İçeriğe Yönlendir

Bursa'nın Fatihi. Peugeot Boxer..

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Artık bende bir nayloncu oldum. İş dolayısı ile aldığım 17+1 kişilik pejo baksır.

2.200 cc 120 ps 320 nm motora sahip bir canavar bu. Kullanımı zevkli. Direksiyonu hafif. Motoru sessiz. Kullananı yormuyor. Yol bigisayarı 8.0 lt gösteriyor ancak benim beyin bilgisayarım 11 lt gösteriyor. :)

Şimdilik bu kadar foto var. Detaylı çekip yükleyeceğim.

Aracı ilk gördüğüm yerdeki hali.

Ihz02GM.jpg

Buda kuşak vs. çekildikten sonraki hali. Araç uzakta seçilemiyor diye foto boyutunu küçültmedim, yanındaki palio kardeşime sattığım bu araçtan (boxer) önceki aracım olan transit t15'ten önceki aracım palio. :)

5xgIPSX.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam allah utandırmasın. Yeni işinde rabbim bol kazanç versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

11 litre çok iyi değil mi? Amerika'da Dodge Ram Promaster adıyla satılıyor. Otomatikleştirilmiş manuel şanzımanla. Amerikan programında benim kendi Grand Cheeroke'mden daha iyi gidiyor demişti adam.

Daha yeni başladık umarım tüketim artmaz. Şimdilik 11 litre. Evet gidişi gayet güzel.

hayırlı olsun. işyerinde var bunlardan çok atak araba .yalnız araç doluyken biraz fazla basılması taktirinde balatalar sağlam kokmaktadır buda bir yerde anektod olsun.

Sağolun.

Şu ana kadar balata kokusu olmadı. Ki araç dolu iken sürat yapmadığımız için acil durum olmaığı müdetçe frene yüklenmiyorum.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Citroen Bumper ve Fiat Ducato ile aynı değil mi?

Ekmeği kısmetli olur inşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hayırlı olsun kaç bin km de ? son vites 4000 devir hızı nedir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlı olsun hocam, Allah utandırmasın, kazasız belasız bol kazançlar.

Maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Hayırlı olsun hocam..

Arkadaşımın babası Ducato ile dolmuş çekiyor.. Birkaç kez kullandım gerçekten çok keyifli bir kullanımı var..

Fiat olmasına rağmen çok beğenmiştim full artı fulldü :D

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

bahseddiğim koku baskı balata kokusu. saygılar.

Evet dediğiniz gibi. Motor seri olduğu için ani kalkışlarda kokuya çok müsait. :)

hayırlı olsun kaç bin km de ? son vites 4000 devir hızı nedir

Sağol Reis. 140.000 km. de. Bir kere 150 km/s civarına çıktım anlık, hç bakmadım devir nerede idi. Zamanla bilgi veririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Boxer-Jumper-ducato hepsi aynı. Fiat multijet diğerleri hdi motor kullanıyor.

Bildiğim kadarıyla araçların hepsi fiat fabrikasında üretiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Hayırlısı olsun hocam

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Deniz

Aracınız hayırlı olsun.

Bu araçların farları çok yüksekte, kısa veya uzun hüzme farketmiyor her halükarda ve özellikle yakın takipte öndeki aracı çok rahatsız ediyor. Otobüslerde veya kamyonlarda bile bu kadar yüksek konumlandırılmış far görmedim. Her kim tasarladıysa artık bu farları, gözüne bi-xenon girsin diyorum.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Hayırlı & Bol Kazançlar...

Bundan önceki kasasındaki 2.0 HDI Van Tipini 250 Bin Km kadar kullanmıştık... Nispeten sağlam, ekonomik ve keyifli bir motoru var diyebilirim... Parçaları da gayet makul fiyatlı ve bol idi yanlış hatırlamıyorsam... Bazı konularda Ford'dan mantıklı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Hocam Allah utandırmasın. Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hocam Maşallah, bol kazançlar. Plakanın sonu da güzelmiş 23 ( Memleketim Elazığ olduğu için  :) )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Aracınız hayırlı olsun.

Bu araçların farları çok yüksekte, kısa veya uzun hüzme farketmiyor her halükarda ve özellikle yakın takipte öndeki aracı çok rahatsız ediyor. Otobüslerde veya kamyonlarda bile bu kadar yüksek konumlandırılmış far görmedim. Her kim tasarladıysa artık bu farları, gözüne bi-xenon girsin diyorum.

Aynen farları çok yüksek direk bizim araçların yan aynasından gözünü alıyor insanın bi çagre bulunmalı  :D  :D Bu arada hayırlı olsun hojam

Yorum bağlantısı

Hayırlı uğurlu olsun muhterem. Bizim servisimizi de bu araç çekiyor. Rampalarda patisiz kalkmıyor neredeyse, kaptan aynı aracı kullanan dolmuşçuyla konuştuğunda "Abi jantlar büyük geliyor" gibi bir açıklama yapılmış.

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Sayın hocam yeni aracın hayırlı olsun, Bereketli kazançlar. Transit gibi sert bir araçtan sonra bakalım nasıl gelecek 'Baksır' :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Aracınız hayırlı olsun.

Bende bu konudan muzdaribim. Napsak farları aşağı mı monte etsek. :)

Hocam Maşallah, bol kazançlar. Plakanın sonu da güzelmiş 23 ( Memleketim Elazığ olduğu için  :) )

Plaka değişti abi. Servis aracı olunca 16 s 0552 oldu.

Aynen farları çok yüksek direk bizim araçların yan aynasından gözünü alıyor insanın bi çagre bulunmalı  :D  :D Bu arada hayırlı olsun hojam

Sağolasın Soner. Utanmasalar farları tavana takacaklarmış. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...