Murat Ersel Çevik 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Fatih Keskin'e otomobilde sana da ticari araç alıp satmada yetişmek mümkün değil. Hayırlı uğurlu olsun Kazancı helalinden bol bol olsun. Kazasız belasız güzel günlerde Hüseyin. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Hayırlı olsun Hüseyin abi.Bu arada bagaj kapaklarının iç kısmı öyle kalmıycak dimi? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun Hüseyin abi. Bu arada bagaj kapaklarının iç kısmı öyle kalmıycak dimi? Sağolasın. Yok yok, hepsi yapıldı Cıncık oldu. Hocam hayırlı olsun panelvan alıp açtırmak daha mı karlı ? Sağolasın. Kar yapmaktan ziyade isteğine göre yaptırıyorsun. Ben mesela orjinalde kullanılan ve zaanla eğilip bükülen ve ses yapan plastk parçaları kullanmadım. Şu da var ki, araçların hepsi sonradan yapılıyor. Yani koltukları fabikanın anlaştığı bir firma yapıp teslim ediyor onlarda satıyor. 17 Mart 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Bereketli ve Bol kazançlar. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Hayırlı olsun hocam.. Allah hatasını göstermesin.. Jant lazım buna jant, bir de film çektin mi Servis aracıydı dimi, pardon 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Hayırlı olsun hocam.. Allah hatasını göstermesin.. Jant lazım buna jant, bir de film çektin mi Servis aracıydı dimi, pardon Şu an lazım olan tek şey para. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Maşallah.. Hayırlı uğurlu olsun hocam.. Bol helal kazançlar inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Haydi hayırlısı. Yanıyor valla. Nazarlığı eksik etme Hocam Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Hocam gözün aydın, kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Cenabı Hak güzel işlerde hayırlı kazançlar nasip etsin. Amin... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Güzel olmuş. Kapalı kasadan camlı ve koltuklu modele geçiş yapılırken maliyet nekadar oldu(araca yapılan masraf değil evraklara yapılan masraf) ve çok uğraştırıyorlarmı bu işlemlerde? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 Sağolun arkadaşlar. Teşekkür ederim. Güzel olmuş. Kapalı kasadan camlı ve koltuklu modele geçiş yapılırken maliyet nekadar oldu(araca yapılan masraf değil evraklara yapılan masraf) ve çok uğraştırıyorlarmı bu işlemlerde? 14.000 lira harcadık. Proje, muayene vs. tüm evraklar içindeydi. Pek uğraşılmıyor. Dizaynıca yapıyor, projeyi çizdiriyor, muayeneye sokup ruhsatlarla aracı teslim ediyor. Önemli olan doğru firmayı bulmak. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Hocam hayırlı olsun sizi Bursada şimdi hiç bulamam var bundan yüzlerce Bursada napcaz şimdi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 Hocam hayırlı olsun sizi Bursada şimdi hiç bulamam var bundan yüzlerce Bursada napcaz şimdi Farkımız tarzımız bea. Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Hayırlı olsun hoca. Arabayı sıfırdan yaptın, düzgün bir jant kapağı alamadın mı ? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mart 2014 Yazar Paylaş 22 Mart 2014 Hayırlı olsun hoca. Arabayı sıfırdan yaptın, düzgün bir jant kapağı alamadın mı ? Orjin cant kapak bea. Ya bunlar yada alaşım cant. Daha güzel kapak yok ki. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Hocam kazasız belasız kullan. baya emek harcandı bu araca. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Hocam kazasız belasız kullan. baya emek harcandı bu araca. Sağol Lokman abi eksik olma. Kısmetse geniş bir zamanda yapım aşamasını ve son noktayı paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) Azıcık foto çekeyim dedim Adam akıllı aracı resimleyemedik. Sabahın 6'sı. Rüyamda gördüm. Mazotta indirim varmış. Hemen uyandım dooğru opet'e. Tampon altına lip taktım. Bilniniz vardır, ucuz kolay uygulanabilen universal bir parça. Kışlıkları söktük, yazlıkları taktık. 2012'den sonra teyp değişmiş. Eski teyp'ten tek farkı mp3 çalabiliyor ve torpidoyu dolduruyor. Çıkarıp arkasına baktığımda kapladığı yer tek teyplik yer. Ön koltuk tekli olmak zorunda. Sebebi ise 3 acil çıkış şartı var. 1- Ön sağ kapı 2- Tavan camı 3- Orta kapı.. Şehiriçi ortalama. Kuruş hesabı yaparsak 42 kr yakıyorum. Önde orjinal kolon ve tizlr var, arkada da bir çift jbl component var. Bagaj'da subwhoofer var. Bunları besleyen birde sony marka anfi. Bu da motür. 2.2 hdi diye gçiyor. Ama bildiğimiz namı diğer tdci Ford motoru. 2.2cc 130 ps. Güzel makine. Euro 5. Döşemelerde eksikler var. Benim gevşekliğimdn kaynaklanıyor. Araç yapılırken eksik yerlere taklacak parçalar krem rengi gelmiş. Firma da gri'si yokmuş. 2 güne gelir drken 1 ay oldu. Bu hafta yapılır herhal. Party mod. İett mod. Fanlı kalorifer. 5 Nisan 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts