Atilla Atun 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Arkadaşlar frene bastığımda yüksek hızlarda ve şehir içinde son zamanlar direksiyonda titreme meydana geliyor ve bu daha çok süratli iken belli oluyor. Tamircime gittim direkt olarak diskler değişecek dedi.Birçok yerden fiyat aldım. Motorcraftlar 250 tl cıvarı diskler ve balatalarda 100 tl cıvarı doğru hatırlıyorsam. İthal disk ve balata 210 tl başka bir yedek parçacıdan. Bosch markaları bana diskler ve balatalar dahil 150 tl ye bırakıyorlar. Bosch alman markası bence iyi . Sizler sormak istediğim siz olsanız Bosch alırmıydınız ? 150tl malzeme + 50 tl usta alırım diyor + 50 tl rot balans = 250 tl iyimiş değilmi uygunmu değilmi ? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Arkadaşlar frene bastığımda yüksek hızlarda ve şehir içinde son zamanlar direksiyonda titreme meydana geliyor ve bu daha çok süratli iken belli oluyor. Tamircime gittim direkt olarak diskler değişecek dedi.Birçok yerden fiyat aldım. Motorcraftlar 250 tl cıvarı diskler ve balatalarda 100 tl cıvarı doğru hatırlıyorsam. İthal disk ve balata 210 tl başka bir yedek parçacıdan. Bosch markaları bana diskler ve balatalar dahil 150 tl ye bırakıyorlar. Bosch alman markası bence iyi . Sizler sormak istediğim siz olsanız Bosch alırmıydınız ? 150tl malzeme + 50 tl usta alırım diyor + 50 tl rot balans = 250 tl iyimiş değilmi uygunmu değilmi ? Bosch balataları 5 ay önce 135 tl'ye almıştım.fişli olanlardan.disk balata 150 bence çok güzel fiyat ya da ben iyi kazık yemişim Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Arkadaşlar frene bastığımda yüksek hızlarda ve şehir içinde son zamanlar direksiyonda titreme meydana geliyor ve bu daha çok süratli iken belli oluyor. Tamircime gittim direkt olarak diskler değişecek dedi.Birçok yerden fiyat aldım. Motorcraftlar 250 tl cıvarı diskler ve balatalarda 100 tl cıvarı doğru hatırlıyorsam. İthal disk ve balata 210 tl başka bir yedek parçacıdan. Bosch markaları bana diskler ve balatalar dahil 150 tl ye bırakıyorlar. Bosch alman markası bence iyi . Sizler sormak istediğim siz olsanız Bosch alırmıydınız ? 150tl malzeme + 50 tl usta alırım diyor + 50 tl rot balans = 250 tl iyimiş değilmi uygunmu değilmi ? Forum sponsorumuz Antalya ' da oradan da fiyat alın Onur Bey Akdeniz sanayide. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 İlk tercihim motocrafttan yana olurdu,ha o yoksa eğer ve durum acil ise bosch'u alırdım.. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 İlk tercihim motocrafttan yana olurdu,ha o yoksa eğer ve durum acil ise bosch'u alırdım.. Biraz aciliyeti var bugün saat 16 ya kadar. yani 2 saatim var.Ustam da beni bekler Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 Bosch balataları 5 ay önce 135 tl'ye almıştım.fişli olanlardan.disk balata 150 bence çok güzel fiyat ya da ben iyi kazık yemişim Fişli derken ? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Disklerimi hiç degiştirmedim lakin balatada kale nin üzerine tanımam motorcraftın eşdeger bence,bosch çok sert ses yapıyor. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 valla ben sadece balatalara 210tl para verdim. spor tip ebc disk olarak; ate - zimmermann kullanan arkadaşlarım var.. sorun sıkıntı yok diyorlar. f1 için almışlardı... brembo da bakılabilir.. Ben disk ve balataları değiştirdikten sonra aracı Ankaraya bırakacam Babama . Yani kısacası araç bundan sonra ayda maximum 500 km yi görmez.( sadece şehir içi kullanım) Şehir dışına çıkmaz araçla.Emekli adam bahçede araba olsun diyor bende başka bişeyler bakıcam kendime. Disklerimi hiç degiştirmedim lakin balatada kale nin üzerine tanımam motorcraftın eşdeger bence,bosch çok sert ses yapıyor. 5000km önce değişti balatalar ve sanırsam bosch takılşmıştı bakmam lazım çıkınca tam hatırlamıyorum . 150 tl gibi bi rakam vermiştim işçilikle beraber . Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 (düzenlendi) Bence balatayi kale alin bulabilirseniz inanin pisman olmayacaksiniz. Ben f2 aracima taktirdim 40 tl cift i. Uctetinin karsiligini kat kat veriyor 15 Kasım 2013 tarihinde Soner Çalkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Fişli derken ? balata bitimine yakın uyarı vermesi için fişli orjinali benim Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 balata bitimine yakın uyarı vermesi için fişli orjinali benim Tamam dikkat ederim Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Soner beyi ben olsam dinlerdim. Ama bulamazsanız kesinlikle Bosch derim. Motocrafttan belki de daha iyidir. Otomotiv sistemlerinde dünya devi bir marka Bosch. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 Bence balatayi kale alin bulabilirseniz inanin pisman olmayacaksiniz. Ben f2 aracima taktirdim 40 tl cift i. Uctetinin karsiligini kat kat veriyor Eyvallah Soner arkadaşım bakarım tavsiye ediyorsan. Soner beyi ben olsam dinlerdim. Ama bulamazsanız kesinlikle Bosch derim. Motocrafttan belki de daha iyidir. Otomotiv sistemlerinde dünya devi bir marka Bosch. Ben kaleyi daha önce hiç duymadım (sadece kilit olarak duydum ) Burda yanlış tavsiye olmadığı için Kaleye bakarım varsa alır yoksa Bosch . Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Biraz aciliyeti var bugün saat 16 ya kadar. yani 2 saatim var.Ustam da beni bekler O zaman tercih size kalmış...Ben biraz OEM hastasıyımda... Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 Evet arkadaşlar az sonra istikamet sanayiye alış verişe.Erkek adam sanayiye gider sepet mepet taşımaz diyen varsa da yalan söyler. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Bence balatayi kale alin bulabilirseniz inanin pisman olmayacaksiniz. Ben f2 aracima taktirdim 40 tl cift i. Uctetinin karsiligini kat kat veriyor Bende kale alıp taktırdım, 1 ay sonra kuş gibi ötmeye başladı. Değiştirdim malzemeyi yenisini taktım 15 gün sonra yine aynı. En son attım çöpe Motorcraft taktırdım,3 ay oldu şuan için sorun yok. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Bende kale alıp taktırdım, 1 ay sonra kuş gibi ötmeye başladı. Değiştirdim malzemeyi yenisini taktım 15 gün sonra yine aynı. En son attım çöpe Motorcraft taktırdım,3 ay oldu şuan için sorun yok. Talihsizlik olmus sizin icin. Ben 5.000 km dir kullaniyorum yumusacik tutusu falanda cok iyi. Bundan oncr bosch kullandim cok sert gelmisti bana. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Talihsizlik olmus sizin icin. Ben 5.000 km dir kullaniyorum yumusacik tutusu falanda cok iyi. Bundan oncr bosch kullandim cok sert gelmisti bana. Sorun disklerde desem disklerde yeni, bilemedim valla Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 benim anlamadıgım sadece frenler degisicekse niye rot balansa giriliyor ? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Motocraft en iyisidir ,Trw de memnun eder Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 benim anlamadıgım sadece frenler degisicekse niye rot balansa giriliyor ?lasikler sokuldugu anda ayar bozulur Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 lasikler sokuldugu anda ayar bozulur Yanlış bilgi,bozulmaz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 yok abi kesinlikle bozulmaz yemişler seni. Lastiğin ustune ağırlık koyuyorlar onları çıkartırsan bozulur. Bak arabanın ön lastiklerini sıra ile kaldırın ve hareket ettırın sonra yavaşça frene basın eğer frene basınca sallanma yapıyorsa dısk balata degısır olay bıter benım arabamdada var ustundekıler ne marka bılmıyorum ama hıc memnun degılım aynı seyı 2. defa yaptı. Araba yıkamaya gıttıgımde beklerım dıskler sogusun dıye ya da mumkun oldugunca fren yapmamaya calısırım. Gene yamuldular. 50 tl cebınde kalsın. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 benim anlamadıgım sadece frenler degisicekse niye rot balansa giriliyor ? Antalyanın yollarını bilmezden gelme kardeşim.Bi sağa bi sola kaçmak gerek yeri geldiğinde .Kaçamayıncada içine düşersin bu yüzden rot balansta istiyor anlayacağın. Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Geç kaldım lafa tutmayın beni. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 yok abi kesinlikle bozulmaz yemişler seni. Lastiğin ustune ağırlık koyuyorlar onları çıkartırsan bozulur. Bak arabanın ön lastiklerini sıra ile kaldırın ve hareket ettırın sonra yavaşça frene basın eğer frene basınca sallanma yapıyorsa dısk balata degısır olay bıter benım arabamdada var ustundekıler ne marka bılmıyorum ama hıc memnun degılım aynı seyı 2. defa yaptı. Araba yıkamaya gıttıgımde beklerım dıskler sogusun dıye ya da mumkun oldugunca fren yapmamaya calısırım. Gene yamuldular. 50 tl cebınde kalsın.Ooo afiyet olsun o zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts