Hüseyin Matur 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 hoca bizi diskoya götür Grubu al gel abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Hocam ne güzel o ışıklar Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) Hüseyin abi güzel olmuş araç. Resmen evrim geçirmiş araç Bu arada cd çaların altındakı havalandırma düğmelerinin olduğu yeri parlak siyah kaplarsan cd çalarla bir bütün gibi olur.Farlar güzelmiş. Far karartma ve angel güzel durur bu farda. 5 Nisan 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Hocam maşallah Allah kaza bela vermesin. Iyi masraf olmuş inşallah daha fazlasını kazanırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Hocam ne güzel o ışıklar Güle güle kullan Eeee hocam geceler başka, gündüzler başka. Sağolasın. Hüseyin abi güzel olmuş araç. Resmen evrim geçirmiş araç Bu arada cd çaların altındakı havalandırma düğmelerinin olduğu yeri parlak siyah kaplarsan cd çalarla bir bütün gibi olur. Farlar güzelmiş. Far karartma ve angel güzel durur bu farda. Teyp altı. Hiç aklıma gelmedi. Bak işte akıl akılda üstün. Ayyy bana far deme. İçim yanıyor. Far işi epey sıkıntı. Hocam maşallah Allah kaza bela vermesin. Iyi masraf olmuş inşallah daha fazlasını kazanırsınız. Allah razı olsun. Sağolun. Amin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Bu arada cd çaların altındakı havalandırma düğmelerinin olduğu yeri parlak siyah kaplarsan cd çalarla bir bütün gibi olur. Bu klima panelinden uyarlanabilse ne güzel olurmuş. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Sayın hocam maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Komple o kısım parlak siyah güzel görünüyormuş İstenince uydurulur illaki(gerekli parçalar değiştirilip) ama türkiye şartlarında pahalıya mal olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 2015 yılında bizim araçlar (ducato-boxer-jumper) makyajlanacak. Ön tarafı güzel yapmışlar. Araç epey sert bakışlı hale gelmiş. Casus foto. Sayın hocam maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Teşekür ederim sağolun efendim. Komple o kısım parlak siyah güzel görünüyormuş İstenince uydurulur illaki(gerekli parçalar değiştirilip) ama türkiye şartlarında pahalıya mal olur. Boyumuzu aşar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 1 ay 20 günde 11.000 km. yol yapmşım. Nice 16.000 lere.. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Şampiyon Bursaspor Stopları şeffaf transparan boya ile boyadım. Gerekirse aseton ile çıkarılabiliyor. Sinyal ve geri vites ışığında değişlik yok. Biri turanj diğeri sarı ışık yapmakta. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 araç bir yer aracına benzemiş ama yazmıyorum 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Disko topu nerde ? Hediye gelir diye bekledim. Alacağız herhalde. araç bir yer aracına benzemiş ama yazmıyorum Teklif geldi. Kabul etmedim. Şaka değil. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Işıklar on numara olmuş hocam.Bide müziği verdin mi tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Maşallah hocam. yolcuların hepsi hayatından memnundur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Işıklar on numara olmuş hocam.Bide müziği verdin mi tamamdır. Arabesk parçalar hiç kapanmaz. Maşallah hocam. yolcuların hepsi hayatından memnundur inşallah. Memnunlar abi. Hizmette sınırımız yok İnşallah. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Memnunlar abi. Hizmette sınırımız yok İnşallah. bir Maşallah'ta buna hocam . 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 stoplar şekil önümden çekil maşallah abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 stoplar şekil önümden çekil maşallah abi Hep diyoruz. Tarzımız farkımız. Tersi de olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts