Ayhan Sırtıkara 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Hoca dediğin ilahi dinler cıstak olmaz değil mi Matur Hodja. Bol kazançlar Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Kasım 2013 Yazar Paylaş 27 Kasım 2013 Hoca dediğin ilahi dinler cıstak olmaz değil mi Matur Hodja. Bol kazançlar İlahi mi, hiç sevmem. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 4 adet kışlık petlaslarımız takıldı Malum bize zorunlu. Seve seve taktıracağız çaresi yok. Tanesi 275 liradan 1100 lira tuttu. Orjinal sis farları takıldı. 60 lira tanesi çifti 120 lira. Tamponn altına 1 çift sis ayakları 40 lira. İşçilik vs derken toplam maliyet 210 lira. Haa unutmadan, biliyorsunuz temizlik imandan. Paramız cebimize kalsın hesabı, birde adam gibi ticari araç yıkayan yakın bir yıkamacı olmadığından kendi arabamızı kendimizi yıkıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Yok, ben temizlik İmandan diye. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hocam kaç metre bu araba Yıka yıka bitmez yahu :D 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Uzunluk: 6.36 Yükseklik: 2.76 Yorum bağlantısı
Levent Eksen 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Hocam hayırlı uğurlu olsun.. Vesile ile, üretim bandında Panelvan(Yük Nakli) ve Minibüs(Yolcu Nakli) modelleri farklı sertlikte süspansiyonlarla donatılır.. En azından Mercedes Sprinter ve Vw Crafter'da böyle.. Bu yüzden, önce Panelvan olarak satın alınıp, sonra tadilatla cam+koltuk takılarak yolcu tipine çevrilen araçlarda makas esneme mukavemeti farklı olduğundan zıplatma vs şikayetler olabilir.. Örneğin 14 kişilik bir aracın toplam yolcu ağırlığı ortalama 14x80kg: 1120 kg iken aynı aracın Panelvanı 2500 kg yük kapasitesine sahiptir, dolayısıyla daha sert bir yürüyene sahiptir.. Dip not olarak belirtelim.. 11 Aralık 2013 tarihinde Levent Eksen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Sağolun. Evet doğru. Son zamanlarda bunu şükür ki göz öününde bulundurmaya başladılar. Artık minibüse çevirmek sadece cam açmaktan ibaret değil. Yürüyene de müdahale ediliyor. Fakat kesme biçme işleri artık özel bir araç istenmiyorsa standart koltuklu bir araca çevrmek için kesmek biçmek kolay kolay tercih edilmiyor. Çünkü artık standart her türlü minibüs mevcut. Eskiden varsa yoksa pejo j9 idi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 2 gün önce yolda ilerlerken bir farklılık hissettim. Dedim bu araba bozulacak. Doğru ustaya. Dedim dağıt. Dağıttı, volant-bilya-baskı balata ne varsa değişti. Hediyesi 950 lira. Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 2 gün önce yolda ilerlerken bir farklılık hissettim. Dedim bu araba bozulacak. Doğru ustaya. Dedim dağıt. Dağıttı, volant-bilya-baskı balata ne varsa değişti. Hediyesi 950 lira. Geçmiş olsun. Farketmemiş olsan o rakam 1950 lirayı da bulurdu belki Hüseyin Hocam. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Aralık 2013 Yazar Paylaş 31 Aralık 2013 hay maşşallah Eee boru mu. Geçmiş olsun. Farketmemiş olsan o rakam 1950 lirayı da bulurdu belki Hüseyin Hocam. Sağol hocam teşekkür ederim. Sorma ne var ne yok dağıtacaktık herhalde. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 buraya yazıyorum hoca ile roll yapacaktık bizim ducato ile akşama doğru beni arıyayıp delikanlı gibi tırstım diyemedi, balata değişiyor sıyırıyor sabit kütle vs birşeyler dedi Hocam tırsma beya ne oldu senin imanpower a 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Aralık 2013 Yazar Paylaş 31 Aralık 2013 buraya yazıyorum hoca ile roll yapacaktık bizim ducato ile akşama doğru beni arıyayıp delikanlı gibi tırstım diyemedi, balata değişiyor sıyırıyor sabit kütle vs birşeyler dedi Hocam tırsma beya ne oldu senin imanpower a Gel gel. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Ocak 2014 Yazar Paylaş 1 Ocak 2014 (düzenlendi) Bugün neden bilmiyorum tatil verdiler. Yıbaşı mı imiş ne imiş. İyi dedim n'palım yatalım bari. Yattık ettik tamam ama koca günü ziyan etmeyelim güzel bir temizlik yapalım dedik. Ee yaptık ta. İnanmıyormusunuz, işte; Ufaktan ses tesisatı yapmıştık. Önceki sayfalarda detayları mevcut. Sony marka teybi taktığımız nokta normalde boş. Oraya bizden önce takoğraf takılmıştı. Şu an için takoğrafla işimiz kalmadığı için söktüm. Orası boş kalmasın diye yeni teybi o boşluğa taktım. Diğer teyp sadece görüntü, yani ışıkları için orada bulunmakta. 1 Ocak 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 1 Ocak 2014 Paylaş 1 Ocak 2014 Hocam ellerine sağlık tertemiz olmus , allah bol kazançlar versin.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Maşallah Hocam eline sağlık. Sağolasın abi eksik olma. Hocam ellerine sağlık tertemiz olmus , allah bol kazançlar versin.. Amin. Sağolun çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Çılgın hoca Cervin vega kullanıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Çılgın hoca Cervin vega kullanıyorsun Malın iyisi dediler aldık. Çistak çistak. 300-500 300-500 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Malın iyisi dediler aldık. Çistak çistak. 300-500 300-500 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Temizlik imandan geliyor işte. Gelmese halimiz nice olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Hocam köpükleme, durulama, silme kaç dakika sürüyor? Maşallah.. Cam gibi parlamış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts