Hüseyin Matur 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Hocam köpükleme, durulama, silme kaç dakika sürüyor? Maşallah.. Cam gibi parlamış. 2 saate hepsi bitiyor. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 2 saate hepsi bitiyor. Bende ford dan önceki aracımı vw transporter kısa şaseyi bi saatte anca yıkıyodum ki tavanı silemiyordum.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Bizde tavan yok hükmünde. Ancak evin tepesinden görebiliyoruz. Kaldı ki kurulayalım. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Arada araçtaki merdiveni çıkartıp fırçalıyordum tavanı Sonra durulayıp birakiyordum, hoş silmeyince bi faydası olmuyodu 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Ben ara ara makinaya girdiğim için tavan daima temiz kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Ocak 2014 Yazar Paylaş 11 Ocak 2014 (düzenlendi) Elimden epey kamera geçti, ticari olduğu için geneli sağa sola satıldı gitti, geçen gün önümde gerçekleşen büyük kaza ve son zamanlarda yaşadığım olaylardan ötürü bir an önce kamerayı takmalıyım dedim. Bugün iyi olmasa da şu an için işimi görecek olan kamerayı taktım. Özellikle ticari araçlarda, olmazsa olmaz bir ekipman bence. İleri de daha pro bir cihaz alıp kabloyu gizleyerek montaj yapacağım. 11 Ocak 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 (düzenlendi) Bugün 2008 model euro 4 motor aracımı sattım. Arkasında duran 2012 model 4000 km.deki euro 5 motor boksör'ü aldım. Araç minibüs olacak. 1 hafta epey işimiz var. Detayları yeni konuda İnşallah. 26 Şubat 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Hocam hayırlı olsun. kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Hayırlısı olsun Hodjam.. Allah kaza, bela vermesin, işlerin rast gitsin inşallah.. Bunları kişiye özel yapıyorlar. Yaz çiz, istediğini söyle, on numara bir canavar çıkıyor karşına. Arkadaşın babası yaptırmıştı, hayran kaldık. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Hayırlı olsun hojam . Baktığın zaman aynı araç , sene yüzünden başına iş çıkardılar ... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) Hocam hayırlı olsun. kazasız belasız kullan. Teşekkür ederim abi. sis farı bile yok Citroenler'de orjinal abi de, nedense fiat ve citroen koymuyor. Bizimkne de ben taktırmıştım buna takılamayacak gayrı. Fenalardayız malum. Aynı araba, panelvana fiat ve pejo 3,5 ton taşıma kapasitesi veriyor, sitroen ise 4 ton. Garip. Hayırlısı olsun Hodjam.. Allah kaza, bela vermesin, işlerin rast gitsin inşallah.. Bunları kişiye özel yapıyorlar. Yaz çiz, istediğini söyle, on numara bir canavar çıkıyor karşına. Arkadaşın babası yaptırmıştı, hayran kaldık. Sağlasın. Evet dizayn işinin sonu yok. Ben sade bişey yaptıracağım. yatar koltuk koydurmayacağım mesela. 45 dakika arabada seyahat eden işçiler sanki buradan Muş'a gider gibi yayılıyorlar arabada, hergün koltuk düzeltmeye uğraş dur. Hem zamanla ses yapmasın diye sade dizayn yapılacak kısmetse. En enmlisi de para tabiki. Hayırlı olsun hojam . Baktığın zaman aynı araç , sene yüzünden başına iş çıkardılar ... Biizm araçta temizdi ama içinden çok ses geliyordu, epeyde masraf açmıştı bana. Eskiden kurtulduğuma veyeni aracın sıfır gibi olmasına epey sevindim. Allah kolaylık vere, zor iş.. Sağolasın. Esnafın halinden esnaf anlar diyosun. . 27 Şubat 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mart 2014 Yazar Paylaş 2 Mart 2014 Yeni aracımızın son görüntüleri. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 Hocam hayırlı olsun. Yakıtta daha mı ekonomik, ne farkı var? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mart 2014 Yazar Paylaş 2 Mart 2014 İstatistik verilerine ve kullanıcı yorumlarına göre euro 5 motor daha ekonomik deniliyor. Herşeyden önce sıfır gibi pırıl pırıl araba. Kafa rahat edecek. İnşallah. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mart 2014 Yazar Paylaş 2 Mart 2014 Hocam hayırlı olsun. Yakıtta daha mı ekonomik, ne farkı var? Fark olarak. Gösterge'deki bigi ekranı daha büyük ve daha fazla bilgi içeriyor. Eskisinde sol cam açılıyordu şimdi ise sağ cam da tek dokunuşla açılabiiyor. Eskisinde parklar kontak kapalı iken yanmıyordu, şimdi kompe iptal etmişler. Parklar hiç açılmıyor. Direk kısalar yanıyor. ve otoban sinyali eklenmiş. Yani kola hafif dokununca sinyal 4 defa yanıp sönüyor. Birde flaşör sesi daha tatlı bir hal almış. Yürüyen ve şanzuman aynı. Motor euro5 olduğu için ateşleme sistemi de farklı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Kısmetse salı günü trafiğe çıkacağız. Aracın son durumu; 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Eee dıptıs dıptıs yapacak ya. Azıcık göstersin dedim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Eee dıptıs dıptıs yapacak ya. Azıcık göstersin dedim. Beybiiiiiii 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts