İçeriğe Yönlendir

Bursa'nın Fatihi. Peugeot Boxer..

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Ben uzun zamandır bizim servislere binmiyorum ama özellikle 40-60 arasındaki hızlanması ki bu normal vitesinde çok etkileyici. Bizim servislerin arka bagaj kapılarından fazlaca ses geliyor. Sanırım kapıların ağırlığı ve büyüklüğünden kaynaklı. Birde arka tekerlerden sonra aracın uzunluğu pek fazla yok. Bu nedenle en arkada oturanlar direk tekerlek üstünde. Özellikle bazı durumlarda tümsekten geçince kafanı vuracak kadar sıkıntı yaratabiliyor. Bizim arkadaşlar yönetime şikayet etmişti aşırı zıplamadan kaynaklı. Bir kaç tane vw nin aracı var onlar zıplamıyor diye. Servis firmasına pejoların arka tarafı çok kısa tekerler sonrası, vw de ise tekerlekten sonra biraz fazla uzunluk var. O nedenle uzunluktan dolayı pek fazla zıplama olmuyor  vw araçlarda diye açıklama yaptı. Aracın yapısında dolayı biraz fazla zıplıyor. Biz çevre yolunda 110 hızla gittiğimiz için en ufak bozuklukta ve tümsekte sekiyoruz resmen :)

Transitten epey konforlu ama biraz sertlik var tabi. Bizim arka taraf o şekilde zıplatmıyor acaba diğer araçta sıkıntı olabilir mi. Tabi sıkıntı şoförde değilse. :)

Bagaj kapağı sesi bu tür araçların bir zaman sonra olmazsa olmazı. Arka kısmın esnemesi engelleyerek sesin önüne geçilebiliyor. Arka kısma sağdan sola komple kalın boru şeklinde (aracın tasarımına göre) ekleme yaılıyor. Esneme olmayınca seste olmuyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun kardeşim . Allah kaza bela vermesin . Bol kazançların olsun .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Çoğunluk pejo ve citroen abi. Bizşm firma araçları boş olarak alıyor panelvan olarak sonra dışarısa 20 bin tl karşılığında komple lüks olarak koltuk ve döşeme yapılıyor. Yeren tavana kadar özel kaplama yapılıyor. Acava sizin araç fabrika çıkışlı koltuklu mu ? Araçların da fark olabilir sanırım...

Bizimki de sonradan yapılma. Çift makas var arkalarda. Birbirinden farkı olamaz. Ben elit mahallerdeyim kolej servisi olduğu için, bizim güzergahta pek kasis yok. :)

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güle güle kullan.. kasasız belasız inşallah.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Hüseyin bol kazançlar, Hayırlı işler. Elit Tur...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Makina'da yıkıyoruz aracımızı. Eee biz ticariyiz. Yok fırça vurma, yok makineye girme, böyle dertlerimiz yok. Sabit yakıt aldığımız yerden doldururuz 90 litrelik depoyu (400 tl) sonra geç arkaya yıka-kurula-içini paspasla pırıl pırıl yap arabayı.

Eeee her zaman deriz, temizlik iman'dan. :)

UQQnVgW.jpg

MwlE5PL.jpg?1

WESlnUC.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Aracınız hayırlı olsun.

Bu araçların farları çok yüksekte, kısa veya uzun hüzme farketmiyor her halükarda ve özellikle yakın takipte öndeki aracı çok rahatsız ediyor. Otobüslerde veya kamyonlarda bile bu kadar yüksek konumlandırılmış far görmedim. Her kim tasarladıysa artık bu farları, gözüne bi-xenon girsin diyorum.

Aynen farları çok yüksek direk bizim araçların yan aynasından gözünü alıyor insanın bi çagre bulunmalı  :D  :D Bu arada hayırlı olsun hojam

Öndeki aracın içini (kelleleri)aydınlatma hizmeti sunuyoruz. :)

RbZbfJ4.jpg?1

Şimdi anladım abi senin araç uzun şase. Bizimkinde 14 koltuk var. O yüzden arkası o kadar da uzun değil. O nedenle tümseklerde bayağı bir sekiyoruz en arkada oturunca :)

15 m3 demek o. Bizim ki 17 m3. Yolların efendisi. :p

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Prosedür gereği mavi kuşak sarı kuşak ile değiştirildi. Okul taşıtı yazısı ve dur levhası takıldı. Torpidoya maun görünümlü kaplama yaptım. resimde farkedilmiyor, açı hatalı. :)

7D6wAP7.jpg?1

DNt00Nd.jpg?1

CxuCHSq.jpg?1

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Prosedür gereği mavi kuşak sarı kuşak ile değiştirildi. Okul taşıtı yazısı ve dur levhası takıldı. Torpidoya maun görünümlü kaplama yaptım. resimde farkedilmiyor, açı hatalı. :)

DNt00Nd.jpg?1

Hayırlı olsun muhterem. Vesile ile cep telefonu numaranı da herkesle paylaşmış oldun :D

tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Hayırlı olsun muhterem. Vesile ile cep telefonu numaranı da herkesle paylaşmış oldun :D

Önce ticaret. :p

--------------------------

L0DD2bt.jpg

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüseyin Matur

Ses sistemimiz olmamıştı bir tek. O da oldu. Fenaaa. Ama eksik fotolar var. Anfi ve bass fotosunu çekmedi ben.

EHuqJAm.jpg

bn0l0kJ.jpg

AIckMUS.jpgbunda

Anfi bundan; 1200w

XM-GTR4A-B.jpg

Basımız da bu;

79100537_tn50_0.jpg?_=1385025061

Bunlar da koltuk. :p Ayakta yolcu kalmasın. :)

jM7EiRy.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Çistak çiştak.   :dance::dance2: :dance3:

Yorum bağlantısı

Çistak çiştak.   :dance::dance2:  :dance3:

Hayırlısı olsun... Çıstak tan çok gümbam gümbam olacak sanırım araçta  :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yeni iş, yeni şehir ve yeni araç hayırlı olsun Hüseyin Hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Eksik olmayın. Sağolun, varolun.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam teyp işini çözebildin mi?

Bugün taktık sony'yi. Sizde de mi varı yoksa. :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bende orjinal peugeot mp3 çalarlı teyp vardı ama gerek kalmamış sanırım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...