İçeriğe Yönlendir

Ceed-Auris-Octavia

Nuri Güngör

Recommended Posts

Nuri Güngör

Babama ait İ30 aracımızı dün itibariyle sattık.Benim focusu da eşim kullandığından babamla ortak kullanmaya araba bakıyoruz.Babam seçimi bana bıraktı ama aurislerle ceed lere de bir bak dedi.Benim niyetimde bir önceki kasa octavia.max bütçe 34 bin.Bu fiyatlara octavia boş ama lpg li ceed dizel auris ise boya durumuna orta donanım lg li veya dizel bulunuyor.Km fazla olmayacak.forum üyelerimiz ne düşünürler.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
(düzenlendi)

Mert cim olur ama sattığımız araç 2008 modeldi ve 70000 km de idi.Alacağımız minimum 2010 ve max 40000 km civarında olacak.bu fiyata bu km ve yaşta c max bulamayız diye düşünüyorum.

tarihinde Nuri Güngör tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Amcamda vardı yeni auris 1.4 dizel otomatik araç gitmiyor ve inanılmaz yakıyor auris biraz hantal bi araba ben önermem. Bende bu 3 araçtan temiz bir oktavya öneririm

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert cim olur ama sattığımız araç 2008 modeldi ve 70000 km de idi.Alacağımız minimum 2010 ve max 40000 km civarında olacak.bu fiyata bu km ve yaşta c max bulamayız diye düşünüyorum.

Anladım abi, doğru bulamazsınız malesef. Bu şartlarda bu paralara ne alınır bilemedim şimdi. Octavia iyi seçim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

ceed kapalı kutu benim için auris parasının arabası değil bana göre :) her kapı octavia ya çıkıyor.içi de bej olursa tadından yenmez :)

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör
(düzenlendi)

Ben de octavia dan yanayım ama bakalım ne bulabileceğiz ayrıca araç otomatik olmayacak.

tarihinde Nuri Güngör tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Auris güzel araba lpg li olursa yakıtıda çok ideal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Bu üçlüden octavia çıkar sağlamlıkta diğer ikisini bozar ama hep söylerim önce test ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Aurisin 1.3 motor benzinlisi var fiyatları da uygun satan çok ama araca yeterli gelir mi bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Toyotanın 1.33 lük motoru uzak durulması gereken motorların başında ardından 1.4 dizel motoru geliyor 1.6 dizeli kullanmadan toyotadan olmaz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

zaten 1.3 motora hiç niyetlenmedim.İlanlarını pas geçiyorum.Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kesinlikle oktavya, olmadı octavyanın yanında önermem ama sonrası ceed, aurisi ise direk geçiniz, aklından bile geçirmede diyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ceed tek geçerim

sonra octavia

auris sıralamada yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Geniş araç istiyorsanız Octavia ama daha sportif tarzda düşünüyorsanız Ceed'in eski kasası yerine alternatif olarak bütçenize uygun dizel leon bulabilirsiniz ;)

Leon a daha önce kendim için bakmıştım ama km ve yaş olarak bize uyabilecek leon lar sanırım bizim bütçemizi aşar

Yorum bağlantısı

Babanız Ceed yada Auris i acaba hatcback diyemi bakın demiş. Eğer hatcback araç isteği varsa Octavia pek gitmez. Ama belli bir kasa isteği yoksa kesinlikle Octavia.. (Sınıfında bagajına nofrost buzdolanbı sığan tek araç  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Babanız Ceed yada Auris i acaba hatcback diyemi bakın demiş. Eğer hatcback araç isteği varsa Octavia pek gitmez. Ama belli bir kasa isteği yoksa kesinlikle Octavia.. (Sınıfında bagajına nofrost buzdolanbı sığan tek araç  :biggrin:

Yok ozellikle hb isteği yok ceed ler benim de hosuma gidiyor bir de fiyat aralığında dizellerine ulaşılabiliyor 10 yıldır lpg li araç kullanıyoruz artık dizel denemek istiyoruz.

Yorum bağlantısı
Samet Kuşoğlu

Amcamda vardı yeni auris 1.4 dizel otomatik araç gitmiyor ve inanılmaz yakıyor auris biraz hantal bi araba ben önermem. Bende bu 3 araçtan temiz bir oktavya öneririm

otomatiğinde haklısınız belki ama gitmiyor dediniz 1.4 Toyota Dizelin manueli 0-100 hızlanmasında 95ps 1.6 TDCİ Focus, 1.6 90ps TDİ Golf 6, 1.5 90ps DCİ Megane gibi kendisinden yüksek hacimli bir çok araçtan daha başarılı. Yakıt olarak da sınıf ortalamalarında. Sadece motor hacmine bakıp kullanmadan yorum yapmak yanlış.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Aurisin 1.3 motor benzinlisi var fiyatları da uygun satan çok ama araca yeterli gelir mi bilmiyorum

Aman sakın diyorum. Geçenlerde 250-300km yol yaptım 1.3 tüplü ile, bende de corolla hb dizel otomatik var, ona rağmen arabamı özledim. Lanet olsun dedim böyle şey mi olur. Sanırım tüplü olmasının büyük etkisi vardı fakat 6.viteste araba hiç çekmiyor. Otobanda bile bana zor dakikalar yaşattı araç. 

Kendi aracımla 5.vites çok rahat yapıştırıp çıktığım yerleri, bununla neredeyse 3. vitese kadar düşerek çıktım. 

1.33 + tüp = ceset...

Ayrıca gitmiyor diyenler buyursunlar gelsinler, sedan manueli de, hb otomatiği de var deneyelim. 90Hp araba nasıl gidiyor görsünler. Karşılaştırmadan yermek, kulaktan dolma bilgilerle kötülemek ne yazık ki halkımızda alışkanlık olmuş.

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...