev kaskosu (sigortası) Çok yüksek tutmuyor , 180 tl gibi bir rakama yaptırmıştım . 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 dedem oturdu deseydi 70 yaşından büyüklerin verdiği hasarı karşılamıyoruz mu diyeceklerdi acaba Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 8 Kasım 2013 Yazar Paylaş 8 Kasım 2013 (düzenlendi) Bugün farkettim Outlook üzerinden cevap vermişler. Ancak, gene başka yere yönlendirmişler. gelen cevap LED TV TEKONKASK AKTİVASYONU CEPKASK 0(212) 451 22 22 no’lu satış hattımızdan destek alabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.. Neslihan SAĞIR Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Cepkask & Teknokask CEPKASK İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ A.Ş Eski Londra Asfaltı E-5 üzeri No:198 Aker Plaza 30.10 (Çar) CEPKASK [musterihizmetleri@teknokask.com] Eylemler Kime: M Hikmet DEMIRTAS 30 Ekim 2013 Çarşamba 10:16 0(212) 451 22 22 no’lu satış hattımızdan destek alabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.. Neslihan SAĞIR Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Cepkask & TeknokaskCEPKASK İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ A.Ş Eski Londra Asfaltı E-5 üzeri No:198 Aker Plaza A Blok Kat:4 34188Şirinevler-İSTANBULwww.cepkask.com.trwww.teknokask.com.tr benim cevabım: İlginize teşekkür ederim. Ancak, tüketicinin yararına olan bir hizmeti o kadar zora koşarak, vermeye devam ediyorsunuz ki ....şikayetimvar.com da incelerseniz sayfalarca size ait olumsuz paylaşımlar göreceksiniz... dilekçem de size vermiş olduğum telefon ve iletişim adreslerine değil de (cevap gelmeyince )-(Outlook üzerinden vermişsiniz) ben de olumsuz paylaşımlarda bulundum. Bakın şu an da canlı olarak örneğini yaşamaktayız. Ben 2-3 aşamadan sonra (önce broşür üzerindeki telefon numarasına , daha sonra sonra satıcı mağazaya, daha sonra samsung firmasına-daha sonra size ulaşabildim ve siz halen başka birilerine yönlendiriyorsunuz. Oysa benim dilekçemi siz ilgili yerlere yönlendirip, tarafıma bilgi verseniz , o ilgili yerde bana kesin cevabı verse çok mu zor bir şey yapmış olurdunuz. Önce siz koordinasyon işini kendi bünyenizde çözmeniz gerekiyor, diğer türlü tüketici, hakkınızda olumsuz bir çok düşüncelere sahip olamaya devam edecektir. Bakalım verdiğiniz numara da neler yaşayacağız. Gene de teşekkürler.. 8 Kasım 2013 tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Evi sigortalattırın arkadaşlar.. Hem ucuzdur hem de çok iyi teminat verir.. Örnek bu televizyon çalındığında, düştüğünde kırıldığında yenisi kaç lira ise onun parasını alırsınız... Son zamanlarda Mert Yeldan televizyonunu düşürüp kırmıştı.. 5-6 yıllık televizyona emsal bedelden sıfır tv parası ödendi.. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Evi sigortalattırın arkadaşlar.. Hem ucuzdur hem de çok iyi teminat verir.. Örnek bu televizyon çalındığında, düştüğünde kırıldığında yenisi kaç lira ise onun parasını alırsınız... Son zamanlarda Mert Yeldan televizyonunu düşürüp kırmıştı.. 5-6 yıllık televizyona emsal bedelden sıfır tv parası ödendi.. Haklısın Mehmet Abicim. Ben 3 yıldır, seneliği DASK içinde 350 TL paraya, 25.000 TL teminatlı yaptırıyorum. Cam, kapı kırılmalarından, hırsızlığa, ev içindeki mobilya ve beyaz eşyadan kıymetli mücevherata kadar hepsini kapsıyor. Doğal afetler, yangın, hırsızlık, kullanıcı hatasıda dahil.. Şimdiye kadar hiç bozdurmadım ama içim de rahat.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Teknokask'ın karton kutusunun da, poliçesinin de olması gerekiyormuş. Yoksa geçerli olmazmış. Etiketin üzerinde seri no var zaten karton kutunun seri numarasına ne gerek var ? Kimse yararlanamasın diye düşünmüş olmalılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts