Semih İzgi 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 (düzenlendi) Mesajım yöneticilerimiz tarafından konu başlığı olmaya uygun görülmüş ve açılmış.. yarın alttaki uzun mesajımı silip daha detaylı ve görseller eşliğinde bir paylaşım yapacağım. Teşekkürler İnca marka tableti test ettim onayladım.. Belki bir alex veya ipad değil ama; Elime aldığımda 'bu b..tan ürüne para kaptırdık' hissiyatının belirmemesi sevindirici. Keşfettiğim ilk saçmalığı; fabrika ayarlarında cihazın ekranını kapattığınızda wireless'a bağlı kalmaya ve pil tüketmeye devam ediyor.. Ayarlara girip uykuda iken wireless'a bağlı kalmayı kapatmak gerekiyor. kapalı kaldığı süreçte gün içinde %1-2 pil harcıyor. Pil 7200mAH olarak geçiyor. Net bir şekilde test edemedim ama galiba çin birimi 7200 yani orjinale vurunca 6000mah felan olabilir. Tabi Li-ion piller 5 10 şarj dan sonra kendine geliyor bu nedenle erken yorum yapmak haksızlık .çünkü daha 3 kez şarj edildi. Parlaklık ve çözünürlük iyi. HD oynatmada sıkıntı yok. Çok detaylı oyunlarda fps ipad gibi değil ama oynanmayacak gibi de değil.. Tarayıcıda parmak hareketlerinde milisaniyelikte olsa gecikme var. Amatör bir kullanıcı fark edemez ama daha önce galaxy xperia veya ipad gibi tabletleri kullanmış olanlar kesin hisseder.. Cihazın eli yüzü düzgün ama sağında ve solundaki 2şerli minik vidalar cihazı görsel açıdan katlediyor. Çin malı çocuk tableti görüntüsü katıyor. Onlar olmasa bütün olarak şık ve ergonomik. Hafıza kartı seçeneğinin olması güzel bir artı. Ayrıca usb-mini usb portu ve mini HDMI cihazı bir adım öne çıkaran güzel donanımlar.. Cihaz çoklu uygulamayı rahat destekliyor. Birşeyler açmak için altta açık kalanları kapatmaya gerek yok.. Ses kalitesi ortalama diyebiliriz. bildiğiniz tablet hoparlörü. Ama ses gayet net. Öyle ankesörlü telefon sesi yok.. Denememi istediğiniz birşey varsa deneyip paylaşabilirim. Bilmeyenler için aldığım cihaz şudur. http://www.gold.com.tr/inca-respect-4-nesil-10-1inc-tablet-pc_u 15 Kasım 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Semih yeni konu olsaya bu? Olma mı be hacı? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Semih parasinin hakkini veriyor yani. Multitasking iyi yani anladigim. Benim bildigim cinli tabletlerde birsey yuklerken indirirken sabir testi yaptiriyor. 4 cekirdegin hakkini veriyorsa iyi. Parasina gore cok iyi. Takipteyim. Acaba 2 cekirdekli samsung tabletten iyimidir. Yukarida Caglar abinin verdigi ornek gibi mesela. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 Semih parasinin hakkini veriyor yani. Multitasking iyi yani anladigim. Benim bildigim cinli tabletlerde birsey yuklerken indirirken sabir testi yaptiriyor. 4 cekirdegin hakkini veriyorsa iyi. Parasina gore cok iyi. Takipteyim. Acaba 2 cekirdekli samsung tabletten iyimidir. Yukarida Caglar abinin verdigi ornek gibi mesela. 2Çekirdekli bir samsung'dan iyi olacağını sanmıyorum açıkcası abi. Universal bir benchmark programı varsa karşılaştırmak lazım işlem gücünü ama android'e çok uzağım. Bu tablet benim ilk android deneyimim şuan. Semih yeni konu olsaya bu? Olma mı be hacı? Olur aslında. Olabilir vay nat? Ozaman birkaçgün daha kurcalayayım da bütün pislikleri ortaya çıksın Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Bence moderasyona ilet, konuyu o mesajından ayırsınlar yeni konu yapsınlar. Sonra üzerine devam et 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 ınca nın rom u çökmüş gibi farz et, servise telefon aç bakalım ne diyecekler? 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Kasım 2013 Yazar Paylaş 15 Kasım 2013 ınca nın rom u çökmüş gibi farz et, servise telefon aç bakalım ne diyecekler? Yarın deneyelim. En azından muhattap ve ithalatcı belli. Sanırım ürünün arkasında duracaklardır. Pasifik bilgisayar adında bir firma. Yerleri yurtları belli. http://www.incatech.net/tr/index.php Çok kurcaladım ve şuan için sistemde bir bug, donma titreme kasma sıkışma yaşamadım.. Bakalım zaman ne gösterecek En kötü ihtimal ile inca; Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Yarın deneyelim. En azından muhattap ve ithalatcı belli. Sanırım ürünün arkasında duracaklardır. Pasifik bilgisayar adında bir firma. Yerleri yurtları belli. http://www.incatech.net/tr/index.php Çok kurcaladım ve şuan için sistemde bir bug, donma titreme kasma sıkışma yaşamadım.. Bakalım zaman ne gösterecek En kötü ihtimal ile inca; semih ortalama 15gün ile 1 ay içersinde çıkıyor romla ilgili sıkıntılıar mesela benim tablette güncelleme yaptım ilk geldiğine göre rokete döndü 15 gün sonra bi anda sapıtmaya başladı mesela Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Çin malı tabletler ikiye ayrılır... ONDA marka olanlar ve diğerleri.. Maalesef ülkemizde Onda 'nın satışı yok. Getiren bir babayiğit çıkarsa başı ağrımadan ciddi rekabet gücüne sahip olur. Dünya genelinde SONY imajı nasılsa Çin de ONDA imajı odur. Çok Çinli tablet olarak ONDA markayı tercih eder.. Ben de 2 yıldır kullanıyorum tık demedi. Her açıdan rakiplerinden çok üstün. Laf kalabalığı yapmayan marka.Ne ise o... Türkiye de bir ara ARTES adıyla ONDA modelleri getiriliyordu şuan da son durum ne takip etmiyorum. Devam ediyorsa Türkiye'de alınabilecek en iyi ÇİN tablet modelleri ARTES markadır.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Çin malı tabletler ikiye ayrılır... ONDA marka olanlar ve diğerleri.. Maalesef ülkemizde Onda 'nın satışı yok. Getiren bir babayiğit çıkarsa başı ağrımadan ciddi rekabet gücüne sahip olur. Dünya genelinde SONY imajı nasılsa Çin de ONDA imajı odur. Çok Çinli tablet olarak ONDA markayı tercih eder.. Ben de 2 yıldır kullanıyorum tık demedi. Her açıdan rakiplerinden çok üstün. Laf kalabalığı yapmayan marka.Ne ise o... Türkiye de bir ara ARTES adıyla ONDA modelleri getiriliyordu şuan da son durum ne takip etmiyorum. Devam ediyorsa Türkiye'de alınabilecek en iyi ÇİN tablet modelleri ARTES markadır.. abi şu an kullanıyorum artesi baya güzel en sevdiğim özelliği ıps ekran bide ram 2 gb olması free olarak 1,3 gb boş hep 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Kasım 2013 Yazar Paylaş 16 Kasım 2013 semih ortalama 15gün ile 1 ay içersinde çıkıyor romla ilgili sıkıntılıar mesela benim tablette güncelleme yaptım ilk geldiğine göre rokete döndü 15 gün sonra bi anda sapıtmaya başladı mesela Bakalım abicim cihazın özenle hazırlandığı belli. Şuana kadar beni huylandıran hiçbirşeyi olmadı. Birtek google chrome çalışmıyor Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Kasım 2013 Yazar Paylaş 16 Kasım 2013 Az önce tablet'e mouse'umu taktım. Mutluyum huzurluyum. Direk çalıştı Modern combat gibi oyunlar için hoş bir tecrübe olacak Mouse+klavye seti. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 http://www.chip.com.tr/inceleme/inca-respect_4034.html Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Yakın arkadaşımın amcasının firması.Muhattap bulamama gibi bir sorununuz olmaz içiniz rahat olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 2 prc tabletim çöpte, 3 aydır rom yok... tab3 aldım rahatım, katalogtaki hız değerleri ile kullanımdaki stabilitenin alakası yok... kandırmaca diz boyu, iyi inceleyin muhtelif prc leri. büyük ekrana, güya hızlı işlmeciye kanmayın, ben kandım Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Caglar abi hangisini aldin 7 mi 8 inc mi? Biraz once 7 inc (T210) denedim. Kaymak gibi valla. 8 ince baktim oda cok kaba geldi. Inca respect 4 cekirdek cezbediyir beni ama iste prc dedin mi kaliyorum bi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 tab3 aldım kurtuldum prc ler, 8 ve 9 kusurdu, güya işlemcileri cortex 9 du, stabil değil kesinlikle, katalogta ne yazıyor bilemem de, tab3 akıyor yağ gibi...., Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Taamda abi hangi tab 3. 7 inc mi 8 inc mi. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Kasım 2013 Yazar Paylaş 17 Kasım 2013 Cihaz ilk meyvelerini veriyor.. 2 Büyük sorun var, 1.si şarjı çok çabuk bitiyor. ekran ışığı en azda iken 2 3 satlik kesintisiz kullanımda tamamen bitiyor.. Bi kaç test yapacağım (pil tüketen herşeyi açıp ve pil tüketen herşeyi kapatıp) Testlerdeki sonuçlara göre direk göndereceğim geri, 7200mah dediğin 2 3 saatte bitmemeli 2.büyük sorun; şarj olurken dokunmatik panel saçmalıyor. ekranı kaydırmak biryerlere tıklamak kısacası cihazı kullanmak mümkün olmuyor. Dokunmadığınız yerlere tıklıyor.. Tedarikciye siteden mesaj gönderdim pazartesi ise telefonla görüşeceğim.. Bu 2 büyük arıza kronik olmasa gerek. Bendeki cihaza özel durumlardır herhalde(inşallah.) Yakın arkadaşımın amcasının firması.Muhattap bulamama gibi bir sorununuz olmaz içiniz rahat olsun Acaba iletişime geçmemiz mümkün mü?. Cihazdan genel itibariyle çok memnunum. Ama açıkladığım 2 sorun ile cihazın hiçbir anlam ve önemi kalmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Bazı internet sitelerinde okumuştum. Çin malı tabletlerde paketi açtığında şarj olurken dokunmatik iyi çalışmayabilir yazıyormuş. Ama temelinde şarj aleti var sanırım. Tablete gelen voltaj uymuyormuş mu neymiş öyle hatırlıyorum. Ben buradan şu sonucu çıkarıyorum ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. Çağlar abinin dediği gibi tab3 almak en iyisi sanırım. Telekomdan alıp 250-300 arası sıfır satan bir sürü ilan var nette. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Pili bilmem ama şarj olurken ekrana dokunamaman demek, şarj için aletin ısındığını ve vücut elektriğini algılayamadığını gösterir. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Kasım 2013 Yazar Paylaş 17 Kasım 2013 Pili bilmem ama şarj olurken ekrana dokunamaman demek, şarj için aletin ısındığını ve vücut elektriğini algılayamadığını gösterir. Kafaya takmalı mı takmamalı mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Kafaya takmalı mı takmamalı mı? Kesinlikle takmalı. Kabul edilemez bir durum. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 17 Kasım 2013 Yazar Paylaş 17 Kasım 2013 Bazı internet sitelerinde okumuştum. Çin malı tabletlerde paketi açtığında şarj olurken dokunmatik iyi çalışmayabilir yazıyormuş. Ama temelinde şarj aleti var sanırım. Tablete gelen voltaj uymuyormuş mu neymiş öyle hatırlıyorum. Ben buradan şu sonucu çıkarıyorum ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. Çağlar abinin dediği gibi tab3 almak en iyisi sanırım. Telekomdan alıp 250-300 arası sıfır satan bir sürü ilan var nette. Galiba klişe birşey. çok kafaya takmamak lazım ozaman abicim. Ama cihaz çok iyi, Asphalt 8 GT Racing2 gibi oyunlarda banamısın demiyor. Birtek Real Racing3 'de fps düşük. Çözmesi işlemci isteyen MKV formatında 720P filmi de rahat oynattı, 1080P denemedim henüz ama eminim rahat çalışır. Pilin tüketimi wireless dan olabilir. Galiba cihazı bekleteceğimiz zaman WIFI'yıda kapatmak lazım olacak. Kesinlikle takmalı. Kabul edilemez bir durum. Hımm. Teknoloji ile şu sıralar yıldızım pek barışık değil. Önce hdd şimdi tablet.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Galiba klişe birşey. çok kafaya takmamak lazım ozaman abicim. Ama cihaz çok iyi, Asphalt 8 GT Racing2 gibi oyunlarda banamısın demiyor. Birtek Real Racing3 'de fps düşük. Çözmesi işlemci isteyen MKV formatında 720P filmi de rahat oynattı, 1080P denemedim henüz ama eminim rahat çalışır. Pilin tüketimi wireless dan olabilir. Galiba cihazı bekleteceğimiz zaman WIFI'yıda kapatmak lazım olacak. Hımm. Teknoloji ile şu sıralar yıldızım pek barışık değil. Önce hdd şimdi tablet.. Beni dinlemiyorsun ki hiç bir zaman Yorum bağlantısı
Recommended Posts