Ersin Ulupınar 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Değerli forum üyeleri bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum açılmış ise de ben bulamadım özürdilerim.Sorunum,motor soğukken ilk çalıştırdığım zaman motordan çıt çıt sesi geliyor ortalama 10 saniye ya sürüyodur ya da sürmüyor sonra kesiliyor sizce bu normal mi yoksa anormal bir durummudur? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim saygılar... Yorum bağlantısı
Orçun Dikayak 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 Bizim Fiesta'larda çıt çıt çıt diye bi ses geliyordu ama hepsinde hemen hemen kronikti.Sebebide enjektör pullarıydı bilmiyorum Connect'te de sorun bu mudur illaki bilen biri çıkar. Yorum bağlantısı
Ersin Ulupınar 18 Kasım 2013 Yazar Paylaş 18 Kasım 2013 Bizim Fiesta'larda çıt çıt çıt diye bi ses geliyordu ama hepsinde hemen hemen kronikti.Sebebide enjektör pullarıydı bilmiyorum Connect'te de sorun bu mudur illaki bilen biri çıkar. valla yarın arabayı servise bırakıcam bırakmadan öncede burda tecrübeleri olanlardan öğrenmek istedim teşekkür ederim bilgilerin için kardeşim Yorum bağlantısı
Recommended Posts